Euroleague Fantasy Challenge v2

Ksistof Lavrinovic verdiğim her paranın karşılığını verdi şimdiye kadar.Sağolsun var olsun Real-Barselona maçını veren var mı? yada netten görüntülü olarak takip edebileceğimiz?

Öğlen sakatlandı ben de ani hamleyle Will McDonald'ı Teletovic'i ve Arda abinin tavsiyesiyle Stanko Barac'ı çeşitli kadrolarıma kattım :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Öğlen sakatlandı ben de ani hamleyle Will McDonald'ı Teletovic'i ve Arda abinin tavsiyesiyle Stanko Barac'ı çeşitli kadrolarıma kattım :)
Maşallah abi sırayla 20-22-17 puan.Arda Abi'nin içerden tanıdığı filan mı var? :p

Düşük bütçeli öztürkbasket için aldığım oyuncular fena iş çıkarmadılar.

18,7
22
17
11
3,3

Bitti.85-83 Real kazandı.Navarro'ya teşekkür ederim.Elinden geleni yaptı.Andersen'den beklediğimi alamadım.Bullock ise fena değildi,11 raing getirdi.

splitter'in sakatlandığını görünce değişiklik için siteye girdim ama çok geçti :p

4 oyuncum oynadı iyi bir başlangıç oldu diyebilirim
calloway,pete,andersen,vazguez

Arda Abi nin içerden tanıdıkları bile olsa her hafta en azından 1-2 oyuncu beni hayal kırıklıgına ugratıyor.

Bu oyun büyük şans istiyor maalesef. Bütün oyuncuları tanımak ve takip etmek her zaman yetmiyor.

Ciddi anlamda şans gerekiyor kesinlikle. Arda abi bu adamı sene başında da almıştı ama o zaman iyi oynayamamıştı sanırım. Aynı şekilde benim de birkaç denemem oldu ama şansım tutmadı. Ama ciddi anlamda mantıklı tercihler yapıyorum. Alacağım oyuncunun Karşısında kim var, hızlı adamlara karşı nasıl oynamış, sert adamlara karşı nasıl oynamış falan hep bakıyorum. Ama olmuyor her zaman işte.

Basın mensuplarına demeç veren Recep Van Gundy '' 4 oyuncumdan 80 puan aldım.Bugün maç yapacak 6 oyuncum var .Onlarda görevlerini yerine getirirde iyi puanlar alırlarsa bu haftayı ilk 10 da bitireceğiz inşallah ''

GsBasket.org haber - Cincinnati.

Dün benim açımdan çok iyi geçmedi.7 oyuncumdan 100 puan alabildim.Bugün yüksek performans bekliyorum.Eğer 20'li sayılara ulaşabilirlerse ortalamamı yakalayabilirim.

topic kendine gelmiş:))
burada rekabet gidince bende unutmuştum oyunu nerdeyse. salı öylesine yapılan değişiklikler var.
mesela kaç hafta kadromda olan navarro dururken ben iki forvet değiştirmek zorundayken ,navorro aklıma bile gelmedi.zaten zamanda kısıtlıydı. ya şimdi bakıyorumda gerçekten çok kötü bir forvet hattım var. ama pivotlarımın 3 ü çok sağlam.

ilk gün sonunda 4 oyuncu yaklaşık 60 puan. ama 2 pivot vardı bunun içinde.

4 oyuncudan 80 puan aldım ilk gün bugün kalan 6 oyuncudan 25-30 puan zor alacağım.Hani öyle eften püften adamlarda değil ama bu haftada maalesef iyi bir yerde bitiremeyceğim.