• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Ön Elemesi 1. Maç | Galatasaray 77 - 64 PAOK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
show-up larla onları dışarı püskürttük ama acayip acayip 3lükler sokmaya başladılar ama elbet girmemeye başlayacak bu şutlar

Ender'in 3'lüğüyle ilk yarıyı 34-32 önde kapatıyoruz.

PAOK'un şans üçlükleri, sayıları oyunu 2 sayıda tuttu fakat daha iyi olan taraf biziz, Lakovic de devreye girerse farkı açabiliriz.

yeni takım olmasına rağmen, iyi sinyaller veriyor takımımız. Paokun el üstünden 2-3 tne üçlüğü girmese bizide şut yüzdemiz biraz daha iyi olsa çok erken kopabilirdi ama ileriki maçlarda inşlalah... Daha bu maçta ne songila ne de lakovic devreye girdi onlar girerse çok daha rahat ederiz 2. yarı.

3sn'de nasıl 3'lük atılır dersi. tutku - ender ikilisi. bekle bizi euroleague geliyoruz.

andric 3pozisyonda sırtı dönük aldıgı topun 2sini bitirdi 1inde de faul aldırdı...ikili oyunlarından show up larından bahsetmiyorum bile...yıllarca şu formayı terletmen dilegiyle...

Olabilecek en kötü senaryolardan biri oldu ve hala öndeyiz. Bu maçı alacağız, kesin.

Vallaha ilk maç olmasına rağmen takım bana keyif veriyor.

ikili oyunlar iyi gidiyor lakovıc ve Songaila devreye gırdimi biraz da sut ritmimizi tutturursak ben rahat alacagımızı dünüyorum

şu kaçırdığımız 3lükleri inşallah maç sonunda aramayız,boş 3lükleri cezalandırmalıyız.

İşler yavaş yavaş yoluna giriyor son çeyreğe doğru.

52-43 öndeyiz. 3. çeyreğin bitmesine son 3 dakika. Mola aldılar.

Gordon-Ender çoştu:)

58-46

60-51. 3.çeyrek sonu. Ekstra üçlüklerinizle de yenemeyeceksiniz bizi!

Son çeyreğe 60-51 önde giriyoruz.

... da, bu 3'lük aşkı nedir bu Paok'ta, anlamadım.

İşkembeden attıkları 3lükler girmese çoktan kopmuştu maç..

lukas'ın hücum gücü zayıf mıydı??!!

Son 3:28
59 - 72 öndeyiz

bayülken hala galatasaray cafe crown diyor,hayret bişey:)

Geri