Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Şu adamın başlığını şuradan kaldırsanız.Artık bizim oyuncumuz değil.Görünce moralim bozuluyor.

Onur ağabey adam imzalamış işte şimdi kaldırsak?

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Kerem'in yazısında daha öncede bu başlık altında belirttiğim,belirttiğimiz bir nokta var bazı beyinler oraya iyice odaklanmalı...

Asıl olan Galatasaray'dır bizim için,yapılan bariz hataları birşeylerle örten ve bunuda iyi Galatasaray'lı olmakla bağdaştıran isimlere tutsak olmuş beyinler yanlış yoldadır,tıpkı bizi yönetenlerin yanlış yolda olduğu gibi...

Sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz da gerçekten merak ediyorum, kimmiş yönetimin yaptıklarını savunan? Şurada kim şubemiz iyi yönetiliyor ya da seneye şampiyonluğa oynayacağız diyor ki?

İsim verirseniz sevinirim.

Galatasaray'ın amatör şubelerine gönül veren taraftarlarının hali,Yıldırım Demirören'li beşiktaşın taraftarlarının hali gibi.

Taraftardan destek var,desteğin karşılığını alamamak var veya destek verilecek birşeyler ortaya koyamamak var,taraftarın ne dediğinin ne düşündüğünün önemsenmemesi gibi hava var.Çok şey var da hiç kimsenin,dile getirilenleri tınladığı yok gibi.

Bir sezon yıllık 350bin TL alırken diğer sezon için önerilen 800bin TL yi reddebilecek kaç kişi var aramızda peki ?

Emre Doğan' Alıntı:
Bir sezon yıllık 350bin TL alırken diğer sezon için önerilen 800bin TL yi reddebilecek kaç kişi var aramızda peki ?

Emre o konuda da açıklama yapıldı daha sonra. Meğer bu paranın içinde primler ve abisinin parası da varmış Salsa'ya göre.

Bu da demek oluyor çok değil 100 bin TL fark vardı bizimle Trabzon'un önerdiği arasında.

Evren BÜKER Trabzon'da

Bu oyuncuyu 300 bin. gibi fark karşılığı kaçırdık.Zihniyete selam olsun ama bu daha iyi günlerimiz.

Re: Evren BÜKER Tranzon'da

Evren çok yanlış yaptı bunu anladığında pişman olacak.Trabzonla İpekçi'deki maçımızı bekliyorum.

Mithat Duran' Alıntı:
Bu oyuncuyu 300 mil. gibi fark karşılığı kaçırdık.Zihniyete selam olsun ama bu daha iyi günlerimiz.

:) Ben çekerim kulaklarını abi Trabzon'da. Trabzon'un Cevher'i ve Engin Atsür'ü de istediği konuşuluyor.Seneye 7500 kişilik salonuyla ligin en renkli takımı olacğaına eminim.

Cevheri de aldılar,Engin'i bitirmek üzereler,Evren yanlış yapmadı yanlışı bizi küçültmek isteyen ve bu uğurda Galatasaray isminin büyüklüğünü,fark edemeyen yönetim yaptı.

Seneye her şey futbol için,bu uğurda medicalpark'tan gelen parayıda harcarlar,
ama bu forumda sonuna kadar Polat diyen kardeşlerim hala aynı fikirdeler mi? çok merak ediyorum.

Mithat Bey,Adnan Polat'ın arkasındayız.Siz rahat olun.

Madem 300 Milyoncuk bir fark vardı,neden Evren G.Saray'da kalmadı.Kurulu düzenini bozdu.G.Saray kim,TS kim.Neden bu kadarcık fark için Attan inip eşşeğe bindi.Hırsızın hiçmi suçu yok ?

Mithat Duran' Alıntı:
Cevheri de aldılar,Engin'i bitirmek üzereler,Evren yanlış yapmadı yanlışı bizi küçültmek isteyen ve bu uğurda Galatasaray isminin büyüklüğünü,fark edemeyen yönetim yaptı.

Seneye her şey futbol için,bu uğurda medicalpark'tan gelen parayıda harcarlar,
ama bu forumda sonuna kadar Polat diyen kardeşlerim hala aynı fikirdeler mi? çok merak ediyorum.
İşte herşeyin özeti burda.
Herşeyin sorumlusu bu şubeyi küçültmeye çalışan zihniyettir.Şubenin başında bir yöneticinin varlığı bile belli değil gibi.Hakan Üstünberkten yöneticilik meziyetleri konusunda umutluydum ama şu ana kadar bekleneni veremedi.Basketbolu zaten çok bildiğini sanmıyorum.Yöneticilik meziyetleri ve koçunun istekleri önemli.Cem Akdağ bu konuda biraz daha mesai yapmalı.Şu oyuncu mutlaka alınmalı şu oyuncuyu istiyorum şeklinde telkinlerde bulunmalı.Eğer böyle çekimser davranacaksa transferleri Hakan Üstünberk yapacaksa bu şubeden hiç bişey olmaz.Hakan Üstünberkin en önemli görevi hocasının isteklerini ivedilikle yerine getirmek olmalıdır.

