Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Bir süredir sadece savunmada önemli iş yapıyordu. O yüzden istatistik olarak bakınca pek katkı vermiyormuş gibi duruyordu. Ancak bugün skor anlamında da çok ciddi katkı verdi...

Şu çizgi değiştiğinden beri Rancik ve Evren baya çember dövüyor... Umarım bu maçla birlikte skor olarak dönüş maçını çıkartmış olur Evren

Sene başında forum birbirine taşlı sopalı girdi burada gelsin / gelmesin mevzusunda..
Şubatı yarıladık neredeyse ama biraz boşuna tartışmış gibi olduk.
Hocanın sisteminden mi, aldığı süreden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama Evren'de hep bir şeyler eksik.
Çok da sık sakatlandı bu sezon. O geçen seneki istikrar yok maalesef.. Oynadığında da performans istikrarı yok..
Kayseri'ye de gidemiyor çünkü sakat..
Olmayan, yanlış giden bir şey var bu mevzuda ama bilmiyorum.

Kötü haber vermek istemezdim elbette ancak bilgi geçmekte yarar var. Evren Büker'in kasığının kötü bir yerinde fıtık varmış. Bu sene ağrılarına rağmen oynayacak ancak sene sonunda ameliyat olacak. Pazar günü bir aksilik olmaz ise topla antrenmana çıkacak. Kendisini sahada görecek olsak bile %100 verimi almamız mümkün değil bu noktadan sonra. Eh süreleri de azalacak haliyle.

Şimdiden geçmiş olsun diliyorum Evren'e. Dilerim eski sağlığına en kısa zamanda kavuşur.

Evren bu takımın vazgeçilmezlerinden biridir ama gerçekten çok formsuz. Playofflarda gerçek Evreni izleyeceğiz. Savunma yapsa yetecek aslında onu da yapamayınca hücumda çok güvensiz oluyor. İnşallah düzelecek ;)

Şaka gibi gerçekten :)) Bugün sahada Rakocevic'i veya Thorton'u gören varsa söylesin bir de bizde bilelim. Nt ekliyeyim Rakocevic 10 sayı attı sanırım bunları da maçın başında attı. Evren'in maçtaki tek hatası bir pozisyonda gereksiz şut tercihine girmesi idi ki atak daha yeni başlamıştı. Molalarda takıma güven aşılaması eker teker başta luksa olmak üzere oyuncularla konuşması da ayrı bir konu.

Evren bu takımın olmazsa olmazıdır benim gözümde.Savunması,asistleri,olgun oyunu,hücum yapmak düşüncesi ile sahaya çıktığı zaman neredeyse engellenemez olması.Gönül istyerki hem hücumu hem defansıda çok üstlerde yapsın ama bu bir anda olacak bir şey değil.Önümüzdeki sene Evren'in hücum performansı olarakta bir basamak yukarı çıkacağını düşünüyorum.

Şaka gibi gerçekten :)) Bugün sahada Rakocevic'i veya Thorton'u gören varsa söylesin bir de bizde bilelim. Nt ekliyeyim Rakocevic 10 sayı attı sanırım bunları da maçın başında attı. Evren'in maçtaki tek hatası bir pozisyonda gereksiz şut tercihine girmesi idi ki atak daha yeni başlamıştı. Molalarda takıma güven aşılaması eker teker başta luksa olmak üzere oyuncularla konuşması da ayrı bir konu.

Evren açıkça sırıtıyor bence takımızda bu aralar. Kendini takımın seviyesine çıkarması lazım tekrar. Savunmada zaten özellikle beğenmedim. Ayakları çok yavaşlamış ki ayrıca şaka mı gibi yorumlara gerek yok. Oktay Hocaya da sorsalar şuan Evrenden memnun değilim şu aralar derdi. Evren şuanki durumundan kat kat daha iyi olabilir. Şutlarına güvenip şuta kalkıp sokabilir o şutları. Savunmada tuttuğu adamı kelepçeleyebilir. Biz bunları yapabilecek potansiyeli gördüğümüzden eleştiriyoruz şuanki halini. En azından ben ondan dolayı. Daha iyi olunca Evren atıyorum playofflarda "Oh eski beklediğimiz Evren geldi" diyeceğiz. Şuan Evrene iyi demek kendimizi avutmak. Evren bu mudur yani? İlk yarı Rakocevici tutarkan Rokocevicin attığı bomboş bir turnike var. Evren bildiğimiz istediğimiz Evren olsa maç 2 gün oynansa bile Igora onu attırmaz.

