Gruptan en kötü 3. oluruz, Ekrem hocaya güveniyorum, keşke birazda yönetim yardımcı olsaydı Ekrem hocaya, f4 yapacağımızdan ve ligde tekrar şampiyon olacağımızdan eminim Ekrem hoca ve kuracağı takıma güveniyorum...
Coaching de bir yere kadar. Sancho ve Nevriye de kalmazsa inanıyomusunuz gerçekten F4'e veya şampiyonluğa? O durum olursa ligde final bile yapmak başarı, gidişat da bu oyuncuların kalacağı gibi değil, uyuta uyuta herkesin gene bu şubeyi unutmasını sağlaya sağlaya başaracaklar bu durumu.
Bizim elenmemizi o kadar çok istiyorlar ki.. Maksatları geçen sene kazandığımız Avrupa şampiyonluğunun tesadüf olduğunu iddia etmek.. Uefa kupasına da böyle çamur atıyorlar.. Biz sizin sarı meleklerinizin kazandığı Avrupa şampiyonluğuna tesadüf diyor muyuz? Farkımız burada işte.. Diyelim ki biz elendik Avrupa'dan, bu bizim geçen sene sizi eze eze yenerek kazandığımız Avrupa şampiyonluğunun tesadüf olduğunu kanıtlamaz..
Finalde yenmek daha güzel oluyor. 4. olup eşleşip F4 yaparsak vişne çürüğü rengine dönerler ama ben geçen sene ki gibi mor görmek isterim. Tabi bu umudu tekrar sağlayan Ekrem Hoca ve kızlara ne desek, hangi kelimelerle övsek kifayetsiz.4. olup Fener ile eşleşelim, tabi adam gibi bir transfer yapılırsa.
Finalde yenmek daha güzel oluyor. 4. olup eşleşip F4 yaparsak vişne çürüğü rengine dönerler ama ben geçen sene ki gibi mor görmek isterim. Tabi bu umudu tekrar sağlayan Ekrem Hoca ve kızlara ne desek, hangi kelimelerle övsek kifayetsiz.