EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Özellikle son 2-3 sene bize çok önemli şeyler öğretti. Her ne kadar kötü geçse de, bu süreçten alınacak çok önemli dersler var.

Taraftar gerektiği zaman inisiyatifi eline alabilmelidir.

Bana göre bu hareket Galatasaray taraftarının Galatasaray'ın geleceği için inisiyatifi eline almasıdır.

Lütfen desteğimizi her platformda arttırarak gösterelim.

Bu taraftar bir şeye isteyerek inanırsa, kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan istediğini alır.

Hırvatistan gibi küçük bir ülkenin (5 milyon nüfuslu) takımı Cibona taraftarı bile takımına A lisansı aldırmışsa Galatasaray'ın almaması için hiç bir sebep yok. Ama en büyük etken Partizan'ın buraları çok oynamış olması ve B lisansa halihazırda sahip olması. Camiamız için hayırlısı olsun. Eğer lisansı alırsak Euroleague maçlarına gelmeyen Fenerli olsun!

Bende uzun zamandır giremiyordum foruma dışardan okuyorum şimdi gördüm bende elimden geldiğince mail yolladım ve duyurmaya çalışıyorum.Galatasaray taraftarıyla Euroleague için yeterlidir zaten..

A veya B hiç önemli değil önemli olan bu organizasyona adım atabilmek.Daha sonra zaten biz zorlar omuz atar gireriz oraya bu destekle.

çok kızgın olduğum site yönetimi, gerçekten ve çok içten tebrikler sizlere.. ben de yolladım...bravo emeğinize... Hakan Üstünberk ve ekibinin yanında destekçisi olma zamanı bu konu için..

Gözlerim doldu şu an ağlıyorum, her yerden binlerce insan mesaj atıyor helal olsun be helal!
Ayrıca, Kaan Kural, Cengiz Keçeli ve Maliano gibi GS düşmanı yorumcular, kendilerini bir kez daha belli ettiler, Galatasaray taraftarı bile Eurolig'de oynamak için başlı başına yeter!

Kesinlikle çok güzel bir durum bu..Mesaj atan emek harcayan herkese bin teşekkür..Kaan Kuralda bir şey biliyormuş gibi 3-4 sene sonra olmalı filan diyor.Neden 3-4 sene sonra olsun yahu 15 bilinmeyenli denklem değil ki bu..bizde Galatasaray euroleague'de oynasın hemen şampiyon olsun finalfour yapsın demiyoruz.Ama Galatasaray bu haliyle euroleague'de oynamayı hak ediyor..

Galatasaray koçuyla,taraftarıyla Euroleague takımıdır zaten..

Kaan Kural'ı anlamak mümkün değil.Twitter'da öyle yorumlar yapıyorki sanki bu işin olmasını istemiyor.Önümüzdeki yıl Allah'ın izniyle Euroleague vizesini alırsak NTV Spor'daki taraflı yayın yapanları görmek istiyorum.

Osman Sakallıoğlu anlatır gene. Yorumcusu da İhsan Bayülken olur. Rakip basket atınca coşarlar falan. Beklemeyeceğim bir durum olmaz açıkçası.

Kaan Kural'ı anlamak mümkün değil.Twitter'da öyle yorumlar yapıyorki sanki bu işin olmasını istemiyor.Önümüzdeki yıl Allah'ın izniyle Euroleague vizesini alırsak NTV Spor'daki taraflı yayın yapanları görmek istiyorum.

abuk sabuk konuşuyor hakikaten.Fenerbahçe ülkerin haklarını aldığında,gelenek sahibi bir takım mıydı? kaan kural bunu görmek istemiyor sanırım.Efesi ayrı noktada tutuyorum efes kötü zamanlar geçirse de gelenek sahibidir..

ama kimse kusura bakmasın!! Galatasaray basketbolda tek başına Fenerbahçeden de Ülkerden de daha fazla gelenek sahibidir.

abuk sabuk konuşuyor hakikaten.Fenerbahçe ülkerin haklarını aldığında,gelenek sahibi bir takım mıydı? kaan kural bunu görmek istemiyor sanırım.Efesi ayrı noktada tutuyorum efes kötü zamanlar geçirse de gelenek sahibidir..

ama kimse kusura bakmasın!! Galatasaray basketbolda tek başına Fenerbahçeden de Ülkerden de daha fazla gelenek sahibidir.

%100 katılıyorum.FB tepeden inme Ülker'in Euroleague vizesini alınca herşey adım adım mı gelişmişti.Daha düne kadar 300-500 kişiye Barcelona maçını oynuyorlardı.Pes doğrusu.Bari dürüst olup açık açık Galatasaray'ın Euroleague'e gitmesini istemiyorum dese daha dürüst olurmuş.

Avrupa'nın en iyi liglerinden birine sahibiz.Kulüp,yöneticilerimiz El'ye gerekli teminatları vermiş.Taraftar gücü ortada,100 yılında Ülkerin hakkına konan Fb ne kadar hazırsa biz de en az hazırız.Dünya 2. ülkenin,THY EL'de 3. takımı çıkarması en doğal hakkıdır.Partizan'ı isteyenler buyursunlar Adriyatik ligine gitsinler.

Hazır ol Euroleague GALATASARAY geliyor!!

Kaan Kural saçma saçma yorumlar yaparak Galatasaray taraftarlarınca trend(artık nasıl olur bilemiyorum!) olmaya çalışıyor galiba yeterince anıyoruz seni Kaancım şu işlemler bitsin senide trend yapıcaz BAŞIMIZIN üzerinde yerin var..

Gözlerim doldu şu an ağlıyorum, her yerden binlerce insan mesaj atıyor helal olsun be helal!
Ayrıca, Kaan Kural, Cengiz Keçeli ve Maliano gibi GS düşmanı yorumcular, kendilerini bir kez daha belli ettiler, Galatasaray taraftarı bile Eurolig'de oynamak için başlı başına yeter!

Taraftarın böyle organize olmasında sizlerin de emekleri büyüktür. Bende sizleri, bütün GSbasket yönetimini tebrik ederim.

Ayrıca Kaan Kural akıllı olsun. Şimdi onun da mail adresini kilitlemeyelim... Hey Allah'ım ya adamı çileden çıkarıyorlar.
Benim twitter adresim yok, lütfen olanlar Kaan Kural'a gereken cevabı verebilir mi arkadaşlar? Kaşınıyorlar kendileri, bir daha twitt yazacak yüz bulamasın..