Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Efese ya da Fb ye gitse anlarım eurolig oynamak istiyor , şampiyonluk yaşamak istiyor diye düşünürüm. Rotasyonda yok olup gideceği için hata yaptığını söyleriz, yazarız.

ama Trabzonspora kaptırıyorsak Evreni dönüp kendimize bakmanın zamanı gelmiş demek ki.

Bıktım vallahi bu kulubun bu anormal işlerinden bıktık.İyi oynayanları yollamak gibi bir gayemiz var sanırım.Evren Büker'i tutamıyorsun 35 yaşındaki Rancik'i tutsan ne olur ki ?

Yazıklar olsun harbiden hepinize.
Trabzonspor'dayken roportaj yapmak için çabalayacam kendisiyle.

Üç gün önce yere göğe sığdıramadığımız bir ismi, bir anda karalamaya başlamak, karaktersizlikle, paragöz olmakla suçlamak ne kadar doğru? Madem büyük bir camiayız, o halde hatayı önce kendimizde arayalım.

Önceleri ULEB´den gelecek daveti, yeni sponsor arayışlarını, takımda kalacak yabancı oyuncuların haberini vs. umutla bekliyordum. Peki ya şimdi!.. Başlamadan biten bir sezonun daha yarattığı hayal kırıklığı...

Son olarak, moda bir sözü şimdiki durumumuza uyarlayayım. Evet, yapılan yanlışlara rağmen arma için salona gitmek gerekir ama mesele salona gitmek değil, salona gidip hak edene hak ettiği tepkiyi vermek olmalıdır.

Yönetim Efes'i toplayacak galiba elimizde ki kaliteli oyuncuya sahip çıkamamanın başka bir mantıklı açıklaması yoktur herhalde. Kusura bakmasın ama yönetim antipatikleşmeye başladı tamam onlarda bu takım için uğraşıyorlar ama istatikrar sağlamayadıktan sonra bu benim için hiçbirşey ifade etmez. Böyle başarıda gelmez her sene birileri gider gelir alıştırdı yönetim artık öbür türlüsünü taraftarın bünyesi kaldırmaz diye düşünüyorlar galiba. Koca bir alkış yönetime...

Yönetim isteseydi aradaki 50binlik farkı öder 2 yıllık sözleşme imzalardı.Demek ki istenmedi. geçen sene hüseyin bu sene evren seneye kim dicem de elde kaliteli Türk kaldı mı ki?

1 numara D-Wash döneceği belirsiz
2 numara Evren ayrıldı
3 numara Jasaitis malaga ile anlaştı.

Sıra 4-5 numarada durmayın sizde gidin.Bizim şube için bunlar bile fazla.

Biz yine tribüne gider arma için Saldır Galatasaray deriz merak etmesin kimse

Evren ilk olarak FCN Blog'a konuşmuş.2 aydır teklif beklediğini ama hiçbir görüşme talebinin olmadığını söylemiş.Sonra yönetime 5 veren var siz 3.5 verin kalayım demiş fakat yönetimden ses çıkmayınca Trabzonspor'la imzalamış.
Vizyonsuzluk gene bizi ne hallere düşürüyor yazıklar olsun ya.
Evren'e de bu sene yaptıklarından dolayı sonsuz teşekkürler.Kalbimde her zaman çok çok iyi bir yere sahip olacak.Verdiği mücadeleyi , ruhu hiçbir zaman unutmayacağım.

evren büker gönderilirmi bence bizi kandırıyorlar takımda bir darius kaldı o da kalmaz gibi geliyor. zaten tufan,fatih,eren,murat bunların durduğu hata

Bari şu haberleri 1-2 ay sonra duysaydık da hiç olmazsa 1-2 ay daha yönetim bu sefer bizleri üzmeyecek,hayal kırıklığına uğratmayacak diye içimizde bir umut olsaydı. Taraftar olarak çok bilinçsiz olduğumuzu düşünüyorum. Hiçbir zaman yönetime ses çıkaran olmuyor. Zaten Türkiye'de ne ses çıkaracağız değil mi? Bizi heyecanlandıran transferler Elano, Alemci Jo , gol atamayan Dos Santos futbol takımına alınmış. Basketbol,voleybol kimin umrunda Galatasaray Süper Ligde şampiyon olsun diğer branşları boşver gitsin. Birçok taraftarımızda bu zihniyet var. Hal böyle olunca yönetim zaten dünden razı.

