Evren Büker

Bence Caner de kalmalı Evren de.
Onların yerine transfer edilebilecek pek yerli de yok.
Oktay Hoca'nın sisteminde ve rotasyonda ihtiyacımız olacaktır ikisine de..

Evren'in tek eksiği şutları ve biraz da özgüveni. Bu da geliştirilebilecek bir şey. Bir yıl kötü oynadığı için bir oyuncunun üzerini çizmek yanlış. Bu sezonki performansına akıl sır erdiremesem de düzeleceğini düşünüyorum.

Hadi diyelim Evren ve Caner'den birini yolladık.
Kimi transfer edeceğiz bu oyuncuların yerine yerli olarak? Biri bi zahmet bunun cevabını versin.
Evren bu sezon gerçekten kötüydü ama gerçek Evren'in bu olmadığını hepimiz gayet iyi biliyoruz..

Evrendeki potansiyel Türkiyede başka Ömer hariç hiç bir sg'de yok.Buna emin olabilirsiniz.Sakat sakat oynadı diye adam suçlu durumuna düştü

Evren'in dakikalarının büyük bir kısmını Caner küçük bir kısmını Göksenin alır Furkan.Zaman zaman da çift oyun kurucu oynarız. Halledilmeyecek iş değil.

Evren'in dakikalarının büyük bir kısmını Caner küçük bir kısmını Göksenin alır Furkan.Zaman zaman da çift oyun kurucu oynarız. Halledilmeyecek iş değil.

Caner sakatlanınca ne olacak peki?
Ki ben Caner'i 2 numaradan ziyade savunma özelliği çok iyi bir 3 numara olarak görüyorum.
Evren her şekil bu takımda iş yapar. Bu sene kötü olduğuna katılıyorum ama söylediğim gibi Evren bu değil. Bundan çok daha iyisini yapabilir, bunu gösterdi bize geçen yıl ve ondan önce Oyak'ta. Bütün yazı sıkı çalışarak geçirir ( ki öyle yapması gerektiğinin o da farkındadır), önümüzdeki sezona daha iyi girer..

Ömer Onan'ın bu seride bu kadar öne çıkmasının tek sebebi Evren olsa da kesinlikle ama kesinlikle takımda kalması gerekenler birisidir.

Erdal, söz konusu Haluk Yıldırım olunca hoşgörü sınırın tavan yapıyor ama isim Evren Büker olunca gemiyi azıya alıyorsun.

Kabul ediyorum, Evren Büker bu sezon beklentilerin altında kalmıştır ama 2009-2010 sezonunda sergilediği başarım ile bu oyuncumuzun bir yıllık kredisi vardır benim gözümde.

Bu sene performansı düşmüş olabilir. Ama geçen yıl yaptıklarını hemen unutuyoruz. Bu oyuncu geçen yıl sergilediği performansla bizi ligde tutan oyunculardan biri oldu. Geçen yıl bir mağlubiyetle ligden düşebilecek kadar kritik bir durumdaydık. O ateşten gömleği giyen oyuncuların hepsine toleransım var. Ki Evren ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu da geçen yıl kanıtlamıştı. Yani çok kötü oyuncu olur, yıllarca tahammül edip bir katkı alamazsın. Bu kadar acımasız eleştiriyi o zaman anlarım. Ama yok. Herkes iyi Evren kötü. Unutmayın. Geçen yılki performansı olmasaydı bu sene TBL2 play-off oynamıştık ve lige yeni gelmiştik. Biraz sabretmekte fayda var yani. Bazı arkadaşlarımız kendi dediklerinin altında kalmamak için bilerek vuruyor. Bunu da farketmiyor değilim.

Evren gibi joker oyuncu hiç gözden çıkarılır mı? Adam 1-2-3 bütün hepsinde az çok oynayabiliyor. Ömer Onan Tutku'ya baskı yaparken top getirebilecek kaç tane oyuncumuz vardı? Bu sene sadece yeni 3 sayı çizgisine alışamadığından ve kaçırır mıyım korkusundan boş atışları kaçırdı fakat gelecek sene 2 sene önceki Evreni göreceğimize eminim.

Şuan ligin en kötü hücum eden kısa oyuncularından biri.

Takıma faydası olacaksa kalsın da,

4 sene sonra bu başlıkta "5 sene önceki performansını hatırlayın, neler yapabileceğini biliyoruz, 5 sene önce iyi şut atardı" muhabbetinin dönmesinden korkuyorum :)