EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

İstanbul'da olsun mis gibi olur.Tribün faktörüyle Euroleague'in kapıları ardına dek açılır.Takımlar sezon başı iyi durumda olmasa bile basketbol ziyafeti yaşarız.Organizasyonun ucundaki getiri ortada.

forumda yeniyim.bir soru sormak istiyorum.euroleague e girişte grup ve eleme aşamaları nasıl olacak bilmiyorum.nasıl olacak söyler misiniz?

forumda yeniyim.bir soru sormak istiyorum.euroleague e girişte grup ve eleme aşamaları nasıl olacak bilmiyorum.nasıl olacak söyler misiniz?
8 er takımdan oluşan 2 grup 2 farklı şehirde karşılaşacak grupları birinci tamamlayan takımlar EL ye katılım hakkı kazanacak.
Elemeler tek maçlı sisteme göre 3tur şeklinde oynanacak(ilk maç sonrası takım sayısı 4e, ikinci maç sonrası 2ye inecek ve sonra final)
Anlayacağın 3 takımı safdışı bırakmamız gerekiyor

önceki sayfalarda detaylı açıklaması mevcut

Cibona maddi yönden sıkıntılı değil miydi?
Sponsor bulmuşlarsa eyvallah ama maddi sıkıntıdaki bir kulübe verilmişse yine sıkıntı var.

Arkadaşlar Eurolig için kaç tane ön eleme wild cardı var Eurobasket sitesine göre Eurolig ön elemelerine katılım için spartak st. petersburg da teklif te bulunmuş.

Olmamış maalesef

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Ve A lisansı Milano'ya gitti :(

Olsun umutlar tükenmedi. Kendi emeğimizle gitmek daha iyi olacaktır. Hep destek tam destek. Motivasyonumuzu bozmadan aynen devam arkadaşlar.

a wild cardı Milanoya gitmis bizim elemedeki rakiplerde kesinlesmies
2 takım daha elemelere wild card ile katilacakti
sloven takımı krka elemelere katılmayacagını bildirmisti bunu uzerine 3 takım secildi.
Polonya finalisti Turow
Almanya finalisti Alba Berlin
Ukrayna finalisti Bc Donetsk

adamları elemelere bile almadılar adamlar yıldız üstüne yıldız trenasferi yaptılar bir şey biliyorlar ki euroleague oyuncularına bir garanti veriyorlardı ki o oyuncular milanoyu seçti. bizle gerçekten "birşey" geçtiler..