Bilmem orasını bence oynamaz ama kural nedir bakmak lazım.Ama tekrar falan edilmez bu maç üstünü bir güzel kapatırlarTekrar edildiği takdirde Arroyo ve Micov oynayabilecek mi?
Bilmem orasını bence oynamaz ama kural nedir bakmak lazım.Ama tekrar falan edilmez bu maç üstünü bir güzel kapatırlarTekrar edildiği takdirde Arroyo ve Micov oynayabilecek mi?
Cska 2 deplasmanda da hakemlerin katkısını almadı dersek yalan olur.Ana sponsorun ve Fiba başkanının Türk olduğu,3 Türk takımının olduğu ve basketbola yatırımın çok olduğu bu ülkede kendi evinde bile böyle düdükler yiyorsa bizim ülke takımları biraz aba altından sopayı göstermeli.Bize ne başkalarından dememek lazım,gün gelir devran döner bize aynıları olur hakemler benzer işleri bize karşı yapar.Yani Efes ve FbÜlkerin yenilgileri beni ilgilendirmiyor ama bu hakem olayları canımı sıktı.Dediğim gibi ileride aynısı bizim de başımıza gelebilir.Takımlar ve THY bir araya gelmeli gerekli çalışmaları yapmalı.
Not:Turgay Demirelin Fiba başkanı olduğunu ve bu organizasyonun Uleb olduğunu biliyorum.Demek istediğim yüksek mevkilerde isimler var.
Pociusu diyecektim.Carter'da çok ısrar etti.Maçın son 5 dakikası kötü oynadı yanlış tercih yapıyordu yorulmuştu.Pociusu alabilirdi onun yerine uzatmalarda.Pocius hem böyle maçlarda daha deneyimli Carter'a göre.Senin görüşün ne kardeş kimi alabilirdi? Mesela ben Erzeg-Kerem değişikliği olabilirdi diye düşündüm.Erzeg attı eyvallah ama her dönüşte Sofo bizim potada sayı buldu.Kerem-Young daha etkili olabilirdi pota altında..Yakaladıktan sonra bunu deneyebilirdik..Ama onun dışında çok alternatif yok zaten Pocius alsa adam doğru dürüst katkı vermedi.Maric desen o anlarda alınmaz zaten son aldığında 3 pozisyon üst üste kritik hata yaptı..Şu pota altında 1 sağlam adamımız daha olsa...
Aynen Carter çok yoruldu hatta hücumda aleyhimize işledi bu durum ama savunma açısından yorgun da olsa takıma ayak uyduruyor uçan kaçan topa zıplıyor.Carter-Young-Sinan şu takımda olmasa savunmamızı düşünemiyorum.Pocius girse ancak şuta yeltenirdi ama ben pek uzatmada ona boş şut şansı geleceğini sanmıyorum.İçeri penetre etseydi de bir güzel bloğu yerdi Carter bile çoğu kez içeri giremedi bilePociusu diyecektim.Carter'da çok ısrar etti.Maçın son 5 dakikası kötü oynadı yanlış tercih yapıyordu yorulmuştu.Pociusu alabilirdi onun yerine uzatmalarda.Pocius hem böyle maçlarda daha deneyimli Carter'a göre.