Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

yönetim evrenden daha iyisini buldu galiba..

yazık,yazık hele ki bu sene adam gibi kadro kurulmasın. bekleyip göreceğiz kimleri alacaklar.

Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:
Eyüp Abi uAda yazmış. Bizden 800bin istemiş, Ts bizim önerdiğimizin biraz daha fazlasına imzayı attırmış.
En iyi Türk oyuncunun kadroda tutulamamasına mı yanalım, 2. ligden yeni gelmiş Tsnin senin elinden Türk oyuncuyu alabilmesine mi?

Geçen sene bizde en fazla kim ne kadar alıyordu?Bilgisi olan var mı?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Yönetim hatalıdır evet ama onu Milli Takım seviyesine çıkarmış bir takımdan 800 bin dolar istemek de hatalıdır bana göre.

Oyak'tayken kaç kişi tanıyordu seni, kaç kişi izlemişti Evren'i?

Haber umarım yanlıştır ama doğruysa hakikaten yazık, çift taraflı..

Adam profesyonel oyuncu. Önünde oynayacağı yıllar da sınırlı. ALacağı paraya da bakacak elbette. Üstelik, yine büyük rolü olacağı bir takıma gitti. Bir iki seneye Efes'e geçer muhtemelen. Yazık kelimesi sadece tek taraf için kullanılabilir.

Para hiçbirşey'dir ..Eğer para için gittiyse iyiki de gitmiş..

Evren'i bu seviyelere getiren biziz,bizi değilde aradaki 100.000 $'yi tercih ettiyse,kendi bilir ..

Evren'den daha iyi kim gelecek ki Allah Aşkına ??

Gönderilecek bir sürü yerli oyuncu varken en iyi yerli oyuncumuzu gönderiyor yönetim,Ayrıca bu ligde kaliteli yerlileri transfer etmek o kadar zorken biz elimizdeki tek kaliteli yerli oyuncuyuda kaybediyoruz.

Önümüzdeki sezon için hala umutlumusunuz ?

Hala tüm bu olanlara ses çıkarmayacakmısınız ?

Biz ses çıkarmayınca adamlar kalkıp böyle işler yapıyor,Lütfen ama lütfen sakın kanmayın arkadaşlar birilerinin size önümüzdeki sezon için toz pembe şeyler sunmasına,kalkıp kombine alalım o zaman yönetim bizim istediğimizi görür falan diyenlerede kanmayın,çünkü gerçekler bunlar değil,ben Galatasaray taraftarının hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum.Yıllardır aynı laflarla bizi oyalıyorlar,Allah aşkına bu sezon buna kanmayın.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi Evren Büker'e sordum kendiside doğruladı yazdığı aynen şu bana.

yapıcak bır sey yok ben kalmayı sızden cok ıstedım ama anlasamdık ben cok adım attım onlar bı adım gelmedıler hayırlı ugurlu olsun hepımıze
800binden kapıyı açınca 500bine kadar 300bin tane adım at istersen,bu takımın sana verebileceği para belli

Basket Şubesinden kim sorumluysa bunun hesabını çıksın versin.Adnan Polat gibi vizyon sahibi bir başkan nasıl bukadar çapsız ,beceriksiz adamları atar bu şubenin başına yazık.

Bir lafımda Evren'e biliyorumki çok az bir fark yüzünden gitti Trabzon'a imza attı.Onu bu seviyelere çıkartan Galatasaray ve onun büyük taraftarıdır.Basketbol bu %10000 yollarımız kesişecektir yine bu formayı giyecek kendisi ama şu dakikadar sonra 'ben Galatasaraylıyım' gibi laflar söyleyip,tirişkadan namaler atmasın ben anlayacağımı anladım Evren'le ilgili.

Ayrılığının ardından ilk kez ve sadece FCN BLOG'a konuşan genç yıldız sözlerine Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederek başladı. Sonrasında ise Evren şunları ifade etti; "İki aydır teklif bekledim fakat herhangi bir teklif gelmedi. Sezon sonunda konuştuğumuzda "Teklifler var, onlar 5 veriyorlar siz 3.5 verin bende imzalayayım" dedim. Fakat sonrasında herhangi bir geri dönüş olmadı. Madem sana 5 veren var o zaman durma git, biz sana 3.5 bile vermeyiz dediler. Ben her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdım, bir ay kadarda bekledim bu konuşmaların üzerine belki bir umut teklif gelir yine diye.. Fakat dediğim gibi herhangi bir teklif gelmedi. Trabzonspor?da ilgileniyordu ve istiyorlardı; teklif gelmeyince yapacak başka bir çarem yoktu ve imzayı attım. Dünyanın sonu değil, umarım yolumuz bir gün yeniden kesişir. Benim yerime daha iyi oyuncular bulabilecek güçte ve büyüklüğe sahip bir camia Galatasaray, umarım bulurlar ve şampiyonluğa oynarlar. Galatasaray?ın büyük taraftarına çok teşekkür ediyorum herşey için, sizler bu takımın gerçek taraftarlarısınız. Bütün taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Kaynak : Fossacimbom.blogspot.com

Tolga Kaplan' Alıntı:
Para hiçbirşey'dir ..Eğer para için gittiyse iyiki de gitmiş..

Evren'i bu seviyelere getiren biziz,bizi değilde aradaki 100.000 $'yi tercih ettiyse,kendi bilir ..

