Harun ağzından bal damlıyor
Aslında kalmasından yanayım ama
2.numarada Evren yerine yerli isim var mı??İnşallah kalır...Sinan ve Ömer Onan gelmeyeceğine göre...
Selim Terli yazmıştı bir ara, "Erdal Avcı'yı dikkate almayın" diye. Hak veriyorum. Görüşleri basketbol endexli değil hep farklı kalemlerden gidiyor. Evren etik davranmadı ama sen çok etiksin ya. GS forması giyen bir sporcuya sezon boyunca demediğini bırakmadın. Ondan sonra bana etikden bahset.Yerine kim var desem bana sayacağı biri de yok işin garip yanı. Hatta soralım bakalım Erdal'a, Evren giderse yerine hangi Türk oyuncuyu görmek istiyor? Caner demesin o zaten kadroda.
Ne yaparsa yapsın Galatasaray'a yakışmayan oyuncu.Erdem Türetken'in devamı.
Tufan Ersöz döndüğünde 1 dakika bile oynayamaz.
Vasıfsız eleman.
Ben Caner için vakti geldiğinde özür diledim.O zamanki yazdıklarım doğruydu ama Caner 2010 yazında çok çalışmış ve kendine iyi bakmış olacak ki geçmişiyle kıyaslanmayacak bir performans ortaya koydu[ki bunları zaman zaman çok kısa süreler alarak yaptı].2010-2011 sezonundan sonra en azından benim gözümde Caner , Evren'den öndedir.Caner'de 1.5 yıldan beri hızla yükselen bir grafik var ama Evren için durum tam tersi.
Sİnan'ı sayma komşunun kümesinde o. Oyuncu alabileceğin bir kümes değil. Ancak o bırakırsa alırsın. Ender'i öyle aldık mesela. Yapabildiklerini yapacak isim ben görmüyorum. Açıkcası iyi bir evren de direk Türk milli takımında oynar. Geçen sene savunması yok diye Dünya şampiyonası kadrosundan çıkarıldı. Artık savunması da var. Neyse boşuna konuşuyorum sana. Bu arada Harun muydu neydi bu arkadaş kafasından bişiler uydurup burda duyum ayağı yapmasın. Evren'in takımdan gönderildiği falan yok. Daha farkında değil sanırım sitenin kurallarının.