Çok zor ve yıpratıcı bir grup aşamasından Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıktık.
Takımın en önemli 3 oyuncusu takımdan ayrıldı.
Takımın en önemli pota altı oyuncularından biri olan Bone sezon içinde parasını alamadığı için takımdan ayrı kaldı.
Ama bu zorluklar Ekrem Hoca'ya engel olmadı.
Grubu 4.bitirerek geçen sene kupayı ellerinden aldığımız Fenerbahçe ile çeyrek finalde eşleştik.
Yönetim eğer üzerine düşeni yaparsa Ekrem Hoca ve öğrencileri geçen sene yaşattığı mutlulukları bu sene de yaşatacaktır.Ben eminim ki Ekrem Hoca ve oyuncular ellerinden geleni ne olursa olsun yapacak ve bizi yine gururlandıracak.
Euroleague'de Fenerbahçe ile oynayacağımız maçların tarihi:
3 Mart Salı / Saat: 20:00 / Salon: Metro Enerji Spor Salonu
6 Mart Cuma / Saat: 17:15 / Salon: Abdi İpekçi Arena
11 Mart Çarşamba / Saat: 20:30 / Salon: Metro Enerji Spor Salonu
2 farklı galibiyet alan takım turu geçecek ve bir sonraki turda Nadezhda - UMMC Ekaterinburg serisinden çıkan takım ile eşleşecek.
Takımın en önemli 3 oyuncusu takımdan ayrıldı.
Takımın en önemli pota altı oyuncularından biri olan Bone sezon içinde parasını alamadığı için takımdan ayrı kaldı.
Ama bu zorluklar Ekrem Hoca'ya engel olmadı.
Grubu 4.bitirerek geçen sene kupayı ellerinden aldığımız Fenerbahçe ile çeyrek finalde eşleştik.
Yönetim eğer üzerine düşeni yaparsa Ekrem Hoca ve öğrencileri geçen sene yaşattığı mutlulukları bu sene de yaşatacaktır.Ben eminim ki Ekrem Hoca ve oyuncular ellerinden geleni ne olursa olsun yapacak ve bizi yine gururlandıracak.
Euroleague'de Fenerbahçe ile oynayacağımız maçların tarihi:
3 Mart Salı / Saat: 20:00 / Salon: Metro Enerji Spor Salonu
6 Mart Cuma / Saat: 17:15 / Salon: Abdi İpekçi Arena
11 Mart Çarşamba / Saat: 20:30 / Salon: Metro Enerji Spor Salonu
2 farklı galibiyet alan takım turu geçecek ve bir sonraki turda Nadezhda - UMMC Ekaterinburg serisinden çıkan takım ile eşleşecek.