Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":rmrr1dc6]Dün o sinirle birilerine yüklendik ama Gazanfer sen haklısın gibi.

Arada ufak bir fark varsa insan biraz fedakarlık yapar ozaman.Acaba efes yada fener de olsaydı aradaki ufak fark yüzünden gider miydi?

Katıldığın konu,sorduğun soru herşeyi açıklıyor kardeşim...Profili ortaya koyuyor...[/quote:rmrr1dc6]

Neymiş benim profilim ?

Çok merak ettim.

Evren'in şu olayını Adebayor'un Arsenal'i para için bırakıp M.City'ye gitmesine çok benzettim şimdi.

Bir de bizim maçta tahrik edici hareketler yapsın bize, iyice başımızın üstüne çıkaralım onu.

Evren kendini düşünmek zorunda,Kalkıp her oyuncudan amigoluk beklemeyin,Taraftara hoş gözükecem diye amigoluk yapanlarıda görüyoruz,Fedakarlık karşılıklı yapılır,Evren biraz fedakarlık yapardı biraz'da yönetim yapardı ortak nokta'da buluşurlardı ama yönetim'in işine geldi heralde evren'in gitmesi,şimdi evren gitti diye ona düşman olmak çok saçma birşey,sanki Galatasaray taraftarına hakaret etmiş bu adam,giderken bile çok güzel şeyler söylüyor,oynadığı süre zarfında herkes tarafından sevilmiş,şimdi bir başka takıma gidince mi kötü oluyor evren ? Bu yönetim'in acizliğini inkar etmek ve evren gibi kaliteli oyuncuyu kaybettiğimiz için sağa sola saldırmaktan başka birşey değildir.Bu tür düşünceye sahip olanlarla bu şekilde yönetilmeye sonuna kadar müstahak'tır.

Evren gibi bir adam bırakılır mı ? Demekki basketbol şubesi yöneticilerimiz (!) bu işten anlamıyorlar.Ayrıca Evren kim , Trabzon kim , Galatasaray kim ? :oops: :oops:

diyelimki efes 1,5 milyon dolar verdi o zaman yönetime 2 milyon dolar teklif etmediği için mi kızacaktınız?bence 1 milyon dolara çok iyi pg bulunur.imkanı olan ve bilgisi olan 1 ve 1 milyon civarı avrupada oynayan pg leri yazarsa sevinirim.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
İlk yıl için 800 bin, ikinci yıl için 850 bine imza attı Evren Büker. Rakam konusunu da birinci ağızdan netleştirmiş olalım.

bu bahsettiğiniz rakamların birimleri nedir....dolar ise evren gerçekten fazla istemiş...

ayrıca ben inanmıyorum bizim takım guard 1 miyon dolarvereceğine volkan.

Tekrar ediyorum aradaki fark düşük bir mevla.Evren, profesyonellik yapmadı Evren paragözlük yaptı ayrıca sanırım bu seneki başarıyı tamamen kendne maal etmiş olacak ki istediği rakama gelinmemesinin karşılığında intikam olsun diye bu kararı aldı.

Daha fazla para için yada 3-5 kuruş daha azı için Efes'i tercih etse,yurt dışına gidecek olsa hatta fbÜlker'e gitse daha anlaşılır bu.Avrupada oynayan daha vitrin takımlara gitmek istiyor,çocuğun hedefleri var derim.Ancak 3 kuruş için gidip Trabzon'a imza atıyorsa ona biyerimle gülerim!

Basket Şube'mizde hemen hiç bir şeyin iyi gitmediği beli zaten ama her fırsatta yönetime giydirilmesi benim sabrımı taşırıyor artık.

Evren kaç paraya imza attı gerçekten merak ediyorum.Söylenen rakamlar doğruysa yolu açık olsun.TS o parayı nasıl verdi o da ayrı bir konu.Ama rakamı gerçekten öğrenmek istiyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa,bizi bilgilendirirse çok sevinirim.

