Evren Büker

Bu adam net Hakan Balta ...

Hakan da mevkisi itibariyle ligin en iyi sol bekidir ama bu sene bişey oldu ona kimsnin bilmediği bişey ve ondan sonra herkesin nefret ettiği bi adam oldu aynı evren gibi geçen sene ki evren pozisyonu içinde en iyi olmasada çok kaliteli ilerde miili takım seviyesine çıkabilecek oyuncuyken şimdi mahalle arasındaki 3 e 3 basket maçına çağrılmicak adam oldu...bende ki kredisi hala devam ediyor oda Hakandan farklı olarak mücadele ettiği için ama bir an önce toparlaması lazım sadece mücadele ederek Galatasaray gibi büyük kulüpte en fazla 1 sene sana tahaammül gösterirler...

Bunu demek için mi üye oldun?

Bazı oyuncular vardır,kötü bir sezon geçirirler ya da çok da önemli katkı varmezler,Ama o şampiyonluk maçında öyle kritik bir sayı atarlar,rebound alırlar ya da top kaparlar ki şampiyonluğu getirirler.Artık Evren'den böyle bir hamle bekliyorum.

2de 2 atsa bu maçı alamazdık :D Hadi Evren ya birazcık kıpırdansan yetecek

Sahada resmen cesedini bırakacak kadar mücadele ediyor. Daha ne istiyorsunuz. 2 maç kalmış şampiyonluğumuza ama zibidiler türemiş. Gölge etmeyin bari. şurda bir hafta sabredemiyorsunuz!!!

Son 2 maç. Şu 2 maçtan birini aldıracak. Fundemental yeteneğini daha fazla göster, - futbol deyimiyle - daha dikine oyna oğlum. Yapabileceğini gösterdin geçen sezon. Hadi be, hadi!

Bu sene bu takımda olup 1 sayılık bile katkı veren kimsenin eleştirilmeye hakkı yok. Kısa ve net. Bu oyuncular bu sene herşeylerini verdi.

ya abilerim kardeşlerim bilmiyorum bana mı diyorsunuz benim yazdığımda bir eleştiri yok daha önceki mesajları okursanız daha ağır şeyler yazıldığını görürsünüz .... ben sadece bi örnek verdim... burda hanginiz seneye şampiyonluk hedefleyen takımda şu performansıyla evren kalsın ister..Adam maçın en kritk anında serbest atışları kaçırdı olur orda o sayıları herkes atamaz ama normal bi anda bir sg 2\0 atamaz ki evren attı... bu yetenek yoksunluğundan değil tamamen psikolojik bişey ve bunun sebebi neyse bir an önce hallolmalı söylemek istediğim bu ... yoksa geçen seneki evreni bende izledim sizle beraber sene başında trabzona gittiğinde bende yönetime kızdım sizle beraber...

Evren'e inanmayanlarihala onu eleştirenler;

Gölge yapmayın başka ihsan istemeyiz !!

Hadi Aslan parçası son 2 maç.Geçen sene ki gibi oyna son 2 maç ne isterse iste bizden..

Bu noktada oyuncuların eleştirilmesi çok saçma geliyor bana.Anlamıyorum eleştirince Evren düzelmiyor ki tam tersine daha fazla strese giriyor adam.1 hafta daha beklemek çok mu zor.

Hadi Evren şimdi değilse ne zaman. Hucumda biraz kıpırdasa kaçan şutları dert etmeyip inisiyatif alsa her şey çok güzel olacak. Taraftar olarak hucumda inisiyatif ılması için yüreklendirmemiz gerekiyor. FB Ülker O'nun şutunu çok riske ediyor cezalandırabilsek çok rahatlayacağız hucumda. Hadi be Evren, bizim inandığımız kadar sen kendine inansan...

Evren'in bu seride artık çok önemli bir katkı yapacağına inanmıyorum ben hücum açısından tabi.
bu sene gerçekten hücumda çok kötü. üstelik atamadıkça kendine güveni iyice sarsıldı şuan kendine hiç güvenemiyor.
tüm bunlara rağmen geçen seneki performansı ve bu sene yine ortaya koyduğu yüreğiyle bu takımda kalması gerektiğini düşünüyorum.
bu sene yapamadı belki ama yazı iyi geçirirse -ki ben iyi geçireceğine inanıyorum- seneye yine muhteşem döner Evren Büker

Hücum yönünde beklediklerimizi veremedi diyebiliriz. Ama mücadelesi ve hırsı için tüm oyuncular gibi onu da kutlarım.

Akıbeti ne olacak gerçekten çok merak ediyorum.

sinan güler ömer onanı alamayacağımıza göre evren kalacaktır. sinan sözleşme uzattı malum efesle. türk kalitemiz zaten çok iyi seviyede değil milli oyuncular efes fenerde. evren 1 sene şansı hak ediyor yaşı genç daha.kalır bence.

Hücum yönünde beklediklerimizi veremedi diyebiliriz. Ama mücadelesi ve hırsı için tüm oyuncular gibi onu da kutlarım.

Akıbeti ne olacak gerçekten çok merak ediyorum.

Gazanfer ameliyatını olacak, iyileşecek, tatilini yapacak, ve daha sonra yaz boyu çalışacak. Gecen seneden bu seneye oyununun hangi taraflarında geriye gittiyse onu düzeltecek ve belkide daha da ileri seviyeye gelecek. Akıbeti de Galatasaray olacak aksini zaten düşünmek cok yersiz.

Oktay Mahmuti bu sezon sonunda aynı türde iki oyuncudan birini tercih edecektir gelecek sezon için.Bu sezon için bakarsak da Caner her bakımdan çok üstün bir sezon geçirmiştir Evren'e göre.Kendini oyunun iki yönünde de geliştirmiş Caner'i tercih eder Oktay Mahmuti...

Ayrıca Evren'in ilk 5 başladığı takımdan şampiyonluk beklemek biraz hayalcilik bence...

Oktay Mahmuti bu sezon sonunda aynı türde iki oyuncudan birini tercih edecektir gelecek sezon için.Bu sezon için bakarsak da Caner her bakımdan çok üstün bir sezon geçirmiştir Evren'e göre.Kendini oyunun iki yönünde de geliştirmiş Caner'i tercih eder Oktay Mahmuti...

Ayrıca Evren'in ilk 5 başladığı takımdan şampiyonluk beklemek biraz hayalcilik bence...

canerin maksimumu bu ama evrenin daha önce neler yaptığını gördük. potansiyel bazında evren canerden üstün evren seneye kalmalı bence sağıklı şekilde oynasın hak ediyor 1 sene şansı.