Euroleague Top 16 5. Hafta | Panathinaikos 86-77 Galatasaray

Eksikleri görünce beklentim artmadı dersem yalan olur.Dışarıdan skor atacak adam yok,joker uzun Mavrokefalidis yok.Yeneceğiz galiba.Hatta daha da ileri gidiyorum yenmeliyiz diyorum.Madem hedef Top 8 rakibin ciddi eksiklerinin olduğu yerde maçı son anlara kadar götürmek lazım.

Sezon başında Trabzonspor’a transfer olan 2.06 boyunda ki ABD’li pivot Gani Lawal Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.

David Pick(@IAmDPick)’in haberine göre geçtiğimiz saatlerde Trabzonspor MP ile yollarını ayıran 26 yaşında ki ABD’li yıldız, Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya vardı ve yarım sezonun ardından Turkish Airlines Euroleague’e geri döndü.

Bizim maçta oynamaz inşallah.

Edit:Galatasaray Basketbol Facebook sayfasına ait değildir umarım.

Lawal bizim maçta forma giyemez. Euroleague Top 16 grubunda ilk yarı maçları bittikten sonra forma giyebilir. Yani 8. maçtan itibaren forma giyecektir.

*Gerçi Lawal bu sezon Euroleague'de hiç forma giyemedi. Bu sezon Euroleague'de forma giyemeyen oyuncuların oynama gibi bir özelliği varsa bunu da ben bilmiyorum.

Yarın asker ocağına teslim oluyorum, muhtemelen bu maçı takip edemeyeceğim ilk gün sonuçta orada. Allah hem takımımıza hem de bana yardımcı olsun. İnşallah kızılyıldız deplasmanı gibi akıllı oynayıp alırız.

Yarın asker ocağına teslim oluyorum, muhtemelen bu maçı takip edemeyeceğim ilk gün sonuçta orada. Allah hem takımımıza hem de bana yardımcı olsun. İnşallah kızılyıldız deplasmanı gibi akıllı oynayıp alırız.

Yolun açık olsun kardeşim.
Şimdiden hayırlı tezkereler.
Insallah basketbol takımlarımız ve futbol takımlarımız seni orada mutlu ederler :)

Yolun açık olsun kardeşim.
Şimdiden hayırlı tezkereler.
Insallah basketbol takımlarımız ve futbol takımlarımız seni orada mutlu ederler :)

Eyvallah kardeş. Yedek subay olarak uzun dönem yapacağım 1 aylık eğitimden sonra rahatça takip edebilirim takımları, yalnız bırakmamaya çalışacağım:)
Yine de bir aylık özlem de zor tabi:) Dediğin gibi inşallah hepimiz mutlu oluruz.

Denklem basit düşük tempoda oynarsak onlar havaya girecek tempoyu bulamayıp çoşamayacaklar. (Taraftarda nötr etkilenir.) Hemde skor başabaş gider.

Kızılyıldız ile yaşanan gerginliğin üstüne Atina deplasmanında maçın baş hakeminin Sırbistan'dan olması midemi bulandırıyor,inş.yanılırım.

Pana deplasmanından şu şartlarda galip ayrılabileceğimizi düşünmek bana biraz fazla iyimser geliyor. Umarım yanılırım ve kazanırız müthiş olur o ayrı.

Yapmayın allaşkına yahu! Tamam OAKA çok önemli bir deplasman yalnız bizde tecrübeli sayılabilecek bir takımız ender kerem gönlüm arroyyo sinan mariç bu maçları çokça oynamış oyuncular. Pananın bu seneki halini düşününce yenmemek için hiçbir sebep yok açıkçası ki bence yeneceğiz. Yüz kere de bir olur mu bilmem ama bu seviyelerin takımı olmak istiyorsak bu tarz maçları(direkt rakibin kötü halde iken eksikleri varken) kazanmamız lazım diye düşünüyorum.
edit: Elbet bizim bu sene yönetimsel yaşadığımız sıkıntılar bizim bir üst seviye bir takım olmamızdaki en büyük engel ama bir kaç yıldır euroligde iyi mücadele ediyoruz.
Son Olarak Son Topa Kadar Mücadele...

A.J. Slaughter ve Jankovic'in durumları maç saatinde belli olacak diyorlar.Bu ikisi oynamazsa kısa rotasyonlarında yalnızca Diamantidis, Nelson ve Blums,Charalampopoulos kalıyor.Uzun rotasyonları da Fotsis, Batista ve Gist.Son derece dar bir rotasyon.

Ama ne yapar ne ederler en azından Slaughter'ı yetiştirirler gibi geliyor

Valla böyle eksik çıkacaklar ve kazanamayacaksak ayıp bize. Tam kadro olurlarsa %70 %30 favori onlar ama konuşulan eksiklikler olursa %30 %70 biz favori oluruz