Euroleague Women 2014-2015

Gruptan en kötü 3. oluruz, Ekrem hocaya güveniyorum, keşke birazda yönetim yardımcı olsaydı Ekrem hocaya, f4 yapacağımızdan ve ligde tekrar şampiyon olacağımızdan eminim Ekrem hoca ve kuracağı takıma güveniyorum...

Coaching de bir yere kadar. Sancho ve Nevriye de kalmazsa inanıyomusunuz gerçekten F4'e veya şampiyonluğa? O durum olursa ligde final bile yapmak başarı, gidişat da bu oyuncuların kalacağı gibi değil, uyuta uyuta herkesin gene bu şubeyi unutmasını sağlaya sağlaya başaracaklar bu durumu.

Sancho, Şebnem ve Nevriye'nin kadroda tutulması sadece grubun değil tüm sezonun kaderi için belirleyici olacak.

İşbilmezliğe tahammülümüz yok, Murat Özyer'in yediği haltlar başta olmak üzere. Herkes ayağını denk alsın.

Coaching de bir yere kadar. Sancho ve Nevriye de kalmazsa inanıyomusunuz gerçekten F4'e veya şampiyonluğa? O durum olursa ligde final bile yapmak başarı, gidişat da bu oyuncuların kalacağı gibi değil, uyuta uyuta herkesin gene bu şubeyi unutmasını sağlaya sağlaya başaracaklar bu durumu.

Sancho, Nevriye ve Şebnem'im kalacağını düşünüyorum, zaten bu oyuncularıda tutamayacaksak Sayın Ünal Aysal ve yönetimi çekip gitsinler bi zahmet...Galatasaray tarihinin en büyük başarısını elde eden bir takımı bu hallere düşüren bir yönetimide hiçbir Galatasaray'lı kardeşim drsteklemez herhalde...

Euroleague maclarımızı bu sene Gs Tv'den izleyebileceğiz.
Şaşırttılar beni açıkçası.
Yine de güzel haber tabiki :)

veren takımların kalan maçları.

Lattes Montpelier 3/4
Wisla Krakow 3/4
Galatasaray 2/5

Ummc - Lattes Montpelier(M)
Lattes Montpelier - Good Angels Kösice(G)
Lattes Montpelier -D.Kursk(M)
Wisla Krakow - Lattes Montpelier(M)
Lattes Montpelier - Usk Prag(M)

D.Kursk - Wisla Krakow(M)
Wisla Krakow - Usk Prag(M)
Ummc - Wisla Krakow(M)
Wisla Krakow - Lattes Montpelier(G)
Galatasaray - Wisla Krakow(M)

Good Angels Kösice - Galatasaray(G)
Galatasaray - D.Kursk(G)
Usk Prag - Galatasaray(M)
Galatasaray - Ummc(M)
Galatasaray - Wisla Krakow(G)

İkili averajda iki takıma karşı üstünlüğümüz olacak.

Şöyle bir senaryo da 3 galibiyet daha bizi 4.olarak bir üst tura çıkartır. Diğer 2 takım 2'şer galibiyet dahil almış olsa bizim maçlar haricinde galibiyet sayıları eşit olmasına rağmen ikili averajlarda biz avantajlıyiz.

Eminim Ekrem Hoca gereken neyse onu yapacak.
Ama yönetim de bir zahmet yapsın artık.
Bu takıma en kötü skorer bir oyuncu şart oğlu şart.

(M)=Mağlubiyet
(G)=Galibiyet

Galatasaray Basketbol
Grubumuzda Tüm Ayrıntılar

Galatasaray 91 - 87 D.Kursk
Lattes 65 - 60 Kösice
Wisla 86 - 72 Usk Prag

Ummc 7/1
D.Kursk 6/2
Usk Prag 4/4
Wisla 4/5
Lattes 4/5
Galatasaray 3/6
Kösice 2/7

Gelecek Hafta
Usk Prag - Galatasaray
Kösice - D.Kursk
Wisla - Ummc

Çok zor olduğunu biliyorum ama Prag'ı yenersek işimiz yine kolaylaşır(Rusya da iki maçıda son saniyelerde kaybettiğimiz için haftaya kazanma gibi bir ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum. Prag bu hafta kaybettiği için bu maç onlar içinde hayati oldu biz kazanır onlar kaybederse onların dışarda kalmaları gibi bir durumda sözkonusu bugün kü maç gibi final havasında bir maç olur tahminim ilk maçta bizi perişan etmişlerdi bu vesileyle o onur kırıcı maçı alacağımız bir galibiyetle unutturur umarım kızlar. Ummc ve Kursk'un çıktığını kabul edersek iddiası süren 4 takımın kalan maçlarına bakacak olursak

Usk Prag - Galatasaray
Kösice - Usk Prag
Usk Prag - D.Kursk
Lattes - Usk Prag

Ummc - Wisla
Wisla - Lattes
Galatasaray - Wisla

Lattes - D.Kursk
Wisla -Lattes
Lattes - Usk Prag

Usk Prag - Galatasaray
Galatasaray - Ummc
Galatasaray - Wisla

Listede gördüğünüz gibi Wisla kösice ve bizim 3 maçımız Prag'ın 4 maçı var Prag diğer 3 takıma göre bir adım önde. Usk Prag 3. olarak çıkar bu gruptan.

