Re: 16 # Evren Büker
Ukic'i tutsun canımı yesin
Ukic'i tutsun canımı yesin
Furkan Çolak' Alıntı:Bu maçın en kilit oyuncularından biri Evren'dir.Gerçekten kendisine çok güveniyorum.Eminim yapacağı savunmayla rakibin guardlarını canından bezdirecektir.Yine varını yoğunu ortaya koyacaktır.Aslansın Evren bu taraftar senin ve takımın her zaman arkasında!Zamanla geçen seneki özgüveni de tekrar yerine gelecektir Evren'in ve yine o şut ritmini yakalayacaktır bu konuda da kimsenin şüphesi olmasın...
Sakatlığını fark etmediniz galiba.Bir pozisyonda basamıyorum diye acı çekiyordu. Kası gitti zaten.Gazanfer Tosun' Alıntı:Düşüşü sürüyor.
Hücumda 4 kişi oynuyoruz onun oynadığı dakikalarda.
Seibutis de 1.devre Göksenin'in savunmasında erir giderken, 2.devre onu Evren'in tutmasıyla maden gibi işledi orayı.
Paramı alırım, gerisine karışmam mı diyor yoksa?
Gazanfer Tosun' Alıntı:Düşüşü sürüyor.
Seibutis de 1.devre Göksenin'in savunmasında erir giderken, 2.devre onu Evren'in tutmasıyla maden gibi işledi orayı.
Sakatlığını fark etmediniz galiba.Bir pozisyonda basamıyorum diye acı çekiyordu. Kası gitti zaten.[/quote:3frzvll4]Yiğit Çelebi' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":3frzvll4]Düşüşü sürüyor.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Sakatlığı varmış.
İlk yarıya dahil olan ikinci çeyrekte Seibutis'i tuttu.
Son çeyrekte Rochestie, Seibutis'i tuttu.
Evet, Evren ultra kötü, disiplinsiz bir oyuncu. Evet, anladık, tamam, haklısın.
Alperen Küçük' Alıntı:Shipp gibi oynamaması lazımdı boyu uygun tribünden birisi oynardı heralde 2 numarada.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":2soskch7]
Sakatlığı varmış.
İlk yarıya dahil olan ikinci çeyrekte Seibutis'i tuttu.
Son çeyrekte Rochestie, Seibutis'i tuttu.
Evet, Evren ultra kötü, disiplinsiz bir oyuncu. Evet, anladık, tamam, haklısın.
Tolga Kaplan' Alıntı:Gazanfer bu kadar tantanaya değecek bir oyuncu değil demişsin de,şu an mevkisinin en iyi 2-3 oyuncusundan biridir Evren türk olarak..
Eren Aydın' Alıntı:Bu mantık ile Kerem Tunçeri iki maçlık kötü oyunu ile şuanda Türkiye'nin en iyi guardlarından biri olamaz. Yapma Gazanfer her yazında batıyorsun. Emre Sarp'ın yazısının son paragrafını iyi oku. Takımı hücümda yönetmesi beklenen Taylor'a savunma yapsın iki üçlük atarsa ne ala diyorsun kafi diyorsun, şuana kadar savunma yükünü Shipp ile birlikte çeken Evren iki maç kötü oynadığı için eleştiriyorsun.
Özür dilerim ama yaptığın şark kurnazlığı sadece. Küçük hesaplar peşinde koşan bunları yapar anca. öyle olmadığını umuyorum.