Euroleague Women Çeyrek Final Serisinde Rakibimiz Fenerbahçe

Kelsey'nin durumu bence maçın belirleyicisi olacak. İyi durumda olmadığını düşünerek Tina'yı Sancho ile savunacağımız durumda, Quanitra ile eşleşmede Nevriye de Jelena da büyük sıkıntı yaşayacaktır. Bu durumda hem hücum ribaundları hem de ikili oyun sonrası potaya devrilmelerinde sıkıntı yaşarız. Nevriye ve Jelena'nın hücumda katkısı çok önemli olsa da savunmada uzunlardan yenecek ekstra basketleri kaldırabilir miyiz bu maçta çok emin değilim. Kelsey'nin 20 dakika civarı bir süreyi kaldırabilmesi durumunda Sancho-Kesley ikilisi ile savunmamız seviye atlarken, hücumda da rakip uzunları faul problemine sokma ihtimalimiz artacaktır.
Ayrıca Sami ile de Edirne maç çıkışı konuştuğumuz bir konu vardı, Tuğba'nın Martinez üstünde yapacağı baskı ve onun müdahalelerine hakemlerin ne kadar müsamaha göstereceği de maçın anahtarlarından biri olacak.

Ekrem Hoca ve Sultanlara güveniyorum ben, bu akşam zor da olsa kazanacak, Cuma günü de işi bitirecekler ve bende salonda olacağım.

Bu kısa rotasyonu ile işimiz cok zor görünüyor . Haydi casas , bu aksam oynayacagin oyunla yanilt beni . Tugba palazoglu'nun ispanyol şubesi profilinden sıyrıl ve macı getir bize .

İlk çeyreği 18-11 geride bitirdik. İstatistiklerden takip ettiğim kadarıyla, Ekrem Hoca maça Casas ile başlamış. Sancho ve Nuria arada kenara gelmiş.

Daha maçın ilk periyodunda Sancho darbe aldığı için Nuria'da sakatlandığı için kenara gelmişler.

Ulan şu şubede de bir şey doğru gitsin be !!!

Şayet Nuria oynayamayacak durumdaysa basketbol oynayabilmemiz mümkün değil.Çok uzun-az kısayla deplasman için zor bir şey denerken artık imkansıza dönüştü.

Zellous tam takımını bulmuş desenize.. 3-4 maçta bir insan hemen karaktersizliğe bağlar mı? Hadi yönetime kızgınsın peki ama kariyerinde Avrupa şampiyonluğu varsa Ekrem hocaya borçlusun bunu, hiç kimseye saygın yoksa bari ona olsun.. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi ama değmez

Nuria'nın sakatlığı maçın başında tüm dengemizi bozdu.. Sancho'da da darbe sonucu döndü ama maalesef henüz sayısı yok, hücumda onun sayısının olmamasının sıkıntısını çekiyoruz :(

Bu kızlara ne kızları ne kadar övsek az.Başta Koç tüm takımı alınlarından öpmek ,özel prim vermek lazım,hepsinde çok büyük yürek var. Helal olsun.

Beraberliği sağladıktan sonra 2 hücum rebound alıp üst üste 3 hücumdan boş döndük. Ordan sayı bulup öne geçebilsek maçı da kazanırdık.

Neyse, sağlık olsun. Nuria'nın olmadığı bir günde, 15 sayıdan geri gelip, maçı son hücuma taşıyan oyuncularımıza ve Ekren Hoca'ya teşekkürler. Şimdi sıra bizde... İnşallah İpekçi'de kazanıp, son maçta fişi çeker, F4'e adımızı yazdırırız.

Kendi elimizle, basit hatalarla verdik maçı. Neyse sorun değil bu hatalardan ders alıp geçeriz turu. Ekrem Hocaya ve kızlara güvenimiz sonsuz. Ezikler biraz avutsun kendini :D

Guardsız oynarak sayı farkını kapatan, onca zorluğa, huzursuzlukla rağmen aslanlar gibi oynayan takımımıza helal olsun! FB'nin hiçbir "esprisi" yok. Biz kötüydük sadece. Cuma günü maçı kazanıp, sahalarında işi bitireceğiz. inanıyorum. GALATASARAY bitti demeden bitmez !