EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Seyirci sayısı eşit olarak dağılırsa elemeyi geçme şansımız artar.Taraftarımız kendine ayrılan yerleri dolduracaktır.Almanya'dan çok fazla gurbetçi gelir diye düşünüyorum.Sınır komşusu olmasada Almanya, Litvanya'ya yakın.Umarım elemeyi geçip gruplara kalırız.

walla kötü oldu vilniusda olması..umarım geçeriz..kız arkadaşım da eylülde buraya gelecek,litvanyalı ve fanatik rytaslı:)ilginç ve sıkıntılı olacak benim için:)
umarım transfer kapanmamıştır,içeri domine edecek 5 numara şart

Euroleague yolu Litvanya'dan geçecek gibi...

A Grubunda Galatasaray ve Rytas favori. Galatasaray'ın organize olduğu takdirde Paok ve Asvel/Gravelines eşleşmesini geçip, Lietuvos Rytas ile karşılaşacağını sanıyorum. Maçların Rytas'ın sahasında oynanması onlar adına büyük avantaj ama, Galatasaray'ın kadro kalitesi olarak ağır bastığını söyleyebiliriz. Diğer grupta ise Khimki'nin çıkması büyük olasılık...

Eğer Galatasaray ve Khimki Euroleague'e katılırsa C grubunda Anadolu Efes, D Grubunda Unics Kazan olduğu için Galatasaray ve Khimki grup değiştiriecek.

Böylelikle (C Grubu: Real Madrid, Maccabi, Partizan, Anadolu Efes, Milano, Khimki
D Grubu: Barcelona, Siena, Unics Kazan, Prokom, U. Olimpija, Galatasaray) şeklinde oluşacak.

Galatasaray Euroleague kalırsa, D grubunda uygun rakiplerle bence ilk senesinde top 16 görebilir...

üstelik rytas'ta geçtigimiz sezon bizi zorlayan iki oyuncuyu kadrosuna kattı;Predrag Samardzinski,Renaldas Seibutis...bunun yanında yine efesten tanıdık isim roberts beşiktaştan tanıdıgımız brad newley,yine efes ve trabzondan tanıdıgımız rasic halihazırda rytas kadrosunda...gs-rytas eşleşmesi gerçekleşirse hoş bir mücadele ortaya çıkar..kadro kalitesi degil ama müsabakaların litvanya'da rytas için avantaj...çünkü kadroları karşılaştırdıgımda gs agır basıyor...

Cimbom saldırırken keşke biz de en azından televizyondan izleyebilip heyecana bir nebze de olsa ortak olabilsek. İlla ki bir organizasyon düşünülüyordur ön eleme maçlarının yayınlanması için. Yine de çok geciktirmemek iyidir. Biraz baskı yapmak lazım.

Basketbol subesinden sorumlu yoneticimiz Hakan Ustunberki cok pasif buluyorum.Galatasarayin haklarini savunabilecek bir kisi degil.Cok iyi bir ikinci adam olabilir ama kesinlikle bizi ezdirmeyecek bir kisiye ihtiyacimiz var basketbol subesinin basina.Fenerbahce basketbol subesi idarecileri supheli sifatiyla emniyette ifade vermisken ve Ibrahim Setenin twittleri ortadayken Euroleague komitesine idarecilerimiz bu bilgileri verdilermi.Ligin gercek sampiyonunun Galatasaray olarak tescil edilmesi icin bir cabalari varmi.Daha maclar oynanirken hakemlere mudahale edilmis oldugu bu forumda ve bircok forumda rahatlikla farkedilirken bizim idarecilerimizin bu konularin uzerinde durmamasini nasil aciklayabiliriz.Biz Recep Ankarali vakalari ortadayken sessizsek hakkimiz daha cok yenir.Euroleague komitesine Fenerbahcenin basketbolda yaptigi sikeler ayrintili rapor olarak verilmeli.Ve direk katilimimiz icin muracaat etmeliyiz.Federasyonun durumuda irdelenmeliki bu Federasyonun Fenerbahce aleyhine karar almayacagini bu komitelerde farkinda olsun.Bayan basket serisinde dunyanin en iyi savunmacisi Tamikaya calinan kolay faullere hic deginmeyen ve apacik hakkimiz yenmisken sadece Isilin haykirislari disinda ne takimin hocasi nede idarecilerimizin bu konular uzerinde durmamasi Hakan Ustunberkin bu islerin uzerinden kalkamiyacaginin apacik kanitidir.

gerçekten çok doğru şeyler söylemişsin Hakan ÜSTÜNBERK i yaptığı transferlerden dolayı başarılı buluyordum ancak bu olaylarda neden bu kadar pasif kaldılar bende anlayamadım?

Cimbom yıldızlarına kavuşuyor! 19 Eylül 2011

THY Euroleague elemelerinde mücadele edecek olan Galatasaray’ın yıldız oyuncuları bu hafta takıma katılıyor.

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Litvanya forması giyen Darius Songaila ile Slovenya Milli Takımı’nda mücadele eden Jaka Lakovic, Sarı – Kırmızılıların kampına dahil olacak.

Songaila yarın İstanbul’a gelerek Galatasaray’a katılacak. Jaka Lakovic ise çarşamba günü Atatürk Havalimanı’na inecek.

Basketdergisi.com

10 gün kaldı, biz de kendi çapımızda hazırlanmaya başlayabiliriz artık;
#galatasarayfeelsdevotion öncelikle, o güne kadar basketbola uzak yakın her bir galatasaraylı ögrensin diye.
bunun haricinde tv yayını olması halinde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi hep beraber izlenecek maçlar, nevizade dahilinde.
öneriler de mümkün olduğunca beklenmekte..

bir sorum var: Eger elemeleri gecersek kesin olarak A grubuna mi düsüyoruz?? orda Efes oldugu icin soruyorum. normalde bizi diger gruba atmalari lazim.