Euroleague Top 16 6. Hafta | Galatasaray 94-97 Maccabi (1. Uzatma Sonucu)

Arroyo ve Micov 'un yoklugunda Nikolov ve Gokturk'un su macta 5 dakika civarı süre almasi macın kırılma anıdır .. Fark 5-7 sayı arası gidip gelirken ergin hoca büyük bir cesaret ornegi gostererek bu iki ismi oyunda tutup Carter ve Ender'i dinlendirdi . Devreyide muhteşem bir şekilde tamamladik . Kazanalım şu macı aslanlar.

Arroyo ve Micov 'un yoklugunda Nikolov ve Gokturk'un su macta 5 dakika civarı süre almasi macın kırılma anıdır .. Fark 5-7 sayı arası gidip gelirken ergin hoca büyük bir cesaret ornegi gostererek bu iki ismi oyunda tutup Carter ve Ender'i dinlendirdi . Devreyide muhteşem bir şekilde tamamladik . Kazanalım şu macı aslanlar.
Kırılma anı değilde x faktör diyebiliriz.Maç kopmadı çünkü. Ama ikinci yarıda da ivme sürüyor. Nazar değmesin.

Maccabi adına sezonun en kritik maçlarından biri.Zira üst taraftaki yerlerini Belgrad'la birlikte burada belirleyecekler.Bizse maça Arroyo-Micov'suz çıkıyoruz.Sahadaki herkes gayet iyi niyetli.Hazırlık da bir o kadar başarılı.Top 16'nın anlamı bizim için bu artık.Tribünde olabilmek bana uzun bir süre keyif vermeyecek olsa da Galatasaray Basketbolu için ideal Top 16 akşamını yaşıyoruz mevcut şartlarda.
Erceg'in canı sağ olsun.Takıma bu 40 dakika için teşekkürler.

Şu dakikalarda Erzeg değil Kerem oynamalı bence.Kararlılık gösterip Young-Kerem ile içeriden sayı aramalıyız.Sofo'yu da 5'letmeliyiz.Erzeg hücum görevini yaptı yeterli artık be hoca

Maçı bir yerden alıp bir yere verdi adilerr..Bir tanesi bize doğru olan pozisyonları çaldı diğerleri tek lehimize çalmadı..Yazık olacak iş değil şu mücadeleyi,emeği çaldı karaktersizler

Hakem seni gözünün... Erceg de serbest atış kaçıracak maçı buldu. Neyse çok yaklaştık ama.. Yine de tebrikler takıma bu savunmayla bu kadar. Sahada winner oyuncumuz da yoktu. Carlos olsaydı görürdüm ben o kel Smith'in havalarını.

Canınız sağolsun'dan başka diyebilecek bir şey bulamıyorum :(

Ayrıca o yabancı madde atanlar taraftar falan değil. Anca ajan olabilirler. Maçı kazanma noktasına gelmişiz, hücum sırası bizde hangi mikro beyin öyle bi mallık yapabilir ki?

Takıma ve salona gelen taraftara teşekkürler. Bu mücadeleden sonra galip gelebilsek süper olurdu. Lakin yenileceksek de böyle yenilelim.

Hakemler son pozisyonda hayati bir hata yapsa da, maç boyu adil bir yönetim gösterdi. Maccabi'den 5 oyuncunun 5 faul alması da bunun bir göstergesi...

Bugün maçı kaybetmemizde hakemden öte seviye farkının belirleyici olduğunu düşünüyorum. Karar anlarında Maccabi kadar etkili olamadık. En kritik yerlerde, en güvendiğimiz oyuncularımız serbest atışları kaçırdı, boş şutları sokamadı. Rakibimizde ise, oyuncular gereken yerlerde geren hamleleri yaptı.

Neticede kaybetsek de gruptaki tüm takımalra bir mesaj verdik. En önemlisi evimizde her takımı yenebileceğimizi gösterdik.

Yapılabilecek her şeyi yaptık.Ender'in topunun inişte olduğunu düşünmüyorum.Fakat Young'ın pozisyonunda top Kaan Kural'ın tabiriyle tepe noktasında falan da değildi,bilfiil çıkıştaydı.O kararın üstüne büyük ayıp oldu maç İpekçi'de oynanıyorken.Ayrıca bir yığın penetremizde Euroleague sertliğini de aşan müdahaleler vardı,basket olmazsa faul çalarız modunda yönettiler.
Bu maç daha iyi oynanamazdı.Erceg'in kaçan serbest atışının kabuslara girdiği takdirde kalan 4.3 saniyenin oyunu durdurmaları durumunda baya tehlikeli bir süre olduğunu hatırlamak lazım diye düşünüyorum.94-92 öndeyken iki kez canlanan topun sonucunda çizgiye gelebilmeleri daha çok üzdü beni.
Tepkinin yöneltilmesi gereken adres yönetim,bu performansa canınız sağ olsun denir sadece.

lamonikayi tenhada kistirip... Helal olsun erceg basta olmak uzere herkes savastik. Arroyo'nun olmamasi savunmada daha rahat olmamizi sagladi. Arroyo bazen sık sık anlamsiz sutlar atmasi ritmimizi bozuyordu. Bu mac ozelinde bu olmadi. Patric muazzam oynadi. Carter cok fazla yorulunca mac sonunda cok hata yapti. Dinlendiremedik onu. Erceg hucumu gectim savunmada da bekledigimden iyiydi. Savasta yere atladi. Arroyo olmayinca Ercegin savunmasini sünpanse edebiliyoruz.