Euroleague Top 16 6. Hafta | Galatasaray 94-97 Maccabi (1. Uzatma Sonucu)

lamonikayi tenhada kistirip... Helal olsun erceg basta olmak uzere herkes savastik. Arroyo'nun olmamasi savunmada daha rahat olmamizi sagladi. Arroyo bazen sık sık anlamsiz sutlar atmasi ritmimizi bozuyordu. Bu mac ozelinde bu olmadi. Patric muazzam oynadi. Carter cok fazla yorulunca mac sonunda cok hata yapti. Dinlendiremedik onu. Erceg hucumu gectim savunmada da bekledigimden iyiydi. Savasta yere atladi. Arroyo olmayinca Ercegin savunmasini sünpanse edebiliyoruz.
Kardeşim bir Lamonika çaldı bizim düdükleri zaten diğer 3 tanesi bizim lehimize düdük çalmadı.Hatta Erzeg'e gözünün önündeki pozisyona hava atışı verdi adi hakem Lamonika uzaktan gelip faul çaldı ve düzeltti.Son hatası tamam da asıl diğer üçü şaibeli olandı Lamonika gayet doğru yönetti son pozisyon hariç.Ama diğer üç hakem bildiğin şaibe

Enderin topu nasil iniste degildi ? Tv kac defa izledik. Sakamisiniz siz. Timeline hakeme kufur edenlerle doldu. Biz ayni maci mi izledik ?

Ender'in topu inişte değil miydi..Tartışması bile olmaz kardeşim pozisyonu izle bence.Hayır faulde var o pozisyonda sağ eli Ender'in belinde Alexander'in onu da kaçırdılar

Young'ın pozisyonuna kıyasla 50 defa inişteydi diyorum.Fakat işin doğrusunda Ender'in topu zirvedeydi,Young'ın bloğunda ise top daha çıkıştaydı düşüncesindeyim.
Timeline kadın basket takımını da kapatıyordu vakti zamanında barındırdığı iktisat dahileri vasıtasıyla.Sizlerle sabaha kadar basketbol konuşurum,keyif de alırım fakat timeline'ı bulaştırmayın Allah aşkına.

Benim bu maçta takıldığım tek nokta var.Erzeg'i sonlara doğru çıkarıp Kerem oynasaydı Sofo'ya karşı Kerem-Young daha etkili olabilir ve beşletebilirdikte.Pota altından da Young Kerem sayı üretebilirdik.Çok dışardan denedik bulduk ama yakaladığımız yerde kesip pota altından da deneyebilirdik.Erzeg hücumda çok muazzam oynadı ama her dönüşte de pota altımızda sayı gördük.Geçen Pana ve Banvit maçında da Kerem son periyotlarda girip pota altından sayılarda bulmuştu.Bu maçta da aynısını yapabilirdik ama hoca Erzeg'le maçı kazanmak istedi saygı duymak lazım.O da elinden geleni yaptı ama savunma anlamında iyi falan değildi kendimizi kandırmayalım..3-4 pozisyon savunmaya katkı vererek iyi savunmamı olur.Ama yinede gayreti çabası bile sevindirici.Ben bu maçı hiçbir anlam ifade etmese de kazandık gözüyle bakıyorum

Kardeşim bir Lamonika çaldı bizim düdükleri zaten diğer 3 tanesi bizim lehimize düdük çalmadı.Hatta Erzeg'e gözünün önündeki pozisyona hava atışı verdi adi hakem Lamonika uzaktan gelip faul çaldı ve düzeltti.Son hatası tamam da asıl diğer üçü şaibeli olandı Lamonika gayet doğru yönetti son pozisyon hariç.Ama diğer üç hakem bildiğin şaibe

Duzeltigin icin tesekkurler. Ben lamonika saniyordum. Bu mac iyi yonetildiyse ben baska maci izlemisim o zaman. İlk yarida iki defa Patrice yapilan pozisyona faul calmadilar. Birinde Tyus omzuna digerinde ise smaca giderken smith eline vurdu. Bunlara faul calmadilar. Ercege yerde yapilana faul kere faulken vermediler. Patric nizami iken rakip net bir sekilde hucum faul yapiyor. Gozlerinin onundekini calmadilar. Enderin inise gecen macin kirilma pozisyonuna sayi vermediler. Bu mac mi iyi mi yonetilmis ?

Duzeltigin icin tesekkurler. Ben lamonika saniyordum. Bu mac iyi yonetildiyse ben baska maci izlemisim o zaman. İlk yarida iki defa Patrice yapilan pozisyona faul calmadilar. Birinde Tyus omzuna digerinde ise smaca giderken smith eline vurdu. Bunlara faul calmadilar. Ercege yerde yapilana faul kere faulken vermediler. Patric nizami iken rakip net bir sekilde hucum faul yapiyor. Gozlerinin onundekini calmadilar. Enderin inise gecen macin kirilma pozisyonuna sayi vermediler. Bu mac mi iyi mi yonetilmis ?
Bu maç iyi yönetildi demiyorum bize çalınan düdüklere bak hepsi Lamonika'ya ait.Diğerleri lehimize düdük çalmadı hatırlamıyorum ben.Lamonika olmasa bu maç buralara kadar da sürmezdi.Hatası yok değil ama diğer 3 hakemin eli armut toplarken herşeyi de adam tek başına yapacak değildi.Evet Lamonika bence gayet ortada yönetti diğer 3 hakem de şaibeliydi.Hatayı yanlış adam yükleme

Yalniz ben Patric'i cok begendim. Pargoyla birebir kaldigi hicbir pozisyonda gecilmedi.Cok iyi savunma yapti. Hucumda istikrarli olmasada cesitliligi var.

Maccabi maçı üçlük isabet oranları:

Carter: 1/3
Erceg: 3/7
Pocius: 1/3
Sinan: 1/7
Ender: 3/9

Bu kısa rotasyonunda en son dış atış kullandırmamız gereken Sinan, en fazla üçük atan oyuncumuz olmuş. Yanlış anlaşılmasın; burda Sinan'ı değil, ona bu şutları hazırlayan oyuncuları ve teknik ekibi eleştiriyorum.

Bu maç iyi yönetildi demiyorum bize çalınan düdüklere bak hepsi Lamonika'ya ait.Diğerleri lehimize düdük çalmadı hatırlamıyorum ben.Lamonika olmasa bu maç buralara kadar da sürmezdi.Hatası yok değil ama diğer 3 hakemin eli armut toplarken herşeyi de adam tek başına yapacak değildi.Evet Lamonika bence gayet ortada yönetti diğer 3 hakem de şaibeliydi.Hatayı yanlış adam yükleme

Yasin sana demiyorum. Yukarida mac iyi yonetildi diyen arkadaslar varda. Birde telden yazmaktan nefret ediyorum. Cok zorluyor hataya zorluyor.