Sonuç itibariyle bir sene daha başlamadan bitti gibi gözüküyor. Bundan sonra yapılacak transferleri beklemeye başlayacağız. Burda ne kadar istifa edin diye de bağırsak etmeyecekler belli bir şey... O yüzden bari bu skandalı unutturacak transferler yapılsın da hiç olmazsa içimizdeki ateş biraz söner...

bu yönetim varken ben artık yokum..her branşta fenerin boyunduruğuna girdik ve yönetim gayet mağrur bir şekilde yerinde duruyor..soğuttunuz beni takımımdan.

O zaman neden bir organizasyonla protesto etmiyoruz yönetimi?Kulüp binasına yürüyelim desek eminim çok kişi toplarız.

benim anlamadığım genç ve geleceği olan bir oyuncu ile neden bir senelik sözleşme yapılır.evren büker'e kızmıyorum kazanacağı paranın 2,5 katını kazanacak ve herhangi bir kaybı yok (avrupa kupaları,süre alma).burda asıl sorun trabzonspor'un bile ligteki ilk sezonunda sponsorluk konusunda bizden ileride olması.eğer sezon başında evren sözleşmesinin bir senelik olmasını istemiş ve sezon sonunda da talep ettiği ücret çok kaliteli bir yabancının ücretine eş değerse yönetimde burda haklı duruma geçer.sözleşmesi iki senelikmiş.umarım iki sene sonra şampiyonluğa oyanayan takımımızın parçası olur.çok üzücü oldu.

Bizi kandırmaya devam ediyorlar, Galatasaray tarihinin en kötü yönetimlerinden birisi ile karşı karşıya kaldık POLAT yönetimi ciddi bir yanlışlar dizisini uygulamaya devam ediyor...

Acizliğin bu kadarına da pes!

Elindeki ''en iyi'' yerli oyuncuyu elinden kaçır, şimdi gazetelerde de çıkıp; ''para edebiyatı yaparlar bizi isteseydi verdiğimiz parayı kabul ederdi'' derler. Derlerde artık bu kuru edebiyatları kimler yer???

Şurada benim düşündüğüm gibi düşünen sadece Tolga,Tugay,Doğan çıkmış ya bize müstehak bunlar.

Sırf bu kafa yapımız yüzünden işte şu noktadayız. Emre'ye de kızmamıştık biz zamanında değil mi? Yönetime kızmıştık niye elimizde tutamadık diye.

Adam önce diyor ki hiçbir teklif ilgi gelmedi, sonra da istediğim parayı vermediler diyor. Böyle çelişkili konuşuyor işte.

İşin doğrusu da sanırım arada sadece 50 bin dolar gibi bir fark varmış ve görüşmeler devam ederken birden imza atmış Trabzon'a.

Evren Büker böyle bir oyuncuymuş işte, paranın emrettiği yerde kişilikler satılıkmış kısaca. Daha böyle kulübü yüzüstü bırakan oyunculara sahip çıkalım biz, onların tarafında yer alalım Galatasaray'ın yanında yer alacağımıza.

Seneye Trabzon maçında da muhtemelen burada yönetimi suçlayan insanlar Evren'i alkışlarlar salonda, hani Galatasaray'ı 50 bin dolar için bırakan adamı.

Son olarak Evren kim, Galatasaray kim? Siz Galatasaraylı mısın, yoksa Evrenci misiniz? Adamla muhabbetiniz var diye Galatasaraylılığınızı bir kenara atmayın lütfen, burası GSBasket, Evren Fan Club değil.

http://www.salsabasket.net/2010/05/evre ... in-ne.html

Şu uzantıdaki röportajda Evren'in söylediklerini iyi okuyun, iyi özümseyin.

