Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":2e627osd]Hangi macti ya cikartamadim 6/6 üclük isabetiyle baslamisti:)
Tofaş maçıydı[/quote:2e627osd]
Tesekkürler :)

O maçta hiç üçlük kaçırmamıştı. Hatta yanılmıyorsam sadece 1 ya da 2 tane iki sayılık atış kaçırmıştı o kadar.

Emre Özdoğan' Alıntı:
O maçta hiç üçlük kaçırmamıştı. Hatta yanılmıyorsam sadece 1 ya da 2 tane iki sayılık atış kaçırmıştı o kadar.

Hayır ikilik sayılardada yüzde yüzle oynamıştı.Hiç bir atışı kaçırmamıştı.

eldeki tek eli ayağı düzgün Türk oyuncuyu kaptırıyorsun. Umudum zaten yoktu da şubeden iyice batırıyor yönetim. İnşallah bu branşı da fenerbahçe tekeline alır. Başka da bir şey demiyorum...

Neeee ?

Evren'i satmışlar mı ?

Bu haber doğru çıkarsa neler olacağını hep birlikte göreceğiz,Büyük Başkan şak şak şak : )

Şampiyonluğa oynayacak bi kadro kuracağız seneye, öyle mi?

Afedersinizde bu taraftar o kadar aptal değil!

Yazık.. Tek kelimeyle yazık..

Evren'den de böyle bir şey beklemezdik ya, neyse..

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Neeee ?

Evren'i satmışlar mı ?

Bu haber doğru çıkarsa neler olacağını hep birlikte göreceğiz,Büyük Başkan şak şak şak : )

imza daha baska dicek bir sey yok

Eyüp Abi uAda yazmış. Bizden 800bin istemiş, Ts bizim önerdiğimizin biraz daha fazlasına imzayı attırmış.
En iyi Türk oyuncunun kadroda tutulamamasına mı yanalım, 2. ligden yeni gelmiş Tsnin senin elinden Türk oyuncuyu alabilmesine mi?

Şampiyonluğa oynayan takım kurulacaktı dimi? La Fontaine'den masallar...

Arkadaşlar şimdi Evren Büker'e sordum kendiside doğruladı yazdığı aynen şu bana.

yapıcak bır sey yok ben kalmayı sızden cok ıstedım ama anlasamdık ben cok adım attım onlar bı adım gelmedıler hayırlı ugurlu olsun hepımıze

Yönetim hatalıdır evet ama onu Milli Takım seviyesine çıkarmış bir takımdan 800 bin dolar istemek de hatalıdır bana göre.

Oyak'tayken kaç kişi tanıyordu seni, kaç kişi izlemişti Evren'i?

Haber umarım yanlıştır ama doğruysa hakikaten yazık, çift taraflı..

Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:
Eyüp Abi uAda yazmış. Bizden 800bin istemiş, Ts bizim önerdiğimizin biraz daha fazlasına imzayı attırmış.
En iyi Türk oyuncunun kadroda tutulamamasına mı yanalım, 2. ligden yeni gelmiş Tsnin senin elinden Türk oyuncuyu alabilmesine mi?

Şampiyonluğa oynayan takım kurulacaktı dimi? La Fontaine'den masallar...
Biz La fontaineden masallar dinlemeye devam edelim.
Yine birileri çıksın cafe crownla devam ediyoruz haberler iyi Caner ve Evren kalacak desin.bütçemiz seneye göre biraz daha düşecek ama iyi kadro kurarız desin.
Artık Pollyannacılığı bırakalım.
2.Ligden yeni gelen takım senin en iyi yerli oyuncunu alıyorsa alabiliyorsa sende buna bişey yapamıyorsan öyle bakabiliyorsan.

Basketbol şubesinin başındaki yöneticiye ithafen
HİÇ O KOLTUĞU BOŞU BOŞUNA İŞGAL ETME CEKETİNİ DE AL GİT

2.ligden gelen takım deniliyor ama hem mevcut sponsoru ile hem gelirken yakaladığı hava ile oldukça istekli Trabzonspor. Birkaç transferi daha var yerli piyasasından. Bu sene oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirip, dikkat toplayacaklar yani. Evren ile sınırlı değil transferleri.