Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
800 bin tl ne yaklaşık 500 bin dolar civarı bir para...Bu ligde bu parayı Fatih Solak bile istedi,gerisini siz hesap edin...Adama methiyeler düzerken milli takımda iki numara artık onundur derken,Türkiye'deki en iyi kısalardan biri derken sorun yok ama adam 500 bin dolar isteyince hadi ordan hain tripleri...Geçin bunları...Türkiyede'ki en iyi 10 yerli arasındamıdır bu adam düşünmeden evet,araştırın bakalım diğerleri ne alıyormuş ona göre bir hesap yapalım...Ama olmazki Evren bedavaya oynamalıydı,maçtan sonra tribüne çıkmalıydı hatta maça girerken salona bilet alıp girmeliydiki kulübe katkısı olsun...Şimdi burda bizi yönetenlerin ne suçu var,hain Evren...Millet alt yapısından çıkardıkları adamlardan bunu beklemiyor,biz daha bir sene önce takıma dahil olmuş,zor günlerde herşeyini ortaya koymuş bir adamdan bunu bekliyoruz...Evren karakterini geçen yıl zor dönemlerde ortaya koyduğu hırs ve mücadelesiyle göstermiştir,bunun dışında başka bir gerçek yok...Bunun dışında söylenenler isimlere tutsak olmuş birilerini koruduğunda kulübü koruyorum bak triplerine girmiş,ama aslında bunun tam tersini yaptığını göremeyecek kadar kör olmuş,belkide tartı sistemi çoktan bozulmuş bireylerin ürettikleri laflardır...
Noktasına,virgülüne herşeyine imza.

Evren tutulamıyorsa gelecek oyuncuların kalitesinden şüphe ederim.Sanırım eldeki oyuncularla devam edilecek.Bari yabancılarda gitsin bedavaya ligde kalma mücadelesi verelim.İlk 5 imizde3 şöyle olur Murat,Caner,Tufan.Polat,Eren tadından yenmez...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
800 bin tl ne yaklaşık 500 bin dolar civarı bir para...Bu ligde bu parayı Fatih Solak bile istedi,gerisini siz hesap edin...Adama methiyeler düzerken milli takımda iki numara artık onundur derken,Türkiye'deki en iyi kısalardan biri derken sorun yok ama adam 500 bin dolar isteyince hadi ordan hain tripleri...Geçin bunları...Türkiyede'ki en iyi 10 yerli arasındamıdır bu adam düşünmeden evet,araştırın bakalım diğerleri ne alıyormuş ona göre bir hesap yapalım...Ama olmazki Evren bedavaya oynamalıydı,maçtan sonra tribüne çıkmalıydı hatta maça girerken salona bilet alıp girmeliydiki kulübe katkısı olsun...Şimdi burda bizi yönetenlerin ne suçu var,hain Evren...Millet alt yapısından çıkardıkları adamlardan bunu beklemiyor,biz daha bir sene önce takıma dahil olmuş,zor günlerde herşeyini ortaya koymuş bir adamdan bunu bekliyoruz...Evren karakterini geçen yıl zor dönemlerde ortaya koyduğu hırs ve mücadelesiyle göstermiştir,bunun dışında başka bir gerçek yok...Bunun dışında söylenenler isimlere tutsak olmuş birilerini koruduğunda kulübü koruyorum bak triplerine girmiş,ama aslında bunun tam tersini yaptığını göremeyecek kadar kör olmuş,belkide tartı sistemi çoktan bozulmuş bireylerin ürettikleri laflardır...

Yazınıza katılıyorum son noktasına kadar.

Eğer yönetim oyunu kurallarına göre oynamayı beceremiyorsa çıkıp şampiyonluk lafı etmesin, vursun kapıyı gitsin. Şampiyonluğun Türk oyuncuların elinde olduğu defalarca dile getirildi. En iyi Türk oyuncunu elinde tutmaktan aciz bi yönetim iyice mide bulandırmaya başladı.

GALATASARAYLI EVREN İLE GÖRÜŞME-

Trabzonspor'un Galatasaray Cafe Crown'da sezonu tamamlayan Evren Büker ile prensipte anlaşmaya varıldığı ancak bu oyuncuyla henüz resmi bir sözleşme imzalanmadığı bildirildi.

Babam Trabzon Galatasaray'dan bir adam almış ama adını hatırlamıyorum dedi. Ben de tüm takımı saydım. Tek saymadığım adam Evren'di. Takımda eli ayağı düzgün en iyi yerli. Ben işin parasında falan değilim. Ben söylemlerdeyim. Benim başkanım, yöneticim çıkıp gelecek sene şampiyonluk hedefliyoruz şeklinde konuşup son iki senede en büyük gelişme gösteren yerli oyuncusunu takımda tutamıyorsa vay halimize. Bu işte Evren'in hiç suçu yok mudur? Elbet vardır. En azından bir fedakarlık yapılması beklenirdi. Belki gelişiminde bir Yüce Platin, Oyak Renault etkisi yaratmasak da bu sene kariyeri açısından en iyi senesiydi belki de. Taraftarlarca hep sevildi ve değer verildi. Keşke böyle bir şey yapmasaydı. Ama olayın iç yüzü nedir, onu da tam bilmiyoruz.