Fark makası daha açık da, Evren'i bu noktaya getiren önce kendisi sonra Yücel Platin'dir. Galatasaray o listede sonlarda belki yancı olarak kendine yer bulabilir, o kadar. : )

Evren'i bu seviyelere getiren bizden önce Oyak Renault'dur. Adam bir sene oynadı bizde. Geçen yıl bizde oynamasaydı da Oyak'tan ayrılacağı kesindi hatırlarsanız. Parlamıştı önceki sezon. Bizden aldığı parayı da sonuna kadar hak etti.

Başlamadan biten bir sezona daha yelken açmış gibi görünüyoruz. Bakalım, önümüzdeki günlerde bu karamsar tabloyu değiştirecek bir gelişme olacak mı?

Daha geçenlerde Adnan Polat divan kurulunda konuşurken; "Yönetimi eleştirirken sadece futbol takımına göre konuşmayın, diğer branşlarda iyiyiz" gibisinden bir açıklama yapmıştı. Tam metni bu değil ama anlatmak istediği böyle bir şeydi...

Ya bizim Başkan amatör branşlardan bihaber yada Başkan gözümüzün içine baka baka bizimle dalga geçiyor. Ezeli rakibine finalde 3-0 süpürülen Bayan basketbol takımı, gayet vasat bayan ve erkek voleybol takımı, forma skandalıyla 1 sezonu çöpe giden erkek basketbol takımı, şampiyonluklar yaşayan tekerlekli basketbol takımı. Sadece 1 branş var başarılı sayılabilecek. ezeli rakibinle oynadığı müsabakalarda 18-1 lik hezimet yaşamış branşlara sahipken bunu diyorsa başkan dediğim gibi ya bizimle dalga geçiyor yada bu branşların halinden bihaber. Marttaki seçimde hata mı yapıldı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Seçimden sonra yaşanan olaylar hep hayal kırıklığı. Başkan da köprüyü geçene kadar durumu mu var yoksa gerçekten vaad ettiklerini yapacak mı önümüzdeki günlerde göreceğiz. Yalnız şu ana kadar olanlar hep hayal kırıklığı. Hayırlısı bakalım...

Evren'i bu noktaya getiren Galatasaray falan değildir,Evren buralara kendi emekleriyle ve Oyak Renault'taki koçlarının emekleriyle gelmiştir.

Şaka gibi.Takımın en değerli yerli oyuncusunu takımda tutamıyorsanız şubeyi kapatın bir daha da şampiyonluktan bahsetmeyin.Bu nasıl basketbol subesidir komedi filmi gibi

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":1sgvhgfd]Yönetim hatalıdır evet ama onu Milli Takım seviyesine çıkarmış bir takımdan 800 bin dolar istemek de hatalıdır bana göre.

Oyak'tayken kaç kişi tanıyordu seni, kaç kişi izlemişti Evren'i?

Haber umarım yanlıştır ama doğruysa hakikaten yazık, çift taraflı..

Adam profesyonel oyuncu. Önünde oynayacağı yıllar da sınırlı. ALacağı paraya da bakacak elbette. Üstelik, yine büyük rolü olacağı bir takıma gitti. Bir iki seneye Efes'e geçer muhtemelen. Yazık kelimesi sadece tek taraf için kullanılabilir.[/quote:1sgvhgfd]

Öncelikle o konuda herkesin kendi görüşüdür ama Evren bulunduğu konuma Galatasaray sayesinde gelmiştir. Oyak Renault'da Evren'in attığı 14 sayı aldığı 4 ribaundu alabilecek tonla adam var şuan Türkiye'de. Onun da bizim ligde kalmamızda emeği çok oldu ama şu sene yaptığı müthiş yükselişin, oyununa kattıklarının Oyak'ta yanından geçemezdi. Birçok kimseye göre de "Ligin En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu" olması bunu da kanıtlar nitelikte.

Galatasaray asansör niyetine kullanılacak bir kulüp değildir kesinlikle. Bunu yapan adamın da benim için Rasim'den İnanç'tan farkı yoktur. Alacağı 100 bin dolara tercih ediyorsa bu adam bizi yazıklar olsun. Ayrıca bu adam büyük rol alacağı bir takıma gitmek istiyorsa Tofaş'a, Mersin'e gitseydi. Tamamen duygusal bir tercih kısaca. Ayrıca içinde Doğan Hakyemez'in bulunduğu hangi şeyden hayır gelmiş şimdiye kadar?

Ya bu taraftarı sezon daha başlamadan bu kadar üzmeye kimin hakkı var ? En azından önümüzdeki sezon için umudu olan kardeşlerimiz vardı onlarında umutlarını söndürdünüz,ama bu son değil daha ne skandallar göreceğiz belli değil.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Ya bu taraftarı sezon daha başlamadan bu kadar üzmeye kimin hakkı var ? En azından önümüzdeki sezon için umudu olan kardeşlerimiz vardı onlarında umutlarını söndürdünüz,ama bu son değil daha ne skandallar göreceğiz belli değil.
bunun skandalla ne alakası var,basmışlar parayı almışlar,varsa senin de paran basar lebron'u bile alırsın

Adnan Polat ve yönetimi bu olayda da görüldüğü gibi Galatasaray'ı bir futbol kulübü olarak görmeye devam ettiğini resmen göstermiştir. Adnan Polat ve ekibini istifaya davet ediyorum...

Bu olayda Evren Büker'in suçu yoktur,ne yapacaktı beni Galatasaray yetiştirdi deyip bedavayamı oynayacaktı,Belkide önümüzdeki yıl Galatasaray'ın basketbol'a yatırım yapmayacağını öğrendi ve önümüzdeki sezon hedefleri olan bir trabzon takımına gitmeyi tercih etti ;)