Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Hüseyin Beşok'da zamanında aynı nedenle gitmedi mi?
Demekki ortada oyuncu bazında değil yönetim bazında sorunlar var. Evren'in kumaşının iyi olduğunu herkes bilirken 1 yıllık sözleşmeyi hangi akla hizmet imzaladılar zamanında. Evren yalan söylemiyorsa 'İlgi göremedim.' diyor. Parasını bu işten kazanan birine kimsenin yüklenmeye hakkı yok.
Otursun yönetim düşünsün biz ne yapmaya çalışıyoruz diye. Boşu boşuna çabalamış oyuncular takım ligde kalsın diye.
Umarım Cem Akdağ kaçıp kendini kurtarır. Bu ortamda yazık olur ona.

kardeşim yapamıyorsanız çekin elinizi eteğinizi basketbol şubelerinden zaten 5 kuruş katkınız yok,dallasa çevirdiniz şubeleri..gidin futbol takımıyla ilgilenin gerçi onuda yapamıyorsunuz..

bırakın maça filanda gelmeyin UYUTMAYIN taraftarı artık..

Eren Aydın' Alıntı:
Hüseyin Beşok'da zamanında aynı nedenle gitmedi mi?
Demekki ortada oyuncu bazında değil yönetim bazında sorunlar var. Evren'in kumaşının iyi olduğunu herkes bilirken 1 yıllık sözleşmeyi hangi akla hizmet imzaladılar zamanında. Evren yalan söylemiyorsa 'İlgi göremedim.' diyor. Parasını bu işten kazanan birine kimsenin yüklenmeye hakkı yok.
Otursun yönetim düşünsün biz ne yapmaya çalışıyoruz diye. Boşu boşuna çabalamış oyuncular takım ligde kalsın diye.
Umarım Cem Akdağ kaçıp kendini kurtarır. Bu ortamda yazık olur ona.

Hüseyin konusu bence çok da benzemiyordu şu duruma.

Ayrıca Evren Büker teklif almadım da demiş ama Eyüp Abi de teklif yapıldı ama beğenmedi diyor.

Bana göre bu bir oyun. Cem hocayla devam etmek istemiyorlar bu nedenle de Cem hocanın en çok güvendiği isimlerden olan Evren i bıraktılar isteselerdi takımda tutarlardı

Gerçek anlamda kabul etmesi güçte olsa Mithat Duran'ın söylediği gibi bu şubeyi özerkleştirip sadece başkana aylık rapor sunacak profesyonellerin bu işe cebinden para yatıracak kişilere şubeyi bırakma vakti gelmiştir.

10 yıldır yönetim eksenli basket şubesinden ne kazandık? Hiç bir şey.Yatırım işide değil bu.Yarın paran olur bu adamı elinde tutacak gücün olur ama futbol için yönetime girmiş, ne iş olsa yaparımcı yöneticilerle bu iş olmaz, yürümez.

Ben eminimki bu geçen süreçten Polat'ın haberi olsa farkı cebinden verir yinede imza attırırdı Evren'e.

Hakan Üstünberk şubedeki ilk icraatini yaptı.Evren diyorki ben çok adım attım onlar bir adım atmadı,Demek ki bu süreçte evren yapabileceği tüm fedakarlıkları yapmış ama yönetim demek ki göndermek istiyormuş evren'i çünkü istenilse takımda tutulurdu evren ;)

Ayrılığının ardından ilk kez ve sadece FCN BLOG'a konuşan genç yıldız sözlerine Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederek başladı. Sonrasında ise Evren şunları ifade etti; "İki aydır teklif bekledim fakat herhangi bir teklif gelmedi. Sezon sonunda konuştuğumuzda "Teklifler var, onlar 5 veriyorlar siz 3.5 verin bende imzalayayım" dedim. Fakat sonrasında herhangi bir geri dönüş olmadı. Madem sana 5 veren var o zaman durma git, biz sana 3.5 bile vermeyiz dediler. Ben her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdım, bir ay kadarda bekledim bu konuşmaların üzerine belki bir umut teklif gelir yine diye.. Fakat dediğim gibi herhangi bir teklif gelmedi. Trabzonspor?da ilgileniyordu ve istiyorlardı; teklif gelmeyince yapacak başka bir çarem yoktu ve imzayı attım. Dünyanın sonu değil, umarım yolumuz bir gün yeniden kesişir. Benim yerime daha iyi oyuncular bulabilecek güçte ve büyüklüğe sahip bir camia Galatasaray, umarım bulurlar ve şampiyonluğa oynarlar. Galatasaray?ın büyük taraftarına çok teşekkür ediyorum herşey için, sizler bu takımın gerçek taraftarlarısınız. Bütün taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Kaynak : Fossacimbom.blogspot.com

Bu açıklama sonrası istifa etmiyorlarsa kişiliklerinden şüphe ederim !

doğan adnan polatın haberi olmamışsa zaten bu başlı başına skandaldır.

yani şöyle düşünelim futbol takımından arda başka bir takıma imza atıyor ve başkanın haberi olmayacak.olur mu öyle bir durum ya..herkesin herşeyden haberi vardır mutlaka..40 tilki dolaşıyor hepsinin kafasında

şubenin başınada bir kukla koy! sezonu son maçı adam çıksın herkesi salona bekliyoruz desin o kadar.

Benim bildiğim Evren'e teklif yapıldığı, ama o çok yüksek bir rakam istemiş, daha sonrada TS ile anlaşmış.
Evren'e kızmaya hakkımız yok, TS ye ve Evren'e başarılar.