Eren Bekdemir' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":24oxdzls]İlk yıl için 800 bin, ikinci yıl için 850 bine imza attı Evren Büker. Rakam konusunu da birinci ağızdan netleştirmiş olalım.

bu bahsettiğiniz rakamların birimleri nedir....dolar ise evren gerçekten fazla istemiş...

ayrıca ben inanmıyorum bizim takım guard 1 miyon dolarvereceğine volkan.[/quote:24oxdzls]
Çağlar bu rakamlar dollar mı TL mi
dollarsa eğer çok yüksek bir rakam.
Bir oyuncuya 800 bin dolar verebilceklerini sanmıyorum

Evren çok iyi bir oyucuydu. Hatta Hüseyin ve Cüneyt'ten sonra takıma gelen en iyi yerliydi. Ama eğer söylenilen rakam doğru ise bizim takım o paraları 5 numarasız kalma pahasına Hüseyin'e vermedi. Evren'e mi verecek. Üzüldüm ama o paradan daha azına aynı düzeyde oyuncu almak zor değil. Geçtiğimiz yıl için teşekkürler. Önümüzdeki yıllarda da başarılar dilerim.

ilk başta yönetime kızmıştık ama 800bin tl nedir ya,anlaşılan ts da bjk gibi sezon ortasından sonra oyuncularına para veremeyecek ya da kaliteli yabancı düşünmüyorlar

800 bin tl ne yaklaşık 500 bin dolar civarı bir para...Bu ligde bu parayı Fatih Solak bile istedi,gerisini siz hesap edin...Adama methiyeler düzerken milli takımda iki numara artık onundur derken,Türkiye'deki en iyi kısalardan biri derken sorun yok ama adam 500 bin dolar isteyince hadi ordan hain tripleri...Geçin bunları...Türkiyede'ki en iyi 10 yerli arasındamıdır bu adam düşünmeden evet,araştırın bakalım diğerleri ne alıyormuş ona göre bir hesap yapalım...Ama olmazki Evren bedavaya oynamalıydı,maçtan sonra tribüne çıkmalıydı hatta maça girerken salona bilet alıp girmeliydiki kulübe katkısı olsun...Şimdi burda bizi yönetenlerin ne suçu var,hain Evren...Millet alt yapısından çıkardıkları adamlardan bunu beklemiyor,biz daha bir sene önce takıma dahil olmuş,zor günlerde herşeyini ortaya koymuş bir adamdan bunu bekliyoruz...Evren karakterini geçen yıl zor dönemlerde ortaya koyduğu hırs ve mücadelesiyle göstermiştir,bunun dışında başka bir gerçek yok...Bunun dışında söylenenler isimlere tutsak olmuş birilerini koruduğunda kulübü koruyorum bak triplerine girmiş,ama aslında bunun tam tersini yaptığını göremeyecek kadar kör olmuş,belkide tartı sistemi çoktan bozulmuş bireylerin ürettikleri laflardır...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
800 bin tl ne yaklaşık 500 bin dolar civarı bir para...Bu ligde bu parayı Fatih Solak bile istedi,gerisini siz hesap edin...Adama methiyeler düzerken milli takımda iki numara artık onundur derken,Türkiye'deki en iyi kısalardan biri derken sorun yok ama adam 500 bin dolar isteyince hadi ordan hain tripleri...Geçin bunları...Türkiyede'ki en iyi 10 yerli arasındamıdır bu adam düşünmeden evet,araştırın bakalım diğerleri ne alıyormuş ona göre bir hesap yapalım...Ama olmazki Evren bedavaya oynamalıydı,maçtan sonra tribüne çıkmalıydı hatta maça girerken salona bilet alıp girmeliydiki kulübe katkısı olsun...Şimdi burda bizi yönetenlerin ne suçu var,hain Evren...Millet alt yapısından çıkardıkları adamlardan bunu beklemiyor,biz daha bir sene önce takıma dahil olmuş,zor günlerde herşeyini ortaya koymuş bir adamdan bunu bekliyoruz...Evren karakterini geçen yıl zor dönemlerde ortaya koyduğu hırs ve mücadelesiyle göstermiştir,bunun dışında başka bir gerçek yok...Bunun dışında söylenenler isimlere tutsak olmuş birilerini koruduğunda kulübü koruyorum bak triplerine girmiş,ama aslında bunun tam tersini yaptığını göremeyecek kadar kör olmuş,belkide tartı sistemi çoktan bozulmuş bireylerin ürettikleri laflardır...

Bu adamın istediği paraya mı yoksa arada farka Trabzon'u tercih etmesini mi eleştiriyoruz bir bakın bakalım.

800 bin TL nedir ki değil mi 50 bin TL'nin yanında?