Evren?e teklif yapılmadığı doğru değil, zaten ilk açıklamasını da değiştirmiş Evren.
2.Noktada Evren, bana TS den teklif var, ne diyorsunuz vs... dememiş, imzayı atıp, kulübü, hocayı aramış, hakkınız helal edin gibisinden. Bu şekilde gitmek pek hoş olmamış.
Yinede Evren?i takımda tutamamak bir yönetim hatası, kızmamız gereken yönetim.

Trabzon bombayı patlattı
Tarihinde ilk kez Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Medical Park Trabzonspor, ilk transferini ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Cafe Crown'un başarılı guardı Evren Büker'i alarak gerçekleştirdi. Bordo -mavili takımda forma giyen Serhat Büker'in de kardeşi olan Evren, yeni kulübüyle iki yıllık sözleşme imzaladı.
Trabzonspor Asbaşkanı Celil Hekimoğlu, en az 3'ü yabancı olmak üzere 5 -6 transfer daha yapmayı planladıklarını belirterek, "Şu anda transfer bütçemizi sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışıyoruz. Daha önceden isimlerini belirlediğimiz bir çok sporcu var. İlk olarak yerli transferleri bitirip daha sonra yabancı oyuncu transferine yöneleceğiz" dedi.

2009-2010 sezonu öncesi Oyak Renault'dan sarı kırmızılı ekibe geçen milli oyuncu, 30 maçta 9.8 sayı, 3.4 ribaunt ve 3.6 asist ortalamalarıyla oynadı.

18.05.2010
Kaynak : Sporx.com ve AA

Bu transferde sanırım abisininde etkisi olmuştur.Doğan Hakyemez zaten sezon boyunca Evren'i övmekten bıkmamıştı.Kardeşi aracılığıylada ikna etmiş olabilir.

Evren haber vermeden imzayı atmış sa yanlış yapmış
İlk önce haber vermeliydi düşüncesi cesurca açıklamalıydı
demekki bizi gözden çıkarmış daha fazla parayı tercih etmiş
ama yönetimle konuşsaydı istediği olurdu belki de

bizim yönetimde de suç var
madem sözleşme 1 yıllık elini çabuk tutacan
böyle özverili oynayan oyuncun varken....

Anıl Aksaç' Alıntı:

Ağabey şaka mı bu? Adam gitmiş hala Evren Büker diyorsunuz.Murat Kaya'ya bile sempati duymaya başladım.

Bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır. Biz sizlere burada Galatasarayımız?ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. GALATASARAY BİR HİS TAKIMIDIR! Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

Baba Gündüz

Bu karakterde 12 tane adam bulsunlar.İsterse kümeye oynasınlar yine Galatasaray, Galatasaraydır!

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
http://www.salsabasket.net/2010/05/soru ... n-kap.html[/url]

Ağabey şaka mı bu? Adam gitmiş hala Evren Büker diyorsunuz.Murat Kaya'ya bile sempati duymaya başladım.

Bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır. Biz sizlere burada Galatasarayımız?ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. GALATASARAY BİR HİS TAKIMIDIR! Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

Baba Gündüz

Bu karakterde 12 tane adam bulsunlar.İsterse kümeye oynasınlar yine Galatasaray, Galatasaraydır![/quote:2ca76nvk]

Hüseyin Salsada kafa bulmaya başladı bizle.

İronininde bu kadarı..
Adam gitti formasını alırız biz sadece.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
http://www.salsabasket.net/2010/05/evren-buker-trabzona-transferi-icin-ne.html

Şu uzantıdaki röportajda Evren'in söylediklerini iyi okuyun, iyi özümseyin.

'G.Saray Cafe Crown ile olan sözleşmem 1 yıllıktı ve sezon bittiğinde serbesttim. Ben kulübümde kalmak için yönetimle oturup konuştum. Ben bir rakam söyledim, onlar bir rakam söyledi. Arada çok büyük bir fark olmamasına rağmen yönetim benim istediğim rakama çıkamayacağını belirtip, şayet daha iyi bir teklif gelirse gidebileceğimi söylediler. Aradaki fark çok fazla değildi ve belki bir uzlaşma sağlanabilirdi ama Trabzonspor'dan çok cazip bir teklif aldım. İnsan hayatında kaç kez böyle bir fırsatla karşı karşıya gelebilir ki? Artı abim de orada. Annemiz babamız yeniden bir arada oynamamızı çok istiyorlardı. Doğan Hakyemez'in orada oluşu, Medical Park'ın sponsorluğu, planlı programlı bir oluşum, şehirdeki heyecan, yeni yapılacak salon, dolu tribünler.. Hepsi teklifi kabul etmemde büyük etkenlerdi. Sonuçta 2 yıllığına Medical Park Trabzonspor ile anlaştım. Hem benim hem de takımım için hayırlı olur inşallah. Bu arada eski takımıma da herşey için teşekkürler ediyorum. Hem yönetime, hem koça, hem takım arkadaşlarıma, hem de sarı kırmızılı tarafarlara.'

