Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Bugün takıma muazzam katkılar sağladı.

Hele en kritik anlarda üst üste attığı 2 üçlük bize hayat verdi..

Maçın sonlarındaki deli smacıyla da çoşturdu :)

Tebrikler Evren...

Son periyoda girerken Kerem abilere Evren ağırlığını koyması gerekiyor demiştim. Sağolsun şaşırtmadı beni.

Son yıllarda gördüğüm en iyi Türk Guard bizim için. Umarım uzun zaman bu forma altında izlemek nasip olur.

Basın toplantılarında da tek başına kalıyor :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1fyn9n6b]Basketbol Panoramada, Roksan Kunter Evren'in 3 yıllık sözleşmesi var dedi.

Evren'in 1+1 oyuncu opsiyonlu sözleşmesi var.[/quote:1fyn9n6b]
Önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacak bir takım olursak , kalacaktır.

Maç sonrası Evren tam röportaj yapacakken tribünden birisi 'Evren , futbolcular senin t....larını yesin' diye bağırdı.
Bu cümle karşısında sanırım tek söylenebilecek şey
+1905

Artık Türk Milli Takımına alınmazsa haksızlık olacağını düşünebildiğim bir oyuncumuz var. Evren Büker bu performansı ile Milli takımı sonuna kadar hakeden tek yerli oyuncumuz. Bu sayının önümüzdeki yıllarda daha da artmasını diliyorum.

Arkadaslar bu perfomansla Evren Milli takimi sonuna kadar hak ediyo, ama Milli takimin basinda su Bogdan Tanyevic oldugu Süreci biz galatasarayli oyuncularimiz sor girer gibi geliyo.

Adnan Erdoğan' Alıntı:
Arkadaslar bu perfomansla Evren Milli takimi sonuna kadar hak ediyo, ama Milli takimin basinda su Bogdan Tanyevic oldugu Süreci biz galatasarayli oyuncularimiz sor girer gibi geliyo.

Tanjevice bu konuda laf söylenmez. Adam Cemal Nalgayı, Murat Kayayı, Fatih solakı milli takıma almış biri. Hüseyini almama sebebi bambaşkaydı. Evren geçen sene aday kadrodaydı, bu sene de %100 orda. kampta takımla göstereceği performans belirleyecek forma şansını. Rakiplari Ömer Onan ve Sinan Güler

Can Akogul' Alıntı:
[quote="Adnan Erdoğan":t01rtcjc]Arkadaslar bu perfomansla Evren Milli takimi sonuna kadar hak ediyo, ama Milli takimin basinda su Bogdan Tanyevic oldugu Süreci biz galatasarayli oyuncularimiz sor girer gibi geliyo.

Tanjevice bu konuda laf söylenmez. Adam Cemal Nalgayı, Murat Kayayı, Fatih solakı milli takıma almış biri. Hüseyini almama sebebi bambaşkaydı. Evren geçen sene aday kadrodaydı, bu sene de %100 orda. kampta takımla göstereceği performans belirleyecek forma şansını. Rakiplari Ömer Onan ve Sinan Güler[/quote:t01rtcjc]
ben bu iki oyuncudanda daha iyi.sinan zaten hiç oynamıyor efeste.ömer onanda üçlük atmak dışında iyi savunma yapıyor.ama eskisi gibi değil.bence ömer onanla beraber milli takıma girmeli.

Sezon boyunca çok iyiydi her yönüyle. Kendisini en çok geliştiren 2-3 oyuncudan biridir bu sene TBL'de.

Yazın hakettiği şekilde Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılır ve oynama şansı bulursa eğer seneye çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Dünya Şampiyonası'nda görmek istiyoruz. Bir insandaki azim ve hırs kendisini hangi noktaya getirir, en büyük örneğidir Evren Büker...

Acayip kanım ısındı bu adama ya. Çok içten, çok yürekli oynuyor gerçekten. Sezonun nerdeyse tamamında çok iyi maçlar çıkarttı. Umarım bu performansıyla dünya şampiyonasında seyrederiz kendisini.

Hangi macti ya cikartamadim 6/6 üclük isabetiyle baslamisti:)