1. Hafta: Galatasaray - Zalgiris
2. Hafta: Real Madrid - Galatasaray
3. Hafta: Kızılyıldız - Galatasaray
4. Hafta: Galatasaray - Alba Berlin
5. Hafta: Panatinaikos - Galatasaray
6. Hafta: Galatasaray - Maccabi
7. Hafta: Barcelona - Galatasaray
8. Hafta: Zalgiris - Galatasaray
9. Hafta: Galatasaray - Real Madrid
10. Hafta: Galatasaray - Kızılyıldız
11. Hafta: Alba Berlin - Galatasaray
12. Hafta: Galatasaray - Panatinaikos
13. Hafta: Maccabi - Galatasaray
14. Hafta: Galatasaray - Barcelona
Geçen seneye göre daha sert bir gruba düştük. Ancak bu grupta birbirini yenebilecek takım sayısı fazla... Bu durum ilk dörde girmekte işimize yarayabilir. Şansa bağlı bir durum tabi... İçerde Alba, Zalgiris, Kızılyıldız ve Pana maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız. Deplasmanda da Alba'yı yenmeliyiz. Kalan 2 galibiyet için evimizdeki Maccabi ve deplasmandaki Zalgiris veya Kızılyıldız maçlarından birini almalıyız. Bu şekilde 7 galibiyetle gruptan çıkabiliriz.
Tabi bu senaryoda evimizdeki Real ve Barça maçları hesapta yok. Dolu bir Abdi İpekçi ve iyi bir oyunla, bu iki takımı da evimizde yenmemiz sürpriz olmaz. Yeter ki yönetim ödemeler ve transferler konusunda gerekli hamleleri yapsın.
9, 10, 11 ve 12. hafta oynayacağımız maçlar gruptaki sıralamamız için belirleyici olur diye düşünüyorum.
Kızılyıldız deplasmanı en zor deplasmanımız gibi gözükse de, ben oyuncuların ve Ergin Hocanın ekstra bir motivasyonla Sırbistan'a gideceğini düşünüyorum. Bu yüzden kazanma şansımız olduğuna inanıyorum. Tabi iyi bir hakem yönetimi de şart... Kızılyıldız'ın da grup maçlarındaki havayı Top 16'da yakalaması kolay değil. Umarım yanılmam.
Başarılar aslanlarımıza.