Evren Büker

Duygularımı bir kenara bıraksam bile mantığım da Erdal ile aynı şeyi söylüyor bana.

Evren ve Caner'den biri kalacak gibi gözüküyor, o isim de şimdilik Caner gibi duruyor. 12. gerekirse 13. adam olmayı göze alıyorsa kalsın tabi, kadro derinliği önemli ama öyle bir şeyi kabul edeceğini sanmıyorum.

Caner'in maksimumu bu değil kesinlikle.Çok daha geliştirebilir kendisini.

Ayrıca geçen sene yaptıklarından sonra bu takımda değil 1 sene şansı 1 dk şans bile bulmayı haketmiyor ya neyse...

Evren gecen sezon rol icabi daha fazla sorumluluk aliyordu. bu sene Oktay hoca onun rolünü baya kisitladi. gecen seneki Evren'i hepimiz hatirliyoruz.

siz olayı trabzon anlaşmasına falan getirecekseniz ön yargınız kırılmaz sonuçta aklınızda bir negatif durum var ve değişmez bu.

Yapmayın beyler lütfen ya yarım sezon boyunca sakat sakat oynamıs bir oyuncu sahada varını yoğunu ortaya koyuyor ağrılar içerisinde oynuyor. Oyunun her iki yönünü sistemli bir şekilde oynayan takıma verebildiğince katkı vermeye calısıyor bizim burda tartıstığımız şey kendisinin gelecek sezon ki akıbeti.

Oldumu şimdi?

Emin şöyle bir şey var, öncelikle bunu kabul etmen gerekir.

Burada herkes Evren'in gitmesini isteyebilir, kimse de buna alaycı bir şekilde yaklaşamaz. Ortada rakamlar var sonuçta, koca bir sezon boyunca hücumda yaptığı 0 var elimizde. Ama sen kalkmış çok haklıymış gibi yorum yapmışsın.

Neyse konuyu uzatmayalım, Oktay Hoca doğru kararı verecektir nasıl olsa...

Caner ve Evren aynı tarzdalar evet birinin gitmesi gerek bencede.Bu sezon Caner daha iyidi ama genel olarak karşılaştırırsak Evren çok daha komple ve değerli bir oyuncu.Evren kalmalı bence

Caner ve Evren aynı tarzdalar evet birinin gitmesi gerek bencede.Bu sezon Caner daha iyidi ama genel olarak karşılaştırırsak Evren çok daha komple ve değerli bir oyuncu.Evren kalmalı bence

İlla birini göndermemiz mi gerekiyor? nasıl bir olaydır bu :)
Yabancı muamelesi gösterilmesi neden.. Evren'de Caner'de bu takımları için her şeylerini verdiler sezon boyunca, hele hele Caner.. dün eğer final oynadıysak onun da emekleriyle oynadık..

ve siz şimdi çıkıyorsunuz diyorsunuz ki -ikisi aynı tip oyuncu, gönderelim Caner'i en iyisi..-

tamam hedefler falan da abartmayın bu kadar.. Oyuncuların burayı takip ettiğini, tüm sezon boyunca akıttıkları terden sonra şu yukarda yazdıklarınızı okuyacaklarını unutmayın..

empati güzel bir olaydır.. yazmadan önce bir deneyin..

Gelecek senenin kadrosunu çok merak ediyorum ancak bu sezonun genelinde sakat sakat mücadele eden Evren gerçeğini de göz ardı etmeyelim.Seneye yenilenmiş ve şut yüzdesi düzelen bi Evren'i takımda tutmak gerekir.Caner'de takımda tutulabilir ilk 12 de yer alabilecek oyuncualrdan.Sinan Güler'i de alamadıysak işin savunma yönünde etkili Türklerdendir...

Valla akıbeti ne olur cidden merak konusu. Sakat sakat oynadı hep, tam düzelince ne katkı verir görmeden birşey diyemeyiz. Oktay Hoca'nın yerliler içinde gitmesi kalması konusunda en merakla beklediğim isim Evren. Bakalım hocanın takdiri ne olacak, zaman içinde göreceğiz.. Ama istenilen katkıyı vermese de bu haliyle verdiği emek için kendisine çok teşekkürler..

Evren Büker'i mi tartışıyoruz, bu takımda ilk sırada kalacak oyuncudur bana göre, sisteme göre katkı vermiştir Evren, seneyede takımda olacaktır.

Geçen sezon bir maç triple double yapmış ve double double yakın maçlar çıkarmış bir oyuncudan vazgeçmek kolay olmaz.Geçen yıl hatırladığım bir maç 6/6da üçlük atmıştı Evren bence asla bu kadar kötü değil.Sakatlık onu gerçekten etkiliyor olabilir.Çünkü geçen yıl bizim bildiğimiz Evren bu değildi.

Tüm sezon Evren'in arkasındaydım bundan sonrada olurum. Babamın oğlu değil. Kötü oynadığında kötü pynadı demesini de biliyoruz çok şükür. Seneye takımda bir çok isim olmayacak. Caner'in bile olmaması beni şaşırtmaz. Ama Tutku Evren Shipp direk kadrodaki yerlerini koruyacaktır.

Bu arada onun formayı alamadık ayıp etti:)

Bu takimda armaya sahip cikacak, kendini parcalayacak ve ayni zamanda belli bir kaliteye sahip oyuncular tutulmali. Evren'nin ben savunmasindan cok memnunum. hücum anlaminda bu sezon zayif kaldi ama potansiyel oldugunu biliyoruz. senye düzelecektir.