EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

ilker ücer yunan haberini veren kisi
@canereler Haklısın Caner... Ama G.Saray idarecileri bir fırsat gördü ve bunu muazzam kullanıyor. Bu iş 'öyle ya da böyle' olacak gibi...
son haberlere bakılırsa ilkerin dedigi gibi oyle yada böyle jordi bertamau nun bizi El alacagı söyleniyor.

İsmailsenol IsmaiL SenoL
Galatasaray'ın Euroleague'e direkt katılma ümitleri bitmiş değil. Hâlâ boşta bir wild card var. B'den kaydırma olur, oraya da biri gelir

B lisansına sahip takımlar arasında A lisansı alabilecek 2 takım var;Prokom ve Partizan.

Umarım EL 'ye direkt katılırız, Ön eleme oynayacaksak ta, "elenirsek nasılsa Wild Card ile gireriz" ihtimalini tamamen unutarak kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.

veliyigit Veli Yigit
Wild Card için bence 3 aday yarışır... Galatasaray, L.Rytas ve Khimki... Bu üç takımdan biri alır. #Galatasaray4euroleague
5 hours ago Favorite Retweet Reply »

veliyigit Veli Yigit
Euroleague'de A ve B lisansı alan takımlar açıklandı ama Wild Card kısmı beklemede. Galatasaray eleme grubunda görünüyor şimdilik
5 hours ago Favorite Retweet Reply

Daha önceki sayfalarda yazılmış haberlerin tekrar tekrar yazılmasının mantığı nedir? 2 sayfa öncesine gitmek zor mu geliyor?
http://www.salsabasket.net/turkiye-...g-saray-euroleague-icin-wild-card-alacak.html
bu haber 21 haziran salsabasket.net kaynaklı yani dün gece itibariyle yeni çıkmış bir haber. 2 değil 5 sayfa önceye baktım böyle bir haber bulamadım.
Yazılmışsa ne olmuş?
Evet katılıyorum Yunus'a. Hem yazılmış olsa bile (ki bulamadım yok öyle bir şey) bu sizi niye bu kadar rahatsız etti burası bir paylaşım platformu, bir haber birkaç kez paylaşılabilir bunda yadırganacak ne var ? hepimiz Galatasaray sevgimizle aynı amaca hizmet etmiyor muyuz ? nedir bu muhalefet duygusunun amacı ? hepimiz aynı taraftayız...

http://www.salsabasket.net/turkiye-...g-saray-euroleague-icin-wild-card-alacak.html
bu haber 21 haziran salsabasket.net kaynaklı yani dün gece itibariyle yeni çıkmış bir haber. 2 değil 5 sayfa önceye baktım böyle bir haber bulamadım.

Evet katılıyorum Yunus'a. Hem yazılmış olsa bile (ki bulamadım yok öyle bir şey) bu sizi niye bu kadar rahatsız etti burası bir paylaşım platformu, bir haber birkaç kez paylaşılabilir bunda yadırganacak ne var ? hepimiz Galatasaray sevgimizle aynı amaca hizmet etmiyor muyuz ? nedir bu muhalefet duygusunun amacı ?

Orjinal link'i vermişti Mertcan yani salsabasket'in atıf yaptığı link'i gözden kaçmıştır

EUROLEAGUE'in Galatasaray' ımıza çok ihtiyacı var!

sayın yetkılıler,
Bu ulkede tuyu bıtmemiş çocukları okullarından alıp sızden uyarı almasınlar dıye salona getıren rakıplerımız varken,

Bız Galatasaraylılar sıze maçlarımızı kapalı gıse oynatacagımızın temınatını ve lıgın degerını artıracagımızı beyan edıyoruz.

Turkish Airlines Euroleague'de Kuralar Çekiliyor

galatasaray.org' Alıntı:
Turkish Airlines Euroleague'de Kuralar Çekiliyor

B_10372_b.jpg

Avrupa’daki tüm ulusal liglerin sona ermesinin ardından 2011-12 sezonunda Turkish Airlines Euroleague’de yer alacak takımlara ayrılan kontenjanlar belirlendi.

