EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

arkadaslar bu son sene zaten bu senenin sonunda yeni sozlesmeler yapilacak takımlarla bizde ulebin istedigi kriterleri yerine getirirsek a lisansi alabiliriz.

Bu sene Fb Ülker,Efes direk EL'de GS ve Banvit ön eleme oynayacak.

Bjk ve Ksk Eurocup oynayacak.Olin eğer oynamayacağız demezse Eurochallenge'da mücadele edecek.

7 (Olin'i saymazsak 6) takımımız Avrupa'da mücadele edecekken bence azalttı demek haksızlık olur.

Yok 2008/2009dan bahsediyorum.5 takımı zorla sokmuştuk o sezon.

Euro League'e direk katılmak çok önemli. Direk aktılrısak kuracağımız takım çok daha farklı olur. sezon başı form tutmana da gerek kalmaz. Yavaş yavaş arttırsın tempoyu. Ama şimdi sezon başı tempo yapacağımızdan sezon ortası en önemli maçlar zamanı bir iniş mümkün. Bu yüzden umarım başarırız ve direk kalırız Euro League'e.

yokya %95 milano alıcak neden o zaman eleme oynucak listede milano takımı yok italya 3.cusu olarak butcesi salonu yetmese tamam ondan girmedi dicem ama oyle olsa hollanda takımı gibi yazılırdı yani...

yokya %95 milano alıcak neden o zaman eleme oynucak listede milano takımı yok italya 3.cusu olarak butcesi salonu yetmese tamam ondan girmedi dicem ama oyle olsa hollanda takımı gibi yazılırdı yani...

Yav Serhat bize ne elin İtalyanından biz katılalım onlardan bize allahını seversen.:D
Biz alırsak şayet haberdeki gibi Milano zaten kesin ön elemeye alırlar.

Yav Serhat bize ne elin İtalyanından biz katılalım onlardan bize allahını seversen.:D
Biz alırsak şayet haberdeki gibi Milano zaten kesin ön elemeye alırlar.

hayır kardesimde düz mantik yapsana onların lig finalisti dogrudan giderken bizim yarı finalde elenen banvit bile euroleague elemesinde gozukurken milano gibi gecen yıl euroelague oynamıs takımın italya yari finalistinin o listede olmamasının nedeni nedir
Normalde prokomun a lisansi alması durumunda khimki euroleague direk gitmesi gerekirken khimki elemeye dustugune gore eleme oynadayan 1 takım wild card almis demektir...

yunan basket habeirini ilk paylasan adam olan ilker ucer twitterde sunlarıda yazmis
Statü buna müsade ediyor mu bilmiyorum ama linkini paylaştığım haberde elemeyi geçerse sorun yok, geçemezse WC kullanılarak EL'ye alınacak..
diyor. Gerekçeler de mantıklı (THY sponsorluğu, yatırım ve F4'ün İstanbul'da olması) ama dediğim gibi, detayları bilmek önemli.
Yine de Yunan basını kaynaklı böyle bir haber çok da göz ardı edilesi gibi durmuyor.

hayır kardesimde düz mantik yapsana onların lig finalisti dogrudan giderken bizim yarı finalde elenen banvit bile euroleague elemesinde gozukurken milano gibi gecen yıl euroelague oynamıs takımın italya yari finalistinin o listede olmamasının nedeni nedir
Normalde prokomun a lisansi alması durumunda khimki euroleague direk gitmesi gerekirken khimki elemeye dustugune gore eleme oynadayan 1 takım wild card almis demektir...

Haklısın kardeşim ama bunun nedenide biraz italyan takımların Siena dışındaki başarısızlıklarının nedeni olabilir.

yunan basini genelde kaynaklari saglamdir. bende almancaya cevirmeye calistim yaziyi. aynen arkadasin yazdigi gibi elemeleri gecememe durumunda bize verecekler wild cardi yaziyor.

o zaman geçersek bence milanoyu da bu elemelere dahil edecekler. kazanırsak wild card'ı milanoya verecekler kazanamazsak milano kazanırsa bize verecekler. Muhtemelen milano güçlü bir kadro kuracak. ve seribaşı olacak elemeleri geçecek ve wild card bize gelecek.

caner elerin ilker ucerin bu yazısından sonra twitterda cevabı..
@ilkerucer Euroleague'de "para"-"guc" devreye girince statu falan kalmayabiliyor.Hala Stankovic yonetseydi basketbolu Partizan beklermiydi

Doğru direk katılım wild car'ı elemelerden sonra da açıklanabilir ben hiç öyle düşünmemiştim ama tek sorun Milano neden öneleme listesinde yok İatalya üçüncüsü olarak olması lazım