Takıma molalarda güven aşılamak önemli kriterse Taylor'ı yollamayacaktık.

Evren oyundayken sağolsun 5'e 4 hücum ediyoruz. Şut atarken ya kaçırırsam diyip eli titreyen bir oyuncu sonuçta, bir de bu adam için Galatasaray'ın onurunu ayaklar altına aldık. Lütfen onurumuzu zedeleyecek neler yaptık, bunu yapsak ne olur da demeyin.

Savunmada da iyi değildi bana göre, bana savunmada iyi olduğunu kanıtlayabileceğiniz bir kriter var mıdır? Savunmada iyiydi demek kolay tabi... 38 yaşındaki Haluk bile savunma yapıcam diye bir yerlerini yırtarken azıcık savunma yapsın en azından değil mi? Ki bugün onu da yapamadı...

Bunların hepsi şaka ama.

Not: Trafik polisiyim.

Evren bu takımın olmazsa olmazıdır benim gözümde.

Doğan şu yazdığına kendin inanıyor musun? Bence inanmıyorsun? Evren'den önce olmazsa olmaz en az 7-8 isim sayayım istersen...

Gazanfer bence sene sonunda bir daha bakalım tabloya.Bizim adımız çıkmış artık.Bu başlığa yazmamız gereksiz yere gerginlik oluşturacak.Sene sonu herşey çok net ortaya çıkacak.Ama şimdi yazmak gereksiz olur...

Gazanfer bence sene sonunda bir daha bakalım tabloya.Bizim adımız çıkmış artık.Bu başlığa yazmamız gereksiz yere gerginlik oluşturacak.Sene sonu herşey çok net ortaya çıkacak.Ama şimdi yazmak gereksiz olur...

Erdal bayağıdır yazmıyordum zaten kötü oynamasına rağmen ama böylesine iyi bir galibiyet aldıktan sonra yazmak daha doğru olur diye düşündüm. Hani yenilince suçladın denilmesin diye...

Ama zaten şu yorumları görünce şaşırmamak mümkün değil.

Evren demek ki 10 sayı 5 ribaund 3 asist yapsa, savunmada da geçen seneki gibi olsa, forumda ilah olacak durumda.

Evren açıkça sırıtıyor bence takımızda bu aralar. Kendini takımın seviyesine çıkarması lazım tekrar. Savunmada zaten özellikle beğenmedim. Ayakları çok yavaşlamış ki ayrıca şaka mı gibi yorumlara gerek yok. Oktay Hocaya da sorsalar şuan Evrenden memnun değilim şu aralar derdi. Evren şuanki durumundan kat kat daha iyi olabilir. Şutlarına güvenip şuta kalkıp sokabilir o şutları. Savunmada tuttuğu adamı kelepçeleyebilir. Biz bunları yapabilecek potansiyeli gördüğümüzden eleştiriyoruz şuanki halini. En azından ben ondan dolayı. Daha iyi olunca Evren atıyorum playofflarda "Oh eski beklediğimiz Evren geldi" diyeceğiz. Şuan Evrene iyi demek kendimizi avutmak. Evren bu mudur yani? İlk yarı Rakocevici tutarkan Rokocevicin attığı bomboş bir turnike var. Evren bildiğimiz istediğimiz Evren olsa maç 2 gün oynansa bile Igora onu attırmaz.

Oktay hoca bugün Ermal ve Canerden memnun değildi. Molalarda da bunu belirtti. Mola konuşmalarında, kime kızıyorsa açıkca söylüyor. Bizler de buna direkt şahit oluyoruz.. Evren'e yönelik bir serzenişi olmadı.

Gazanfer, Taylor'ın gitmesinin hata olduğunu ben hala söylüyorum. Şamil kadar sesimiz çok çıkmadığından arada kaynadık :) ama Taylor önemli bir oyuncuydu. Takım olma olgusunun önemli parçasıydı. Trafik polisi konusuna gelirsek ben o olayı unuttum geçtim. Ama bir daha aynı şey olursa aynı kelimeleri gene kullanırım. Senin de kelimelerini doğru seçmen gerektiğini anlaman dileğiyle...

Erdal sana bişi demiyorum;) anladın sen onu. hehehe Ayhan Şahenk'teki maçta ne desen tersi oldu ondan rahatım senin yorumlarında :p (şaka yapıyorum alınma)