Euroleague Top 16 5. Hafta | Panathinaikos 86-77 Galatasaray

Slaughter oynasa daha mı iyi olurdu diye düsünmeden edemiyor insan . 5 sayı ortalama ile oynayan blums cıkıp ekstra 15 sayı atıyor .. Carter'ın Gist'e yaptigi cift el blok ilk 3 e girer bu hafta.

Tribünlerin bile uyuduğu günde şunlara vurup geçmemiz lazım. Şanssızlığımıza yine ekstra 3 lükler atıyor bir rakibimiz daha. Şunu anladım bize artık atletik oyuncu lazım, Carter ve Young dışında göze görülür bir iş yapabilen yok takımda, herkes eli belinde yürüyor. 38 lik Kerem Erceg'den daha atletik, çevik.

Ne takıma ne koça gram güvenmiyorum. Kızılyıldız maçı ekstrem bi ortam olmasa, normal bi maç olsa orda 10 fark yiyip gelirlerdi. 2.yarı umarım beni yanıltırlar umarım kapak takarlar ama hiç o ışığı vermiorlar.

Pana'yı 15 sayı geriden gelip yenebilecek kapasitemiz var ama takım bu akşam parkeye mağlubiyeti kabullenip çıkmış gibi görünüyor. Aslında bu kadar kötü savunmaya 42 sayı az bile yedik. Ancak tek devrede 27 sayı atabilmek utanç verici...

Bu gece de Janis Blums'u mvp yapacağız galiba... Erseg şut sokamadığı maçlarda truva atı milsali, takımı içten çökertiyor.

Pana deplasmanında yenilebilir her takım ama şu durumu görünce insan gerçekten üzülüyor. İki takım arasında çok ciddi kadro farkı yok bana göre. Konsantrasyon ve maçı isteme farkı var. Bu kadar boş üçlük vermenin başka açıklaması yok. Pana boş şutları çok iyi set ıyunu oynayıp hızlı hücüm ederek ekstra paslarlada bulmadı üstelik. Hücümda bir-iki pasla bomboş şut kullanıyorlar. Hakikaten yazık. Bu oyuncular paralarını alamadığı zaman yönetimi en çok biz eleştridik, haklarını alsınlar dedik ama şu ilk yarı ayıptır yazıktır.

Kötü hücum edebilir takım lafım yok ama savunma mücadele ve konsantrasyon işidir. bu kadar kolay sayı yemeye hakkı yok takımın. Hele ki bu maçta.

Klasik bir Ergin Ataman,biz burada bu takımı yenemeyiz maçı.Oyuncularada sirayet ettirmiş sağolsun.Yukarda bir yorumda E rgin Ataman bu seviyenin koçu değil yazılmış.Galiba doğru
Milano ile birlikte son 16'nın en karaktersiz takımıyız.Bir parça inanıp mücadele edinde bizi rezil etmeyin bari.
İnanmayan hocada bu gece istifa etsin.

Bugün sabahtandır dört gözle akşam olmasını bekle maç saati gelsin böyle maç izle. Arkadaşım yenilinde doğru düzgün yenilin.az mücadele edin. Adamların tonla eksiği var. Senin rakibin 4. İçin. Bu oyun bu armaya yakışmıyor. 15 sayı farktan daha üzücü olan kabullenmemiz. Bu arma ne olumsuzluk lar gördü ama hiç bir zaman bu kadar aciz olmadık. Haydi hocam haydi Çocuklar son topa kadar...

Ya var ya bugüne kadar ercegi en çok savunanlardanımdır. Ama yok arkadaş Ercegle olmaz bu iş. Aldığı paralara cok daha iyisi bulunur.

Ya ondan sonra Ergin Ataman'ı eleştirince millet laf yapıyor. Takımın şu maçta şu halde ilk yarıyı bitirmesinin tek sebebi hocadır. Hiç umrunda değilmiş gibi oturuyor. Rakip kasmadan bomboş pozisyonlar basketler buluyor. İnsan azıcık tepki verir , yok umrunda değil. Pana koçu 15 farkta yapılan hatada reklam panolarını tekmelesin bizim hoca da rakip üçlüklerini izlesin. Galibiyet mağlubiyet bu durumda umrumda değil yeterki birazcık savaşsın takım.

Koçu severdim ama bu maçla artık içimde ki sevgiyi bitirdi. Biz küçük takımları yenen bir takım olduk tek büyük maç kazanamaz olduk bu böyle yürümez şuan ki kadro hiçte kötü bir kadro değil bence ama bu mücadele kabul edilemez. Oyuncular maaş beklemeyi iyi biliyor da oynamaya gelince yok. Bu micov şuan pana da olsa 20 sayıyıdı adam bizde oynamıyor işte bunu kabullenemiyorum . Lütfen artık oturma organınızı kaldırıp fark yememeye çalışın.!

Ergin hocam maç gitti Young 3 faulde diye oturtuyor. Allah aşkına 30 fark olduktan sonra oyuna alsan ne olacak. Sinan, Carter, Young unutuldu kenarda.