(Alıntıdir)

Bizim elenmemizi o kadar çok istiyorlar ki.. Maksatları geçen sene kazandığımız Avrupa şampiyonluğunun tesadüf olduğunu iddia etmek.. Uefa kupasına da böyle çamur atıyorlar.. Biz sizin sarı meleklerinizin kazandığı Avrupa şampiyonluğuna tesadüf diyor muyuz? Farkımız burada işte.. Diyelim ki biz elendik Avrupa'dan, bu bizim geçen sene sizi eze eze yenerek kazandığımız Avrupa şampiyonluğunun tesadüf olduğunu kanıtlamaz..

Bizim elenmemizi o kadar çok istiyorlar ki.. Maksatları geçen sene kazandığımız Avrupa şampiyonluğunun tesadüf olduğunu iddia etmek.. Uefa kupasına da böyle çamur atıyorlar.. Biz sizin sarı meleklerinizin kazandığı Avrupa şampiyonluğuna tesadüf diyor muyuz? Farkımız burada işte.. Diyelim ki biz elendik Avrupa'dan, bu bizim geçen sene sizi eze eze yenerek kazandığımız Avrupa şampiyonluğunun tesadüf olduğunu kanıtlamaz..

Herkesi işin içine katmıyorum ama çok büyük bir Galatasaray kompleksi var bazılarında. Takımımızın adını bile yazmaktan aciz hoş olmayan yakıştırmaları yapan kişileri de dikkate almamak gerek diye düşünüyorum.

Onlara göre tesadüf olabilir ama kupa bizim müzemizde. :)

Basketbol topunu gördüğü ve Galatasaray-Fenerbahçe armalarını tanıdığı anda rakibi finalde yenerek Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmayı hayal etmeyen var mıdır?Denizin bittiği yerde,son raddede kazanmış olduk biz.Üstelik kadın basketbolunda akıl adına olabilecek en üst seviyeyi yakalayan takımımızla.Şike süreci sonrası Hükümet-Muhalefet-İş piyasası desteğiyle sporu bitiren suçlarının cezalandırılmamasının en acı sonucunu yaşadılar geçen sezonki Euroleague finaliyle.Kadıköy şampiyonluğu bile kulüplere bütüncül bakan bir insan için bu kadar sert bir sonuç değildir.
Bir de konu hakkında yazmış bulundum fakat Fenerbahçe forumu okuyarak hayatınızı heba etmeyin lütfen. :)

Yahu Fenerbahçeliler kadın basketbolunda hala bizle mi kıyaslıyor kendini utanmadan? Önce bir Euroleague şampiyonu olsunlar bizi yenip bakarız o zaman.

Geçen senenin acısı çıkmayacak hiç. Öyle UEFA kupası falan gidi de değil bu acı çünkü onları ezerek alınmış bir kupa bu. Hiç böyle rencide olmamışlardı, gururları, onurları kırıldı.

Normalde çok takılmam forumlarında, ara ara bir göz atarım.. Çok da iplemem, özellikle bir forumları var bilirsiniz, evlere şenlik, onları hiç takmam ama arada bir yazdıklarına canım sıkılsa da, yukarıda dediğim gibi geçen sene aklıma geliyor ve geçiveriyor, açıyorum Avrupa ligi maçını, özellikle Şebo'nun üçlüklerinin olduğu kısımdan sonrasını, ohh mis :) Hele bir de Ekrem hocayı kötülemiyor mu biri :D Ekrem hocam milli takımla da şampiyonluk yaşasa da bir de öyle kapak taksa tam süper olacak

USK Prague'ı yenersek %100 çıkarız. Bu maçı kazanırsak bir anda 3.? ona bile ihtimal doğacak. Çok zor ama. Umudumu kestim ben -Hejkova ters Eko'ya- çoktan, UMMC maçı daha kazanılabilir. BLMA grubu karıştırdı. Prague fena şekilde asılacaktır bizim maça. Wisla ve BLMA karşısında ikili'de üstünüz, muhtemelen ikili averaj veya üçlü averaj olacak. UMMC, Kursk tamam, diğer iki takım Prague Fener GS üçünden 2'si olur.

Gruptan çıkıp çıkmama durumu sorulmuş, son maç Wisla'yı yenersek başka hiç bir sonuca bakılmaksızın gruptan çıkıyoruz. 2/2 yaparsak 3.lük şansımız da hayli yüksek duruyor, Prag 3 maçı birden kazanamaz bence.

Gp7dd6.jpg

Kalan Maçlar:
Good Angels Kosice - ZVVZ USK Praha
Galatasaray - MMC Ekaterinburg
BLMA - Dynamo Kursk
ZVVZ USK Praha - Dynamo Kursk
Wisla Can-Pack - BLMA
UMMC Ekaterinbur - Good Angels Kosice
Dynamo Kursk - UMMC Ekaterinburg
BLMA - ZVVZ USK Praha
Galatasaray - Wisla Can-Pack

Finalde yenmek daha güzel oluyor. 4. olup eşleşip F4 yaparsak vişne çürüğü rengine dönerler ama ben geçen sene ki gibi mor görmek isterim. Tabi bu umudu tekrar sağlayan Ekrem Hoca ve kızlara ne desek, hangi kelimelerle övsek kifayetsiz.

Şu durumda saha avantajı onlarda olduğu için onlar bence 1 adım daha önde.
Ama skorer bir oyuncu takviyesi ile(Penny) biz bir adım önlerine geçeriz.