Turkish Airlines Euroleague’de A lisansına sahip olan takımlardan Caja Laboral (İspanya), CSKA Moskova (Rusya), Efes Pilsen (Türkiye), Fenerbahçe Ülker (Türkiye), Maccabi Electra Tel Aviv (İsrail), Montepaschi Siena (İtalya), Olympiakos (Yunanistan), Real Madrid (İspanya), Panathinaikos (Yunanistan), Regal FC Barcelona (İspanya), Unicaja (İspanya) ve Zalgiris Kaunas (Litvanya) direkt olarak gruplara katılma hakkı elde etti.

Ülke sıralamasındaki statü aracılığıyla liglerindeki başarılardan dolayı B lisansı kazanan takımlardan Sluc Nancy (Fransa), Partizan Belgrad (Adriyatik, Sırbistan), KK Zagreb (Adriyatik, Hırvatistan), Union Olimpija Ljubljana (Adriyatik, Slovenya), Brose Basket (Almanya), Asseco Prokom Gdynia (Polonya), Bizkaia Bilbao Basket (İspanya), Bennet Cantu (İtalya) da Turkish Airlines Euroleague’de grup aşamasına geçiş yaptı.

ULEB Eurocup’ta 2010-11 sezonunu şampiyon unvanıyla tamamlayan Rusya temsilcisi UNICS Kazan ise C lisansı alarak gruplara yükselen 13. takım olmayı başardı.

İtalya takımlarından Lottomatica Roma, 16 takımlı ligi ilk sekiz sırada bitiremediği için A lisansını kaybederek Turkish Airlines Euroleague gruplarında yer alma şansını yitirdi. Lottomatica Roma’nın ardından boşta kalan A lisansı, Wild Card ile farklı bir takıma verilecek. Ve A lisansını elde eden takım direkt olarak grup aşamasına geçecek.

Turkish Airlines Euroleague gruplarında 24 takım birbiriyle yarışacak. A, B, C lisanslarının dağıtımından sonra oluşan görüntüde 13 ülkeden 21 takımın grup aşamasında bulunması kesinleşti. Kalan üç kontenjandan biri A lisansına verilecek. Kalan iki ekip ise 16 takımın bulunacağı Ön Eleme Turu’nun ardından belirlenecek. Ve elemeden çıkacak iki takım, Turkish Airlines Euroleague’de grup aşamalarına altıncı torbadan katılacak.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın da yer alacağı turdaki ekipler şu şekilde:

Asvel Basket (Fransa, Wild Card), BC Khimki (Rusya), BCM Gravelines (Fransa), Banvit (Türkiye), Budivelnik (Ukrayna), CEZ Nymburk (Çek Cumhuriyeti), Cholet Basket (Fransa), KK Buducnost (Adriyatik, Karadağ), Krka Novo Mesto (Adriyatik, Slovenya), Lietuvos Rytas (Litvanya), PAOK BC Thessaloniki (Yunanistan), Spirou Basket Charleroi (Belçika), VEF Riga (Letonya), Wild Card A, Wild Card B.

Turkish Airlines Euroleague’de eleme maçları ve grup aşaması için kuralar, 7 Temmuz Perşembe günü, TSİ 13.00’da, İspanya’nın Barcelona kentinde çekilecek. Bu tarihe kadar eleme turundaki iki Wild Card kontenjanı belirlenmiş olacak.

Turkish Airlines Euroleague’de 2012 Final Four karşılaşmaları ise 4-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

resmi siteden eurolig ile ilgili yapılan açıklama...

Khimki ve Rytas iyi takımlar hakkaten. diğer takımları da küçümsememek lazım. Rahat olmasa da gruptan çıkıp Eurolige katılırız.

khimki önümüzdeki yıl süper kadro kurucak simdiden 2 tane onemli oyuncu aldılar kazandan eurocup rusya ligi mvpsi lampeyi aldılar.
rytas ise 1 tane oyuncusu nbae gonderdi cemalide biraktilar ama khalid el amin seibutis samardjizki brad newley 1 2 tane daha iyi oyuncuları var.
bütçe olarak bu 2 takım ve bizim ayarımızda kimse yok.wild cardı biri alba berlini vericekler.Tek korkum tek maç olcagından hatanın telafisi yok...