Euroleague Top 16 1.Hafta | Galatasaray 78 - Zalgiris 69

Bu kadar kötü olmamalıyız.
Kadın takımımızın ilk Euroleague maçı gibi olacak gibi.
Muhtemelen yine 80'lerde bir sayı yiyeceğiz.
Yenileceğiz yüksek ihtimal bu savunma ile.

Pocius 3 yildir oynadigi Zalgiris takımına karsı fazla duygusal düsünüyor sanırım . 2 faul alıp erkenden kenara geldi . Dahada süre almadi lk yari . Carter'da mücadelesi ve caldıgı top ile katkı saglayacagını gösterdi . Kısalardan Arroyo dısında temiz skor katkısı ne zaman alacagız cok merak ediyorum. Besiktas bile 150-200 bin dolar'a Lofton'u buluyor .. Biz hala arroyo'nun eline bakıyoruz.

Çok yakın savunma yapıyoruz ama adamlar 1 adım atınca bizimkiler arkasında kalıyor top elinde olanın. Sonra zaten pickde kaymaları yapamadığımız için boş turnikeler yiyoruz bol bol. Azıcık savunma bilgisi çok bişey değil yahu.

İlk yarı hücumda bir türlü ritim bulamadık .. Hücum ritmimiz oturmadıgı zaman bu dogrudan savunma performansına da yansıyor .. 3. ceyregin ilk 5 dakikası kazananı belirler.

Arkadaşlar bu savunma ile olmaz, bu seneki hazırlık, kupa eleme, lig, eurolig normal sezon dahil tüm maçlardaki kötü savunmamız devam ediyor, top16'da maalesef acımazlar böyle gidersek. Ben temele işlemiş olan bu savunma sıkıntısının çözülebileceğini sanmıyorum artık.

Hücum gücü olarak avrupada ilk 10 takım içindeyiz.ancak savunma yapmaz isen hücumda tıkanırsın.kısa savunmamız rezalet,arroyo ve erceg aynı anda sahadayken zaten savunma gücümüz yarı yarıya azalıyor.

hocanın ve oyuncuların ekstra gayret sarfetmesi lazım savunmaya.tüm maçların anahtarı savunma.kaunas gibi kısıtlı bir takım,görüğümüz gibi sadece savunarak maçı götürüyor.neden isteksiziz anlayamıyorum

İLGİNÇ İSTATİSTİK - Zalgiris 0/1 Serbest atış , Galatasaray ise 12/14 serbest atış. Ancak rakip 5/9 üçlük atınca 35-41 öndeler.

Tribünde taraftarımız yokken hem içerde hem dışarda büyük sıkıntı yaşıyoruz,özellikle defansif.Her maçı taraftar kazandıramaz.Kadro iyi biraz istek lazım

Bu arada Zalgiris ´i hiç beğenmedim. Buna rağmen 6 sayıyla önde girdiler ilk yarıya Her şeye rağmen Aroyyo biraz ağırlığını koyarsa yeneriz bunları.