Euroleague Top 16 Grubumuz

Bizim TOP 16 grubu

Real Madrid
A3 ( Unics Kazan- Zalgiris Kaunas- Nizhny Novgorod)
B2 Maccabi Tel Aviv
B4 (Unicaja Malaga- Alba Berlin)
C1 Barcelona
C3 Panathinaikos
D2 Kızılyıldız
D4 GALATASARAY

NOT: İçerde oynayacağımız ilk iki maç cezalıyız. Muhtemelen taraflı EL yönetimi Kızılyıldız maçına denk getirir fikstürü

Bizim TOP 16 grubu

Real Madrid
A3 ( Unics Kazan- Zalgiris Kaunas- Nizhny Novgorod)
B2 Maccabi Tel Aviv
B4 (Unicaja Malaga- Alba Berlin)
C3 Panathinaikos
D2 Kızılyıldız
D4 GALATASARAY

NOT: İçerde oynayacağımız ilk iki maç cezalıyız. Muhtemelen taraflı EL yönetimi Kızılyıldız maçına denk getirir fikstürü

A3 den yüksek ihtimal U.Kazan gelicektir,
B4 den ise yine Malaganın gelmesi yüksek ne yazık ki :) dehşetli,ağır,korkunç bir grup oldu resmen.Herkes birbirinin canını almaya çalışır bu grupta :D birde Kızılyıldız var tabii o ayrı bir konu.Lakin güzel maçlar çıkartalım o bile yeter.İlk 4 için ağır favoriler Barça--Real--Maccabi--Pana ve Malagayı'da ekleyebiliriz..

Cidden çok zor bir grup.
Kızılyıldız eşleşmesi de korkutuyor beni.
Şu gruptan alınacak 7 galibiyet her şeyi daha da güzelleştirir. 8 galibiyet bizi 4. yapar.

Bu grupta 4.oluruz. Ya 4. ya 5. Her sey yapilacak en kotu 2 transfere bagli.... 4.luk adaylari ya biz ya pana ya da maccabi...Son topa kadar!

Son topa kadar !

Her maç Aslanlarımızla o salonda savaşmak boynumuzun borcu.

İki iyi transfer yapabilirsek rakiplerden ne olursa olsun çekinmiyorum.

Zalgris,alba ve laboral gelsin belirsiz ihtimallerden.Rusya deplasmanlari 1 ay icinde cok zorlu sartlarda gerceklesicek ve oyuncular yolculuklarda cok yorulcak.

Kim gelirse gelsin artık farketmez elensek kim ne diyebilir ? Takım onca zorluğa rağmen bir duruş sergiledi. Çıkar Aslanlar gibi oynarız.

Gel de şimdi Laboral'e İspanya'da 1 sayı fark ile kaybettiğimiz maça üzülme,Laboral'in üstünde grubu 3.olarak bitirseydik E grubu gibi oldukça zor bir grup yerine F grubunda olma ihtimalimiz olacaktı...

C1 den Barcelonayi unutmussunuz.Grup zor değil cok cok zor bence.Gruptan su kadro itibariyle cikabileceğimizi dusunmuyorum.

Laboral gelse fena olmaz aslında ama sanmıyorum Sırbistan'da Kızılyıldız'ı yenebileceklerini. İnanılmaz zor bir grup oldu. En azından Kazan son maçı kaybetse de Nizhny gelse. İyimser bakmaya çalışıyorum herkesin yenebileceği bir takım kimseye yaramaz gibi duruyor. Kafa takımlara karşı kesin galibiyet çıkarman da lazım. Şimdi her takım her takımdan maç alabilir falan ama iyimser de bakılmıyor ki be abi. Hakikaten çok zor grup. Hayır 4.olsak falan diyeceğim karşı tarafa da CSKA gidecek. 1 olacak. Final-four yolu çok sıkıntılı duruyor.

Neyse hepsini geçtim Eurocuptan devam etsek yönetim ağırdan alırdı. Belki şimdi takviyeler için acele ederler.

Nizhny Kazan'ı evinde mağlup etti.
Zalgiris de Sassari'ye yenilecek gibi.
3. Kazan olacak.
Geçmiş olsun :)
Zalgiris son saniyede kazandı ve üçlü averajla 3.olup bizim gruba geldi.Zaten sassari kazansaydı da novgorod ikili averajla kazan'ın önünde 3.olup bizim gruba gelecekti.Novgorod,Zalgiris'e kıyasla daha istenilesi bir takımdı.Maçın son periyodunu izleyince Kazan adına da üzüldüm doğrusu.Sen git efesi yen real'i madrid'de yen gruptan çıkama.Elemelerde Asvel'in ağını aldılar galiba.
S

Ekibimiz E Grubu’nda Real Madrid, FC Barcelona, Panathinaikos, Maccabi,Zalgiris Kaunas, Kızılyıldız ve ALBA Berlin’in yer aldığı gruba katılacak.

Alba elinde olan maçı verdi şans yanımızda.Zalgiris,Kızılyıldız,Alba denk takımlar.Pao'dan da evimizde maç alabiliriz deplasmanda kötü takımlar.Real,Barca,Maccabiden maç almamız zor.

Zor ama Zalgiris,Kızılyıldız,Albayı iç dış yenip Pao'yu da evimizde yenersek 7 galibiyet ile en azından top8 savaşında oluruz.