Oyunda Jelena Kelsey ve Sancho var Böyle bir durumda Nevriye'yi de oyuna alır Yandan Şebnem ile oyuna başlardım ben olsam. Ve 3lük deneyip pota altında 3 uzunla dönecek ribauntu alıp tamamlamak iyi bir tecih olabilirdi. Çünkü oyun kurucusuz tüm uzunların sahada olması akıllarına sadece maçı uzatmaya götürecekler fikrini getireceğinden hepsi pota altına öbeklenecek 3lük için uygun imkan bulacaktık ve Şebnem veya Nevriye ile o atışı kullanabilirdik.
Ama atış kullanamadık top dışarı çıktı tekrar oyun başlayınca da potadan uzakta topla kalan Kelsey atışı atamadı bile maç bitti.
Alba Berlin Zalgiris Efes maçlarını guardsızlıktan kaybettik Hatta Barcelona maçında da oyuna hakim olmaya başlarken maçı verdik Erkek basketbolda. Bugün de maçı getirdik elimize aldık ama bitiremedik gene PG sizlikten. Oyun kurucular zaten işte böyle anlarda lazımdır bir takıma. Erkeklerde CArlos'u geç Jerry Johnson olsaydı bu maçları kazanırdık. Kadınlarda da Doneeka olsa bile farklı olurdu düşünün o kadar ufalttım durumu
Maçı getirdik ama bitiremedik çünkü karar anlarında top elimizde patladı. Nevriye iyi günündeydi orta mesafe iyi gönderdi. Sancho şut anlamında kötü günündeydi ama faulden attığı ilk sayı sonrası iyi açıldı. Ayşegül'Ün ayağına sağlık beklentinin çok üzerine çıktı. Gene de yanlış anlamasın top sürmeyi biraz bilen bir oyuncumuz olsaydı karar anlarında farklı şeyler yapabilirdik.
Nuria bugün sahada olsaydı kesinlikle sonuç belliydi. Zaten FB'de maç bittiğinde sevinmek yerine Sakatlıktan dolayı hantallaşmış Kelsey Bone'un ve hiç oynamayan Nuria'nın bu durumunda gelen başarının başarı olmadığı Çarşamba günü eleneceklerinin endişesi hakimdi. 15 farktan GS'ın maçı son topa kadar getirmesini 2.P sonu Ayşegül'Ün son saniye üçlüğüne bile bağladılar
) Oysa ki 2 Birsel 1 Zellous 1 Biba "bal" üçlüğü de vardı son saniye ellerde patlayan topla gelen.
Kızların hepsine helal olsun ama ben bu mağlubiyeti kabul etmiyorum. Helal olsun demeyeceğim. Kızlarda Ekrem hoca da idari kadro da "helal olsun" demeyecektir zaten. Bu insanların hepsi büyük sporcu! Hiç biri bir yenilgiden sevinecek değiller. Ama takımın tamamı turu geçtiklerini artık biliyorlar. Takımın en tecrübesizi Ayşegül'Ün bile seyirciden etkilenmeden rahat oynaması çok güzeldi. Futbol ve Erkek basket takımlarına da ilham olmalı bu. İşlerini yaptılar gönülden tebrik ediyorum hepsini.
Şebnem'İn 3lük olayına biraz daha yüklenmesi lazım boş ve müsaitken gene de pas vermeye devam etti. Ayşegül de sahada kendisinin Guard olduğunu unutup topu bir çok defa Nevriye'ye verip gittiğini gördük. Nevriye de uzun boyuyla topu potadan bu kadar uzakta iki kez vurduğu an topn kaybedilme riski artıyordu. Ayşe bunları düşünebilmeli.
Cuma günü ipekçi'de çabuk bitecek bir maç izleyeceğiz gibi. Rencide etmek lazım bunları ki pazar pazartesi öncesi mesaj verelim
NOT: Rİca ediyorum basket takımlarına özellikle kadın takımına bir şey derken ona buna yönetime isyan ve küfür oalyını bırakalım. İlk isyan etmemiz gereken taraftarın kendisi olmalı. Çok defa şahit olduk kadın-erkek maçları ardardayken ipekçi otoparkında içip kadın maçını izlemeyen taraftarlara. Ya da EL'i alıp geldikleri ilk maç 200 kişiyle salonda olanlara. Bundan sonra alışın buna. Taraftarın sahip çıkmadığı hiç bir şeye ne kulüp ne sponsor sahip çıkmaz. Şu şubeye yazık edildiyse buna sebep biziz! Önce kendi özeleştirimizi yapalım diyeceğim ama farketmez. Çoğu, kapatılsın şube derken kime neyi anlatıyoruz.