Ekli dosyayı görüntüle 376Ekli dosyayı görüntüle 377Ekli dosyayı görüntüle 378
En büyük zevkim Fb yenilince Antu'da Basket Forumunu okurum
Ama helal olsun fener taraftarına insanın kendisini ve takımını bilmeside güzel.
Onlar da biz yenilince senin yorumlarını okuyup eğleniyordur eminim ki.Neyse.
Takımdan savaşmasını istemek ile dalga geçilecekse sende geç renkdaş.
Herkes takımdan her maç savaşmasını, her maç iyi oynamasını bekler.Kötü oynayınca da eleştirir.Ama sen bildiğin asıp kesiyorsun Emre kardeşim.
Antu'yla dalga geçiyorsun ama "Arroyo yaşlı, Ender-Sabri, Benim Derdim şiiri" gibi yorumlarla Antu'dakilere alay konusu olacak yorumlar yapıyorsun.
Günlük performanslara değil büyük portreye bakman gerek.Bu adamlar robot değil.Her maçın farklı değişkenleri var.
Yarın öbür gün olası bir şampiyonluğu coşkuyla değil mahçubiyetle kutlamaman için bence daha özenli yorumlar yapmalısın, nacizane.
Fenere yenilmek hemde bu kadar farkla ve mücadele etmeden baya sinirimi bozdu Belki fazla tepki verdim tüm forumdan özür dilerim.Ama kimseyi kırma amacında degildim bilesiniz.
Sizinle düzenli münakaşa yaratmak gibi bir amacım yok,yanlış anlamayın lütfen.Yalnız adamların Berk Uğurlu'yla maç bitirdiği ortamda o günü masumlaştırmanın,bizim tutumumuzdaki sakatlıktan bağımsız yansıtmanın gereği yok.Avrupa için şarttı,benim için problem değil derseniz hiç katılmam ama saygı duyarım.Obradovic'in insafı olmasa 40 olacak maçı ''köpek gibi asıldılar'' diye lanse etmek bize bir şey kazandırmaz,ki isterlerse de oynarlar.Derbi neticede bu.Bu takımı alkışlayın.
Keşke Ülker'den 60 sayı yeseydik de Cska maçını kazansaydık.
Top8 yapamadığını bildiği halde bizim maçta sanki playoff son maçı gibi sevincinden çıldıran Obradovic belli ki camiasının karakterine bürünmüş.
Velhasıl kelam Avrupa bizim işimiz. Cevher de oynasa Erceg de oynasa bizim işimiz.