EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Unics May. 31 Khimky
CSKA May. 31 Lokomotiv

Kazan ve CSKA yarı finale kaldı ikiside finanle kalırsa TBL finalisti direk Euroleague kalabilir (Kesin değil ama bir olasılık doğacak)

Arkadaşlar #yurobasketligi diyorlar, rahat olun yeni bir lig bu, R.Madrid, Olin ve Fenerbahçe katılıyor, Banvit'in de başvurusu olmuş, güzel olmuş :)

Yurobasketligi ölüm gurubu oluştu :)

http://www.in-the-game.org/?page_id=13012

Eğer bu sitedeki liste doğru ise (ki geçen sezon bu sitedeki listeler doğru idi) ve ben bir hesap hatası yapmadı isem

1-İspanyada Bilbao Real'i eleyip finale kalmaz ise ki muhtemelen kalmaz.
2-Sinena İtalya'da yarı finalde elenmez ise ki bu imkansız gibi birşey

3- Asıl önemli olan ve kesin olmayan nokta da bu Rusya'da finali CSKA-Kazan oynarsa .

Finalde elensek'de DİREK Euroleague kalabiliriz (CSKA'nın zaten A lisansı var KAZAN'ında eurocup şampiyonu olduğu için C lisansı var bu durumda RUS'ya birincisi ve ikincisine gidecek 2 B lisansı boşa gitmiş oluyor böylece B lisansında 8. takım TBL finalisti oluyor tabi KAZAN'a B lisansı verip Eurocup finalistini C lisansı ile almazlar ise altaki yorumlardan aladığım kadarı ile bu konuda kesin bir kural yokmuş).

Diğer bir noktada B lisansı listesinde ligimiz İspanya-İtalya-Yunanistan-Rusya ve Fransadan sonra 6. sırada neye göre yapılmış bu sıralama merak ettim en azından Fransa liginden yukarda yer almamız gerekmez mi ? Eğer böyle olsa idi muhtemelen finalist olmamız yeterli oluyordu direk Euroleague kalmak için.
dediklerin dogru ama biraz karısık ordaki listeye gore fransanin 2ci direk gitmesi gerekirken gecen yıl eleme oynamıstı bilbaoda seri 1 1 oldu ve evinde 2 mac avantaj bilbaoda yani...

benim hesaplarıma göre
italyada siena final oynarsa
rusyada cska ve kazan final oynarsa
ispanyadada barca caja realden ikisi final oynarsa
biz direk katılıyoruz.

benim hesaplarıma göre
italyada siena final oynarsa
rusyada cska ve kazan final oynarsa
ispanyadada barca caja realden ikisi final oynarsa
biz direk katılıyoruz.

Bunlar benı yazdıklarıın aynısı olmamış mı :)

Ben Siena yarı finalde elenezse yazdım zaten yarı finalde eleneek final oynaak demek
Ben Bilbao Real'i eleyip finale kalmazsa yazdı zaten Bilbao dışında yarı finalde Caja barca real var bilbao kalmazsa bu üçünden ikisi kalıcak doğal olarak
CSKA Kazan zaten malum

Geçen yıl sıra Fransız ikincisine gelmedi çünkü normalde B lisansı alabilecek bir yerde kendi play-off'unu tamamlayamayan Roma'nın A lisansı vardı.

Ama hiç bir şeyin net olmadığı doğru sadece bir şanımız olabilir onuda iyi kullanmak gerek.

Kazan ve CSKA yarı final serilerinde ilk maçlarını alarak 1-0 öne geçtiler
Real'de bir zahmet finale kalıversin

Bir duyuma göre ;

Finale kalırsak ön eleme, şampiyon olursak A lisansı alırız.

Türkiye şampiyonu B lisansı ile direk katılabiliyor yani bu konuda bir beirsizlik yok A lisansı ise tek bir faktöre şarta yada senelik performansa göre verilmiyor (en azından mevcut statüye göre ..Aynı şekilde finalistin de öneleme oynaması garanti hatta direk katılması bile olasılık dahilinde

Bilbao ilk yarıyı 12 sayı önde kapadı böyle giderse seneye Euroleague'de göreceğiz sanırım 2-1 öne geçerler ise kendi sahalarındaki bir dahaki maçı kazanmaları finale çıkmaları için yeterli olacak

Bence foruma ULEB in nasıl kurulduğunu FİBA ile mütabakatını Euroleague nasıl evrimleştiğini kısaca tarihini yazar herkezi bilinçlendirirsek bilgi kirliliğinden kurtuluruz. Birçok insan EL ye katılımı futbolda şampiyonlarligindeki gibi sanıyor hatta EL ye şampiyonlarligi diyenlerde mevcut

Tribünlerde coşacaksın
Kupaları alacaksın
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün
Dinle bizi ey Avrupa
Yetmez bize bu kupa
Eğileceksin karşımda
Seni sevmeyen ölsün
21 senelik bu çile
Bitsin artık bu sene
Sen sampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün

Euroleague seneye gerçek Türk taraftarıyla tanışacak

kesinlikle katılıyorum. abdi ipekçiyi cehenneme çevirebiliriz. bence rahatlıkla pao ve partizanı salon atmosferi konusunda geride bırakırız.

bu arada en kötü senaryonun gerçekleşeceğini varsayarak ön eleme oynayacağız diyelim. bizi bekleyen dişli rakipler kimler olucak? var mı verebileceğğiniz takım ismi?

euroleagude oynarsak sanırım sinan erdeme geçeriz, ülker yalan dolan kata kulle ile salonunu bitirmek üzere,efesle bize kalır o salon...
(30 küsur seneliğine spor amaçlı kiralanan arazi,bursada bir yerel gastede satışa çıkartılıyor,hop bir imar değişikliği üstüne birde alışveriş merkezi,sonra çık tv ye biz kendimiz yaptık diye böbürlen)