Ezel

Uğur Güven' Alıntı:
Bir hafta önceden belliydi zaten Barış neden şaşırdınki :)
Emre Aydın'ın çıktığına şaşırmadım Uğur, neredeyse ülkeyi yönetecek adamların verdiği parti de Emre Aydın'ın dinlenmesine şaşırdım. :)

Partiyi anlatırlarken Türkiye'nin en önemli 3-4 adamlarının gizli şekilde bir araya gelip toplandıklarını anlattılar ilk önce. Bu önemli 3-4 adamın bir araya gelip Emre Aydın dinlemesi şaşırtıcı değil mi? Mesela kokain partisi olur, seks partisi olur ya da tapınak şovalyeleri gibi olur tamam dersin ama sence gizli şekilde gerçekleşen bir olayda yaşananlar komik gelmedi mi? Yani Ezel gibi bir diziye yakışmadı.

Kenan Birkan'ı Aydın Doğan gibi düşün, 7-8 sene öncesine gidelim. Türkiye de at koşturan iş adamlarından 3-4 tane seçelim, bunlardan biri Aydın Doğan olsun diğeri de Cem Uzan, diğer ikisini de atalım. Şimdi Aydın Doğan ve Cem Uzan böyle gizli bir parti yapacaklar ( yeri yurdu, kimlerin gelip gittiği gizli olan ) partide de Mustafa Sandal'ı çağırıp şarkı söylettirecekler ve bundan sonra başka bir şeyde olmayacak. İşte ben buna şaşırdım, yani ülkenin en zengin adamları bir araya gelip o şekilde bir şey yapmazlar, ilk dans eden kızları falan görünce tamam dedim, parti dediğin böyle olur dedim ama Emre Aydın'ın şarkı söylemesi ve orada kalması sözlerimi geri almama yol açtı. Velhasıl, Ezel gibi bir diziye o sahneler yakışmadı..
 
4uj5up.jpg


Kıvanç kardeşimden sonra diziyi izlemiyorum :) . Şaka şaka on numara senaryo on numara oyunculuk. Sekiz de dizide biraz daha tutulsa daha iyi olacakmış.
 
Bihter Fenerliymiş Burak, sinsi planlar mümkün :) .

Facebook ta bu fotoğrafı paylaşanlar yanına şunu yazmış, "Kıvanç Sen Bilirsin Bilirsin Bu Fenerbahçe'nin Suçu Ne" :) .

Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Mehemet Aslan böyle maçlara falan gelmeye devam ederse Samiyen'i kızlar basacak, hiç hoşuma gitmiyor bu durum :) :) .
 
Burak, lisedeyken Türkçe öğretmenine bazen aykırı sorular sorardım. Hoca yanıt veremediği zaman "dilde mantık aranmaz" deyip işin içinden çıkmaya çalışırdı. Sildiğim iletilerinde mantık arama. : )
 
Tersin tersi ters köşe olduk.Bu sezonun en iyi bölümüydü bencede.Haluk Bilginere söylencek söz yok müthiş oynuyor.
 
Yiğit, Burak´ın bahsettiği Ezel´in kardeşi (senin meslektaş) olsa gerek. Yalnız bana göre gitmedi daha.

Yeni sezonun en güzel bölümüydü bence de. Ufak ufak soğumaya başlamıştım ki bu bölüm hızır gibi yetişti.
 
O nasıl bir ağlamadır be Kenan, fragmanda bile etkiliyorsun insanı.. Fragmanları izlediğimiz de Ezel'in bundan sonra acımasız birine dönüşeceğini düşünüyorum..

Sezonun ilk iki bölümünü cepten yediler ama iyi bir dönüş yaptılar, merakla bekliyoruz..
 
Mert öldü. Üzüldüm açıkçası. Dizi başka bir boyut kazandı şimdi. Ezel, şimdi bambaşka biri olacak. Kardeşinin intikamını almaya çalışacak.

Acaba hain kim? Onu merak ediyorum. Akıllara hemen Eyşan geliyor, ama bu dizi ters köşeleri seviyor.
 

Üst