Euroleague'de Rakibimiz Fenerbahçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Baskın' Alıntı:
Bu arada unuttuğumuz ama çok önemli olan bir konu var. Maçları yabancı hakemler yönetecek. şansımızı yüzde 10 arttırır bu en az Caferağa'da. Ayrıca bizim kaybettiğimiz nokta kontrol. Dikkat edersenizkontrol hiç elimizde olmuyor. Esiyoruz esiyoruz sonra kontrolü bi ellerine alıyorlar ve bitiyoruz. Bence olabildiği kadar tempoyu yükseltmemeliyiz. Çünkü malesef bizim tek bir guardımız var şu an. Yorulup oyundan düşmemesi çok önemli. Fowles gibi uzunumuzun olduğunu da düşünürsek çok düşük bir tempoda düşük skorlu maçlar oynamaya çalışmalıyız. Keşke 1 tane daha guardımız olsa da Işıl dilediği gibi yorulana kadar baskı yapabilse. Mesela parası neyse verip Becky'yi getirsek mükemmel olur. Becky kontrolü tutar ve o kenardayken Işıl guardlara baskı yapar. Mükemmel olurdu ama olsun ümidim var. Her şeyden önce de hırsım var bu konuda. Gidelim destekleyelim sonra seri bitince artıyı eksiyi konuşurum. Ama seri sonuna kadar tam destek halindeyim.

3 gündür düşünüyorum, Becky'den başkası bizi bu seride kurtaramaz. Ligde de oynatabiliyoruz, alabilsek keşke.
 
Burda sadece yönetime giydirmemek lazım,syn.Ceyhun Yıldızoğlu'da bu konuda suçludur...

Hocamız bu kadronun,bu bütçenin hakkını veremedi,daha yüksek bütçelerin kendisine emanet edilmesi için gerekçe ne olacak?Oyuncu seçimleri ortada,yaptığı kadro mühendisliğide ortada...

Mihriban Oğuz'a hiç değinmiyorum zaten,nerde,nasıl,neye vuracaksa kendi bilir,bizden uzak olsunda...
 
Önder Bey söylediklerinize katılmamak elde değil. Angel, Anete derken şimdi birde Tammy. Angel oynadığı takımın en önemli parçasıyken işi bitirdiler biz hala Tamika ne zaman gelir hesapları yapıyoruz. Bizim yönetim neler düşünüyor acaba çok merak ediyorum. Mihriban Oğuz ile yollar ayrılırken akılları neredeydi diye sormadan edemiyor insa bu şartlar altında. Sophia Young gibi bir oyuncuyu nasıl elimizden kaçırırız. Sahada başarı sadece oyuncuların kişisel performasına değil, yönetimin başarısı ya da acizliğiylede doğrudan orantılıdır. Herkes takkesini koysun biraz önüne.
 
Enseyi karartmamak lazım...Dedim ya kim iyi savunur kim iyi sokarsa şutları o gun avantajı sağlıyor...

Biz mesela caferağada ilk 3 periyot inanılmaz oynamıstık...Neredeyse yuzde 70 le attık 2 lık atışları onlar mesela yuzde 44 le hucum etmişlerdi ne zaman son çeyrek geldi ADAM gibi bir guardımız olmadığını hatırlayıp baskıyı arttırdılar o zaman kazandılar maçı..
Horakova serinin anahtarı...Tecrubeli ve sert bır hatun o iyi oynar da takımı ateşlerse BİRSELE gerek kalmıyor...3 tane üst düzey guardları var malesef...Bizde ise Işıl a kalıyor butun yük...Seneye ilk hedef bence İyi bır oyun kurucu olmalı...
 
Değerli Renktaşlar ;

eskiden rakibi seyretmek için ekran karşına geçerdim hatta deplasmana bulunduğum yere geldiğinde zevk alarak maça gittim ama ne penny ne de taurasi vardı.Bence basketbol savunma oyunu olmaya başladı özellikle guard baskı topa baskı gerek bayan gerek erkeklerde üst düzey maçları belirleyen faktör konumuna geldi.Ama bu iki oyuncu ou-yunun seyir yönünden hem göze hoş gelen gerekse ateşleyici konumda olan giden maçı çeviren faktördü.tammy s. Brown gelmişki bana göre bu oyuncuları alabiliyorsan bu biraz ikinci sınıf transfer olmuş gibi.hangi mantelite ile aldılar bilmiyorum ama son iki yıllık el istatisliklerinde vasat bir oyuncu.Hayırlısı olsun onlar için.Bize gelince en büyük eksik tarafımız guard mevkiinde Işıla altarnetif yok bence bizi bu maçta en çok zorlayacak yer yoksa her şey eşit bu arada Fowlwe yorulunca pota altı savunması önemli olacaktır.Gelenlerin hiç biri ne penny ne de taurasi bunları eminim ki rakipte biliyor.
 
Tamika mı gelir kim gelir bilemem ama şunu biliyorum bu iş Hodges ile Gintare ile olmayacak onu biliyorum....

kesinlikle takviye şart kimse bana anlatmasın sonra Fener'i şöyle yeneceğiz şöyle yaparız diye.....
 