'G.Saray Cafe Crown ile olan sözleşmem 1 yıllıktı ve sezon bittiğinde serbesttim. Ben kulübümde kalmak için yönetimle oturup konuştum. Ben bir rakam söyledim, onlar bir rakam söyledi. Arada çok büyük bir fark olmamasına rağmen yönetim benim istediğim rakama çıkamayacağını belirtip, şayet daha iyi bir teklif gelirse gidebileceğimi söylediler. Aradaki fark çok fazla değildi ve belki bir uzlaşma sağlanabilirdi ama Trabzonspor'dan çok cazip bir teklif aldım. İnsan hayatında kaç kez böyle bir fırsatla karşı karşıya gelebilir ki? Artı abim de orada. Annemiz babamız yeniden bir arada oynamamızı çok istiyorlardı. Doğan Hakyemez'in orada oluşu, Medical Park'ın sponsorluğu, planlı programlı bir oluşum, şehirdeki heyecan, yeni yapılacak salon, dolu tribünler.. Hepsi teklifi kabul etmemde büyük etkenlerdi. Sonuçta 2 yıllığına Medical Park Trabzonspor ile anlaştım. Hem benim hem de takımım için hayırlı olur inşallah. Bu arada eski takımıma da herşey için teşekkürler ediyorum. Hem yönetime, hem koça, hem takım arkadaşlarıma, hem de sarı kırmızılı tarafarlara.'

Kendisini şahsen tanırım, Galatasaray'a geleceğini de biliyordum, sonrasında kafasındaki "Çıta yükseltme" düşüncesini de biliyordum. Zaten buraya kadar sıkıntı yok, tanımayan insanda az çok bir şeyleri tahmin edebilir bu konuda.

Sorun, "Çıta yükseltme" adı altında üç kuruş para için çıta yükseltmeyi geçtim çıtayı düşüren Trabzonspor'a gitmesidir.Kariyeri açısından daha iyi bir yer olacak olsaydı herkes verdiği emeklere teşekkür edip barışık bir şekilde ayrılırdı kendisinden, ne diyelim Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayamamış sporcu ile beraber olmamız zaten bize bir yarar getirmezdi.

Bu taraftar sana hayatında göremeyeceğin salonu, taraftarı gösterdi.

Aradaki ufak fark ile, ritm tutturmayı bile beceremeyen Gurbetçi Gençler ile müthiş atmosferinde mutlu olursun umarım.

Yolların ebediyete kadar kesişmemesi dileğiyle.

Hikaye...Galatasaray'ın yanında yer alacaksan Galatasaray'ın onuruna büyüklüğüne zarar getirenlerin karşısında olacaksın ilk önce,isimlerden bağımsız Galatasaray'ı düşüneceksin...Lige daha yeni çıkmış bir takım en değerli oyuncunu,üzerine kadro kurduğun bir oyuncunu elinden alabiliyor,varmı bundan daha büyük zarar bu isme,var mı bundan daha büyük ayıp bu isme,bu Evren'in küçüklüğü değil Galatasaray'ın küçüklüğüdür,buna yapanlarda tabiki sorumlu yöneticilerdir...Onların suçu yok Evren'in suçu var tabi...Hadi varsa yürekleri gitsinler Fener'in elinden Fener istemeden bırakın en iyi oyuncularını bir rotasyon oyuncusu alsınlar....Fener eurolig'de bu bir ekstrem örnek olabilir ama neye işaret ettiğimi anlamak açısından gerekli bir örnek,bir menajer Galatasaray'ı oyuna getiremez getirirsede kapatılamaz bu...Bu bir ayıptır,bu ayıpta bizi yönetenlerin çapsızlığıdır...Yok bunun ötesi,süslü kelimeler ile bu kapatılmaz,kendine bin tanede yandaş bulsan bu gerçek kapatılmaz,gözlerini kapadığı yetmiyor yandaş bulamadığı için birde sitem ediyor...

ya foruma gırıyorum belkı bır transfer haberı vardır bı transfer yapılmıstır dıye oda ne daha alacagımıza oyuncuları verıyoruz hemde seneye bu takımda cok ısler yapacak adamı evreni..hıcbır sey demıyorum..gecen senden yıne oyuncu kalmayacak galıba takımda.gelenek bozulmayacak anlasıldı...

Dün o sinirle birilerine yüklendik ama Gazanfer sen haklısın gibi.

Arada ufak bir fark varsa insan biraz fedakarlık yapar ozaman.Acaba efes yada fener de olsaydı aradaki ufak fark yüzünden gider miydi?

İlk yıl için 800 bin, ikinci yıl için 850 bine imza attı Evren Büker. Rakam konusunu da birinci ağızdan netleştirmiş olalım.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Dün o sinirle birilerine yüklendik ama Gazanfer sen haklısın gibi.

Arada ufak bir fark varsa insan biraz fedakarlık yapar ozaman.Acaba efes yada fener de olsaydı aradaki ufak fark yüzünden gider miydi?

Katıldığın konu,sorduğun soru herşeyi açıklıyor kardeşim...Profili ortaya koyuyor...