Ben bir Sue Bird hayranı olarak,onun takımı toparlayabileceğini düşünüyorum.Murat Sari' Alıntı:Spartakin ahi gitmis vahi kalmis
spartaki yenmeyeni dövüyorlar rusya da
Ben bir Sue Bird hayranı olarak,onun takımı toparlayabileceğini düşünüyorum.Murat Sari' Alıntı:Spartakin ahi gitmis vahi kalmis
spartaki yenmeyeni dövüyorlar rusya da
Mertcan Dönmez' Alıntı:ÖZEL ? Avrupa derbisine rakip taraftar alınacak mı?
FIBA Kadınlar Euroleague son 16 maçlarında eşleşen Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park?ın karşılaşmalarına rakip taraftarın girip girmeyeceği tartışma konusu oldu.
Ligde iki takım arasında yapılan anlaşma gereği rakip taraftarın alınmadığı mücadelelerin Avrupa?ya yansımasının da aynı şekilde olacağı öğrenildi. Galatasaray ve Fenerbahçeli idarecilerin ilerleyen günlerde biraraya gelerek konuyu sonuca bağlayacakları belirtildi.
Cumhurbaşkanlığı Kupası?nda yaşananlardan dolayı tecrübe sahibi olan Basketbol Federasyonu?nun da FIBA ile görüşüp konu hakkında gelişmeleri ve detayları bildireceği sonucunda da rakip taraftarın salona girmeyeceği vurgulandı. FIBA da bu konuda uyguladığı ?yüzde 5?lik rakip taraftar? kuralını özel bir durum için rafa kaldıracak.
http://www.basketdergisi.com/ozel-avrupa-derbisine-taraftar-alinacak-mi.html
Mertcan Dönmez' Alıntı:Avrupalı oyuncu için önerileriniz neler peki?Benim aklıma hiç oyuncu gelmiyor alınabilecek.
O tren çoktan kaçtı,sene başı almalıydık onu.Rus takımı Nadezhda'da oynuyor şuanda onlarda son zamanlarda formda ve Top 16'da kolay bir kura çektiler satmazlar o yüzden.Tugay Arslan' Alıntı:Boşta doğru düzgün bir isim yok galiba. Biz de Fenerbahçe gibi bonservis vererek almalıyız. Becky Hammon'ı alabilsek keşke. Hem harika bir oyuncu hem Avrupalı.
O tren çoktan kaçtı,sene başı almalıydık onu.Rus takımı Nadezhda'da oynuyor şuanda onlarda son zamanlarda formda ve Top 16'da kolay bir kura çektiler satmazlar o yüzden.[/quote:2z0eo2rd]Mertcan Dönmez' Alıntı:[quote="Tugay Arslan":2z0eo2rd]
Boşta doğru düzgün bir isim yok galiba. Biz de Fenerbahçe gibi bonservis vererek almalıyız. Becky Hammon'ı alabilsek keşke. Hem harika bir oyuncu hem Avrupalı.