Bizim takımın sayı üretme konusunda ciddi sorun yaşadığı ortada,fowles her maç ortalama 17-18 sayı atıyor augustus 17-18 atıyor diğerleri toplam 20 sayıyı anca buluyor.
 
valla arkadaşlar çok zor maç
bir kere yerli rotasyonları bizden çok iyi ki bence aradaki farkda bu
iki süper yıldızları gitti
bu mutlaka motivasyonlarını biraz düşürür ama ekstra hırsda kazandıra bilir
biz mücadeleden asla kopmamalıyız
bana 2-1 kaybederiz gibi geliyor
inşallah yanılırım
bu arada nette fenerin hocasının saçma sapan videosu dolaşıyor
adama bizim eşleşme sorulunca gülüyor ve ezikler bununla eğleniyor
inşallah sağlam bir tokat atarız fenere....
 
BEn görmedim bahsi geçen videoyu. Nedirr ne değildir bilmem

FB'nin tarsus maçındaki oyunun göremedimn ama beklediğimin aksine Nevriye'nin süper oynadığını duydum. umarım bu form patlaması ksıa süreli olur. Fenerbahçenin kadrosundaki en önemli avantajı Nevriyedir. Diğer Türkler ufak avantajlar sağlar bence.

Benim tahminim ve/veya öngörüm FB'nin nasıl bir takım olduğu konusunda test maçı bu maç oalcaktır anlayışı idi. Maçı seyretmediğim için skora veya istatistiklere bakrak konuşmayacağım. Sonuçta zaten yenecekti Tarsusu bu anlamda karşı görüş belirtmedim. Yalnız izleyen arkadaşalr varsa bir şey sormak istiyorum. FB maçta iyimi oynadı? Yoksa Nevriye'nin üst düzey performansı ilemi yendiler? Çünkü FB'den ne olursa olsun Penny'nin gitmesi dengeleri çok sallar. Hem takımın içinden biriydi hem de sıkıntılı anlarda eli titremeden atış atan biriydi. Bizimle oynadıkları maçtada FB adına maçın dönmesini sağlayan kritik atışlar ondan gelmişti.
 
Hürriyet de Tammy haberi yapmış.
Koçlarının birşeyini görmedim ama Sırp oyuncuları böyle bir gülümsedi rakibin biz olduğunu duyunca. Son gülen iyi güler, kendisine hatırlatmak isterim.
 
sühan cem kardeş fenerbahçe peny ve taurasi gittikten sonra daha takım olmuşlar harika paslaşmalar ve işbirliği vardı maçta jakopsen kadın acayip şutlar attı çok güven verdi takımına harakova da iyi oynadı benim gözüme takılanlar bunlar angel ise idare etti nevriye ye diyecek bir şey yok attı attırdı ... takım olarak iyi oynadı fener... bizim takım ise son topa bırakıyorsa işi işimiz zor fener maçında saman alevi olmak istemiyorum bir anda parlamak olmaz en iyisi takım olmak için çalışmalar yapılmalı bence... dün fener banvit maçını izledim fenerin yenmesi iyi oldu bizim açımızdan sıralama da banviti geçersek daha iyi olacak bu maçta dikkatimi çeken fenerbahçe olimpiyakosu yendikten sonra hiç gevşemedi aynı ciddiyetle tam takım oyunuyla oynadı burda en önemlisi sanki hafta içi p.valencia maçının antremanını yapıyorlardı ona göre oynuyorlardı ...yani bizde bu şekilde yapıp diğer maçların oyununu taktiğini yapmamız gerek ama gelişme ve ilerleme yok maçlık düşünüyoruz bu yanlış ileriye dönük iyi oyun taktik mücadelesi ve müdafa anlayışı sergilenmeli saygılarımla...
 
2 superstarlari gitti yerine 3 tane oyuncu aldilar tammy-zogota-angel

Penny ve Taurasi kalitesinde sadece Angel var zogota fena bir oyuncu degil tarsus macinda iyidi Tammy ise soru isareti.

turu gecersek supriz olmaz
 
Behram Tasdemir' Alıntı:
2 superstarlari gitti yerine 3 tane oyuncu aldilar tammy-zogota-angel

Penny ve Taurasi kalitesinde sadece Angel var zogota fena bir oyuncu degil tarsus macinda iyidi Tammy ise soru isareti.

turu gecersek supriz olmaz

Tam tersi bu kadrolarla turu geçersek sürpriz olur.
Dün yazmıştım ama silinmiş.Nevriye diyenlere tekrar bir düşünsün.Bizim ona ve onun bize yaptıklarından sonra mümkün değil bu formayı giymesi.Ondada bizdede suç var.Ayrıca Mihriban Oğuz diyenleri de anlamıyorum.İşini iyi yapan bir insan ama oyuncularla ve yöneticilerle yaşadığı özel şeylerden dolayı gönderilen bir insanın bir daha külüpte görev alması pek hoş olmaz.Kendi kendine yazık etti.
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
peki bizde hiç transfer için haber-duyum yok mu?

Var...

tamika 5-12 şubat aralığında istanbulda...Bu saatten sonra üst düzey Avrupalı bulmak zor...Herkes Hammon diyor sene başında bizi tercih etmeyen şimdi de etmez...

Sonuçta Fb nın avrupa kadrosu bize göre çok geniş ve çok tecrubeli.Bakın oyuncu sayısı değil oyuncu kapasitesi olarak söylüyorum.Lig maçlarını baz alsak Mersin maçında Allah korusun Fowles faul problemi yaşasa kesın kaybecedektik o maçı...
 
Biri bana Mihraban Oguzun neden Bizden gönderildigini burda veya özelden acikliya bilirmi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst