Euroleague Top 16 6. Hafta | Galatasaray 94-97 Maccabi (1. Uzatma Sonucu)

Yarın Arroyo ve Micov yoksa Sofo oyundayken tam saha baskı yapıp hızlı hücumlarla oynamalıyız. Bence bu dakikalarda Erceg olmamalı. O oyundan çıkınca da oyunu bir şekilde - nasıl olcak bilmiyorum ama- oyunu yavaşlatıp Erceg'den şut beklemeliyiz. Yarın herkesten katkı almalıyız. En önemli noktalardan biri de Alba maçındaki gibi birkaç kişiyi yormak yerine oyuncu değiştirerek oynamalıyız.

resmi sitenin hiçbir hesabında öyle bir bilgi yok. umarım oynayabilir. son zamanlarda formsuz olsa da sahada kafası en çok çalışan oyuncu oluyor.

Resmi twitter hesabında röportajı yayınlandı ve oynayamayacağı açıklandı. Bu maç taraftar ile Arroyo'nun eksikliğini kapatmaya çalışacağız. İnşallah başarılı oluruz.

Yeri burası mı bilmiyorum. Onun için buraya yazıyorum. Sahaiçi biletleri daha sonra çıktığı için önceden aldığım tribün biletlerini isteyen arkadaşlara gişe fiyatından verebilirim.

2 sene önce kendimizden 3 gömlek yukarıdaki cskayı nasıl yendiysek bugün de onca eksiğe rağmen kazanabiliriz.Biraz inanç ile hırs ve akıllı oyunu birleştirmek yeter, bazı maçlarda yetenek değil yürek konuşur, o maçlar da ipekçideki maçlar oluyor genelde.

Bizim için ilk ya tamam ya devam maçı Kızılyıldız deplasmanıydı. Sürpriz yapıp kazandık. Bazı olumsuzluklardan dolayı 2. ya tamam ya devam maçı Alba maçıydı. Bence o maç gruptan çıkma şansımızı kaybettik ne yazık ki. He tam kadro olsaydık kazanırdık Alba'ya karşı orası ayrı. Bu maçı alsak bile gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum ki Arroyo yoksa TBL'de iyi rakiplere karşı kazanmamız zorken bu oyuncu topluluğunun Maccabi'ye karşı kazanması büyük sürpriz olur.

Maccabi de çok sinir bozucu bir takım. Bizim takımın Avrupa'da tek çeyrekte maç kaybetmesinden bıkmıştım. İlk defa erken koparsa üzülmem. Çünkü tüm maçı kafa kafaya götürüp Arroyosuzluktan küçük detaylarla maçı kaybedersek çok daha üzücü olacak. Açıkçası duygularım bunlar. Kazanırsak çok büyük iş olacak bu eksiklerle. Başarılar takıma.

Kazanmak veya kaybetmekten ziyade, mevcut yonetime ve onların uzantısı konumunda ki genel kurul üyelerine Galatsaray'ın sadece futbol a.ş. den ibaret olmadığını, bu sene 110'uncu yıl dönümünü kutlıcak dev bir spor klübü, bir kültür abidesi olduğunu gösterme maçı olmalı. Sonuçta maç zaten ortada gibi gözüküyoken hem arroyo hemde micov'un sakatlığı işimizi mucizelere bıraktı.

Sonuç ne olursa olsun takımı sırf bu macta deil onumuzdeki butun top 16 ve lig maçlarında desteklemeliyiz. Yoksa 10 senedir üstüne koyarak ilerleyen seneye sil baştan olabilir

Maça gidecek olan arkadaşlar, son olarak bayan basketbolda ortaya çıkan en önemli 2 oyuncumuzun gideceği haberlerini de göz önünde bulundurarak başta Murat Özyer olmak üzere tüm yöneticilere gerekli tepki verilmesini sizden rica ediyorum.

Adamlar Randlle ile Erceg üzerinden çok güzel sayılar buluyorlar.
Savunma çok kötü yine.
Arroyo ve Micov da yokken kazanmak çok zor.