• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Top 16

Bayer:58
Maccabi:54

İlk Yarı Sonucu. Maccabi korkutuyor

Bir yarıda nasıl 58 yer Maccabi ya kendimi kesicem.

Neyse Laboral maçını izliyorum yayıla yayıla. Üçlük bombardımanı... :)

Bir yarıda nasıl 58 yer Maccabi ya kendimi kesicem.

Neyse Laboral maçını izliyorum yayıla yayıla. Üçlük bombardımanı... :)

Ben de Laboral maçını söyleyecektim ki erken davranmışsınız.
Tibor Plies , Zoric'in üzerinden zıplamadan alley-oop pasını bitirdi :)

Maccabi 6 sayıyla geride ve gerçekten berbat oynuyor şu anda.Konsantrasyon sıfır hücumda ve savunmada

Maccabi bir yerde noluyor deyip geri dönecektir. Sonlara doğru ciddiye alarak kazanacaklardır. Yani umarım.

FBÜ fark yedi.
Maccabi-Bayern son topa kadar sürecek herhalde.

Bu bütçeyle bu rezaletin altına kim imza attıysa tebrik ediyorum.
Obradovic istifa eder mi ?

Şimdi biz sanırım Laboral'den 47 sayı fark yemiş olduk ! :)

Nihayet Maccabi maça girdi ama Bayern Münih'e helal olsun.Adamlar varını yokunu ortaya koyuyor.

Haydi be Maccabi şu oyunu bozmadan yen şu Bayern'i

Maccabi yine başladı saçmalamaya

92-91, 7 sn kaldı ve top Maccabi'de.

Maccabi aldı, ilk aşamayı geçtik, hadi hayırlısı.

OBRADOVİCİN ASKERLERİ :))))))) Bu sezon da sağolsunlar çok güldürdüler :) Biz de olmasak kim, nasıl temsil edecek bu ülkeyi basketbolda ?

Maç çok fena gerdi beni.Kendi oynadığımız maçlardan bile kat kat fazla gerildim.Bir ara farkettim ki ağzımdan 'Kuran aşkına saldır Maccabi' diye bir cümle çıkıyor.
Neyse istediğimiz gibi oldu.İpler bizde artık

Son hafta biz Kubandan bir gün sonra maça çıkıyoruz.Yani kaç sayı fark lazım onu bilerek maça çıkacağız

İpekçide full salon ile istediğimizi alma şansımız yüksek

Maccabi önce korkuttu sonra sevindirdi. :)

Bayern şimdi haftaya salmasın. Robben için ne bilim Merkel için oynasınlar.

Neyse ki yendi Maccabi.B.Münih bu mücadeleci oyuna Kuban maçında da devam eder umarım.
Herkese iyi geceler.

E Grubu şekillendi, buna göre:

Barça lider, Milano ikinci Oly, bu hafta Efes'i yener, haftaya da içeride Pana'yı yener 8-6 yapar, grup üçüncüsü olur. Pana dördüncü olur. F grubunda Oly ile eşleşmemek için CSKA ve Madrid birincilik mücadelesi verecek. Yarın bence Madrid Kuban'ı +10 sayı farkla yener. CSKA'nın günü gününe tutmadığı için ne yapacağını kestirmek güç. Herşey bizim elimizde.

25 milyon avroluk Ülker balonu da patladı. Yanlış kadro yapılanmasının sonu hüsran oldu. Bu kadar yumuşak oyuncularla, pota altı oyuncusu olmadan oynarsan Euroleague'de en fazla top 16 yaparsın. Obradovic gibi usta bir koçun yaptığı transferlere inanmak güç. Seneye aynı senaryo tekrar ederse Zoc'da gider.

Geri