Kendisini şahsen tanırım, Galatasaray'a geleceğini de biliyordum, sonrasında kafasındaki "Çıta yükseltme" düşüncesini de biliyordum. Zaten buraya kadar sıkıntı yok, tanımayan insanda az çok bir şeyleri tahmin edebilir bu konuda.

Sorun, "Çıta yükseltme" adı altında üç kuruş para için çıta yükseltmeyi geçtim çıtayı düşüren Trabzonspor'a gitmesidir.Kariyeri açısından daha iyi bir yer olacak olsaydı herkes verdiği emeklere teşekkür edip barışık bir şekilde ayrılırdı kendisinden, ne diyelim Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayamamış sporcu ile beraber olmamız zaten bize bir yarar getirmezdi.

Bu taraftar sana hayatında göremeyeceğin salonu, taraftarı gösterdi.

Aradaki ufak fark ile, ritm tutturmayı bile beceremeyen Gurbetçi Gençler ile müthiş atmosferinde mutlu olursun umarım.

Yolların ebediyete kadar kesişmemesi dileğiyle.

Koyu olan yerleri, salt eleştride bulunanların tekrar tekrar okuması tavsiyedir.

Eger Eyup abi'nin dedigi gibi gorusmeden gittiyse Evren sucludur, ama yonetim de sezon bitmeden kontratini yenilemedigi icin ayrica sucludur.

Fakat yonetimle gorusup 500 bin dolar istediyse ve yonetim de bu parayi vermediyse ben daha da bir sey demiyorum. 400-450 civarina (arti primler) bile imzayi atardi.

Yolu acik olsun, ama ilk senaryom dogruysa buyuk bir hayal kirikligi yasattin bizde.

Baksanıza beyefendi kendi başına iş yapmış.İyi olmuş aslında demekki bir insanı sporcuyu tv'den görüp onun kişiliği hakkında yargıya varmak son derece yanlış.Neydi seni trabzona çeken ? Salon'mu,taraftar mı , medya mı,isim mi ?İstanbul'da hepsinin kralı var. Bunların hiç biri değil malesef bu adam da paragöz çıktı.

İlk yorumumda yöneticilerimize giydirdiğim için özür dilerim, bu paragözün kendi başına iş yaptığını öğrenmiş bulunduk.Yazıklar olsun keşke geçen sene Oyak'tan almasaydık şunu !

Mustafa Yanar' Alıntı:
Baksanıza beyefendi kendi başına iş yapmış.İyi olmuş aslında demekki bir insanı sporcuyu tv'den görüp onun kişiliği hakkında yargıya varmak son derece yanlış.Neydi seni trabzona çeken ? Salon'mu,taraftar mı , medya mı,isim mi ?İstanbul'da hepsinin kralı var. Bunların hiç biri değil malesef bu adam da paragöz çıktı.

İlk yorumumda yöneticilerimize giydirdiğim için özür dilerim, bu paragözün kendi başına iş yaptığını öğrenmiş bulunduk.Yazıklar olsun keşke geçen sene Oyak'tan almasaydık şunu !
Geçen sene Oyak Renault'dan almasaydık Evren'i ve yerine süperstarımız Murat Kaya oynayasaydı o 4 yürekli yabancımız ne yaparsa yapsın verilen cezadan sonra tepetaklak küme düşerdik. ;)

Evren şunları ifade etti; "İki aydır teklif bekledim fakat herhangi bir teklif gelmedi. Sezon sonunda konuştuğumuzda "Teklifler var, onlar 5 veriyorlar siz 3.5 verin bende imzalayayım" dedim. Fakat sonrasında herhangi bir geri dönüş olmadı. Madem sana 5 veren var o zaman durma git, biz sana 3.5 bile vermeyiz dediler. Ben her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdım, bir ay kadarda bekledim bu konuşmaların üzerine belki bir umut teklif gelir yine diye.. Fakat dediğim gibi herhangi bir teklif gelmedi. Trabzonspor?da ilgileniyordu ve istiyorlardı; teklif gelmeyince yapacak başka bir çarem yoktu ve imzayı attım. Dünyanın sonu değil, umarım yolumuz bir gün yeniden kesişir. Benim yerime daha iyi oyuncular bulabilecek güçte ve büyüklüğe sahip bir camia Galatasaray, umarım bulurlar ve şampiyonluğa oynarlar. Galatasaray?ın büyük taraftarına çok teşekkür ediyorum herşey için, sizler bu takımın gerçek taraftarlarısınız. Bütün taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

FCN

yazmak istedim denecek bir şey yok sadece yazık verilen şampiyonluğa oynanacak olan takım sözü elden giden en iyi Türk oyuncu

Eğer FCN doğru ise, ki genelde doğru çıkar, en iyi yerlisini 3 kuruş için gönderen yönetime kızdım. Burası Galatasaray. Formayı çıkarsan gene oynar ama sen de yöneticiysen elinden geleni yapacaksın. Çok yazık.