FB-EP-BJK-BANVİT VE TS nin domine ettiği bir ligde GS figüran olursa, bundan en çok hicap duyanlar yine yöneticiler olur...
Başkan ve yönetim böyle bir durumda kendi kuyusunu kazar, olumsuz bir şekilde hatırlanır...
Galatasaray'ın genetik kodlarında sadece futbol yoktur, taraftarı sadece futbol taraftarı değildir...
Taraftarın salona herkesten fazla geliyor, stadın bitiyor, şirketlerin birleşiyor, telefon hattın çalışıyor, kredi kartın herkesin cebinde, ama heryerde hüsran var...

Şimdi sıcak yaz aylarında, bizi motive edecek hareketler bekleyeceğiz, umarım gelir...

SON SÖZÜMDE! KIZALIM, ÖFKELENELİM, ÇILDIRALIM, AĞLAYALIM AMMA MUTLAKA SALONDA OLALIM!

EĞER BİZ SALONDA OLMAZSAK... BASKETBOLSUZ KALABİLİRİZ....

Artık bizde gelenek oldu başarılı adam kulüpten hemen gönderilir,başarısız olanlar kulüpte kazık çakar,eminim Polat Kocaoğlu falan takımda kalır,birde yeni yapılanma lafları ile haluk yıldırım'ı transfer ederlerse hiç şaşırmam.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Öncelikle o konuda herkesin kendi görüşüdür ama Evren bulunduğu konuma Galatasaray sayesinde gelmiştir. Oyak Renault'da Evren'in attığı 14 sayı aldığı 4 ribaundu alabilecek tonla adam var şuan Türkiye'de. Onun da bizim ligde kalmamızda emeği çok oldu ama şu sene yaptığı müthiş yükselişin, oyununa kattıklarının Oyak'ta yanından geçemezdi. Birçok kimseye göre de "Ligin En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu" olması bunu da kanıtlar nitelikte.

..

Mesela bir isim alsak kimdir eşlenik olarak söyleyebileceğimiz isim? Dediğin gibi görecelidir bunlar da merak ettiğim için soruyorum sadece.

Eren Bekdemir' Alıntı:
doğan adnan polatın haberi olmamışsa zaten bu başlı başına skandaldır.

yani şöyle düşünelim futbol takımından arda başka bir takıma imza atıyor ve başkanın haberi olmayacak.olur mu öyle bir durum ya..herkesin herşeyden haberi vardır mutlaka..40 tilki dolaşıyor hepsinin kafasında

şubenin başınada bir kukla koy! sezonu son maçı adam çıksın herkesi salona bekliyoruz desin o kadar.

Eren,futbolu ayrı tut.Futbolun lokomatif olduğu gerçeği dışında Adnan Polat, GS Tarihinin en iyi Futbol Şubesi sorumlularındandır.Yani futbola müdahale edecek bilgi birikime sahiptir.

Ancak basketbol,voleybol,yüzme,su topu bu branşlar için gerekli bilgisi yoktur bunlara tadığı yöneticiye tam yetki verir.Ben hiç zannetmiyorum şube sorumlulusunun gelip durumu anlattığını.Çok tatmin olmazsanız bunu 1. ağızdan öğrenirim.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":3s8a7i2z]
Öncelikle o konuda herkesin kendi görüşüdür ama Evren bulunduğu konuma Galatasaray sayesinde gelmiştir. Oyak Renault'da Evren'in attığı 14 sayı aldığı 4 ribaundu alabilecek tonla adam var şuan Türkiye'de. Onun da bizim ligde kalmamızda emeği çok oldu ama şu sene yaptığı müthiş yükselişin, oyununa kattıklarının Oyak'ta yanından geçemezdi. Birçok kimseye göre de "Ligin En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu" olması bunu da kanıtlar nitelikte.

..

Mesela bir isim alsak kimdir eşlenik olarak söyleyebileceğimiz isim? Dediğin gibi görecelidir bunlar da merak ettiğim için soruyorum sadece.[/quote:3s8a7i2z]

Bahsettiğim şey Evren'in Oyak'ta yaptığı ortalamaları, çıkışı ligde yapabilecek birçok oyuncunun olduğudur. Herhangi orta seviye bir oyuncu Oyak'ta o ortalamaları yapabilirdi o sene.

peki doğan adnan polatın güvenip oraya koyduğu adamların marifeti bumu olacak.

sorumlusu yine polattır.senle alakası yok söylediğimin.ancak başkanada birşey söylenmemişse ve başkan dün veya bugün evrenin transfer olduğu öğrenipte o adamı görevden almaz ise bi zahmet .......

Hala yönetimi,başkanı korumak için saçma sapan mesajlar atanlar var...Yani bu kadar olmaz be kardeşim,ikinci ligden çıkmış bir takım öyle veya böyle elimizdeki en değerli yerliyi kapıyor,biz hala Evren'e yükleniyoruz...Dayanamayacağım ama bu kadar şuursuzluk olmaz be...Yeter artık,Hakikaten yeter artık...Adam fazla para istemişmiş diğer takımlar ne veriyorlarsa onu istemiş burda garip olan ne...Ben inanmıyorum diyor sen inanma gerçekler kimin umrunda,kapanmış gözler hala açılmamakta,ama herkes açık ve net olarak bilmekte giden bizim şubemiz giden bizim ismimiz,giden yarınlarımız...Eğer bu kadar bağlıysanız birilerine söyleyin kendi ismini taşıyan bir kulüp kursun,sizde ölümüne destekleyin...

AÇIK VE NET YAZIKLAR OLSUN;BU AYIP YETER SİZE,KAPATIN GİTSİN ŞUBEYİ!!!