Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Forumu okuduğumda beni en çok şaşarıtan hala isimlere dayalı analizlerin yapılası. Malum, ocak ayına geldik, 12 tane Jordan alıp yan yana koysanız bile, takımın oynadığı basketbola ve oyuncuların ne kadar verimli olduğuna bakmak gerekir önce. Bu konuda da şu ana kadar iyi bir görüntü çizdiğimizi söyleyecek olan yok sanırım. Kaan Sunman'In yazısına birçok noktada da katılıyorum, dolayısıyla.
Fenerbahçe eşelşmesi sezonun şu ana kadarki kısmında kötü performans gösteren takım için büyük fırsat, hatta son fırsat da olabilir. Çok iyi mücadele etmesi lazım takımın; ama tek başına mücadele yetmeyecektir, kritik anlarda soğukkanlı kalma, sayı üretebilme vs. Bu noktalrada ne yazık ki rakip önde görünüyor.
Fenerbahgçe için önemli bir kazanç da Horakova olacak gibi görünüyor. McCoughtry çabuk uyum sağlamış anlaşılan. Ne yazık ki guard rotasyonunda çok ciddi şekidle ağır basıyorlar.
Uzun lafın kısası, Fenerbahçe kesinlikle favori; ama sezonu şu ana kdarki kısmında bana göre sadece alınan sonuçlarla değil, yeterli mücadeleyi de göstermeyerek tarftarı hayal kırıklığına uğratan takım için bu eşleşme büyük fırsat. Bu fırsatı değerlendirmek de baş aşağı giden sezonun yönünü değiştirir. Bakalım, ne yapacaklar?
Size katılıyorum Tek ustunuk olan tarafımız Fowles ve Simone bence...Ama uzun oyuncu arayısındalar alacakları oyuncuya göre inşallah FOWLES avantajımızı kaybetmeyız...