Euroleague Women Çeyrek Final Serisinde Rakibimiz Fenerbahçe

İlk maçın aksine daha hızlı başlamamız lazım. Artık son maç her iki takım da var gücüyle neyi var neyi yok ortaya koymaya çalışacaktır. İlk maçta 2.yarı çok iyi bir geri dönüş yapmıştık, maçı kazanabilirdik ama Fenerbahçe artık daha temkinli olacaktır. Maça daha hızlı daha agresif yaparsak takım olarak da seyirci olarak da dağılmaya daha müsaitler bizim aksimize. Bu takım türlü imkansızlıkları gerçekleştirdi sıra Fenerbahçe'yi kendi evinde yenip elemek var. Ekrem Memnun'a ve oyuncularımıza güvenim sonsuz.

Ve de lütfen hücum ribaundu vermeyelim , biraz daha konsantre olacağımıza eminim bu maçta. Hücum ribaundundan çok fazla sayı buldular, Q ya istatistik kastırdık resmen.

Bu maçı kazanacağımızı direk biliyorum. Bu yüzden 10-12 Nisana göre planlarımı yapıp işlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Daha sezon başında dediğim gibi Final foura kalan 4 takımın tamamı da GS'ın grubundan olacak. Ve bu EL F4'ün saçma prosedürü sayesinde 2 Rus takımının birinden kurtulacağız. Yalnız şöyle bir şey var FB'ye bu branşta öyle bir kapak taktık ki bundan sonraki prosedür de buna izin vermediğinden intikam alma şansları da olamayacak. Sağolsun var olsunlar kupamızı elleriyle verdiler. Bugün de sırtımızı sıvazlayarak "hadi bakalım kupayı almadan dönmeyin" diyerek bizi uğurlayacaklar salondan Prag'a :))

Maç için edilecek kelâmı Nuria edecektir bu maçta. FB'nin olabildiğince oyunu sertleştirip dar rotasyonumuzu faul problemine sokmak isteyecektir. Ki Hakemler de ev sahibi takım diyip buna izin vermeye kalkarsa oldukça sert bir maç yaşayabiliriz. Bu yüzden maçın oyuncusunun Nuria olacağını düşünüyorum. Nuria-Birsel, Casas-Zee, Jelena-Biba, Sancho-Tina, Bone-Quanitra eşleşmelerinde En sağlam sertlik ve hız avantajına sahip olan Nuria olacak. Bunun cezasını da bu maç kesecektir.

Umarım perşembe tüm takımı alkışlatmaya maça getirirler, bağrımıza basarız Kızılyıldız maçı öncesi. Ki bunun olacağını çarşamba akşamında söylemleri çok iyi olur!

Ben hazırım bekliyorum! :))

Sühan abi ne güzel yazıyorsun öyle ya, keşke ben de bu kadar rahat olsam.. Şimdiden heyecan bastı, maçı izleyemem herhalde, gstv nin internet yayını da yok dünden beri zaten..

Aslında 2-0 geçmemiz gereken bir seriydi, ancak ilk maçtaki fırsatları kaçırınca olmadı. Bu maçı alır, turu geçeriz. Angel'siz FB'nin gücü yarı yarıya azaldı, yenmesi kolay bir takım oldu. Yeter ki maç başında seyirci baskısı vs. gibi sebeplerle saçma sapan bir seri verip farklı geriye düşmeyelim, çünkü böyle bir durumda özellikle deplasmanda geri dönebilmek için çok uğraşmak gerekiyor. Haydi kızlar, siz daha önce de bu işleri yaptınız. Başarılar...

Size karşı içimde öyle bir güven var ki anlatılmaz. Güven dışında bende krediniz sonsuz, fark yiyip gelin kırılırsam kızarsam adam değilim.
Ödenir paranız.
Ödenmez hakkınız.

İlk çeyreğe iyi başladık. Farkı 7'ye çıkardık. O sırada kaptığımız topla hücumdan boş döndük ve yediğimiz seriyle geriye düştük. Çok kötü hücum ediyoruz. İnşallah ikinci yarı toparlarız. Bu seviyede +10 farklardan geri dönmek kolay değil.

Uzunlardan ilk yarı 12 sayı aldık, ki maçlarda kazandığımız sayıların %70'i uzunlardan geliyor.
Çok sıkı bir ikinci yarı bizi bekliyor ve eminim biz onları orada yeneceğiz. Dubljeviç-Nevriye-Sancho devreye girdi mi iş biter. Üçünü beraber oynatmamız lazım.

Bone yokları oynuyor. Hem de oyunayken ortayı dolduruyor penetre edemiyoruz. Ikinci yarı iyi başlamazsak maçı kazanmamız zor olur ama gelecek 6-0 ,8-0 lık bir seri çok şey değiştirir. Tüm sezon olduğu gibi yine savunmayla bu maçı kazanabiliriz

Maç başında onlar çok dağınık görünüyorlardı.Moladan sonra biz dağıldık ne savunmada karakter koyabildik ne de hucumda.İnşallah ikinci yarı farklı olur ancak pek umdum yok gibi..