Mithat Duran' Alıntı:
Bu oyuncuyu 300 mil. gibi fark karşılığı kaçırdık.Zihniyete selam olsun ama bu daha iyi günlerimiz.

300 mil dediğiniz 300 bin lira heralde. Ciddi bir fark söz konusu. Evren boyle bir fark için Trabzonu tercih etmesinden daha doğal bi şey yok. Asıl hata 300 bin lirayı vermeyip yine alt seviye bir kadro kurulmasına engel olamayanlardır.

Öncelikle trabzon bu sene final oynamayı hedefliyor bunun için medical part'tan 10 mil. dolar aldılar.

Evren kulüp için küçük ama basketbol oynayan bir oyuncu için büyük bir rakam olan 300 bin tl. için yaptığı tercihi, yanlış veya ihanet olarak görmekte yanlıştır.

Bu sene basketbol takımının hiç bir iddası olmayacak,işin içindeki herkes bunu çok iyi biliyor.

Eğer Cem hocanın bıraktığını duyarsanız şaşırmayın,onunda gitmesi yakındır.

O yüzden suçlu arıyorsa başını yukarıya kaldıracak ve yukardakileri,suçlayacaksın aşşağıya bakmanın vede suçlu aramanın kimseye bir yararı olmaz.

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Mithat Bey,Adnan Polat'ın arkasındayız.Siz rahat olun.

Madem 300 Milyoncuk bir fark vardı,neden Evren G.Saray'da kalmadı.Kurulu düzenini bozdu.G.Saray kim,TS kim.Neden bu kadarcık fark için Attan inip eşşeğe bindi.Hırsızın hiçmi suçu yok ?

Bu kadarcık fark dediğin rakam bizim kulüpte 5 oyuncunun senelik aldığı para,Galatasaray kim demişsin ,soruyorum biz kimiz,son 20 yılda ne yapmışız bu alanda,sen arkasındayız demişsin ama merak ettim arkanda durman bu yönetime nasıl bir yarar sağlar.

Tam 4 sene geçti hangi branşta,hangi başarı var !!! birde biz ne kadar para harcamışız,bu süra zarfında.

Öncelikle başlık düzeltilirse iyi olur.

Aradaki fark primler dahil falan değildir..Elde edilen başarıya göre prim'deki farklar azalır veya çoğalır .. Yönetimin arkasında durmaktan vazgeçmemiz için henüz erken. Onlar sözlerini bir söylesin,kadrolar kurulsun,sonrasına bakarız ..

Bayan takımı'nda da doğru işler yapılıyor,o zaman da yönetimin yanına olalım hadi ..Böyle bir saçmalık yok ..

Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım ..

Mithat Duran' Alıntı:
Öncelikle trabzon bu sene final oynamayı hedefliyor bunun için medical part'tan 10 mil. dolar aldılar.

Evren kulüp için küçük ama basketbol oynayan bir oyuncu için büyük bir rakam olan 300 bin tl. için yaptığı tercihi, yanlış veya ihanet olarak görmekte yanlıştır.

Bu sene basketbol takımının hiç bir iddası olmayacak,işin içindeki herkes bunu çok iyi biliyor.

Eğer Cem hocanın bıraktığını duyarsanız şaşırmayın,onunda gitmesi yakındır.

O yüzden suçlu arıyorsa başını yukarıya kaldıracak ve yukardakileri,suçlayacaksın aşşağıya bakmanın vede suçlu aramanın kimseye bir yararı olmaz.
Kimse kızmasın ama daha öncede söyledim.Cem Hoca biraz daha dirayetli olup masaya yumruğunu vurup,Hedef yoksa bende yokum diyebilmelidir.

Bu yönetim bu işi beceremeyecek beceremiyolar,Yapamıyorlarsa bıraksınlar.Şube özerkleştirilmeli.Farklı bir yönetim yönetmeli.Çünkü beceremiyorlar bu çok net belli.
Daha dün lige çıkmış Trabzonun Medical Parktan 10 milyon dolar alması yönetim başarısıdır.Dodonun başarısıdır Her ne kadar kendisini sevmesemde.
Bırakın bu şubeyi işi bilenler yönetsin.