http://video.milliyet.com.tr/Ezel_1_43523.htm?auto=1
2. bölüm fragmanı.Kıvanç Abi, role fena oturmuş.İnşallah kalıcı olur Ezel'de.
2. bölüm fragmanı.Kıvanç Abi, role fena oturmuş.İnşallah kalıcı olur Ezel'de.
Murat İNAL' Alıntı:Halinizi hiç iyi görmüyorum beyler.. :shock:
"Bir batakhaneye gitmiştim kumar oynanıyordu. Beğendim, "burası benim olacak" dedim, "olmaz" dediler. Oldu... Sonra yine kumar vardı; barbut. Delikanlılar vardı, birden bir arbede çıktı, silahlar patladı, gençlerden birisi yaralandı. Hastaneye götüremezdim aldım eve götürdüm, yarasını onardım. İnce, temiz yüzlü bir çocuk. "Adın ne" dedim, "Kenan" dedi. "Ben burada kalacağım" dedi. Kalamazsın dedim kaldı... "
Ancak önceki gece Ezel?in yeni bölümünde ise Ramiz Dayı ile Kenan Birkan?ın tanışması çok farklı oldu. Haydarpaşa garında trenden inen Ramiz Dayı, iki kişinin öldürmek istediği bir delikanlının hayatını kurtardı. O delikanlı daha sonra garın dışına kadar takip ettiği Ramiz?e "Dur yahu daha tanışmadık bile, benim adım Kenan" dedi. Ramiz de "Ben de Ramiz, Ramiz Karaeski" diyerek kendini tanıttı ve gardan birlikte ayrıldılar...
Sercan Karabıçak' Alıntı:Haluk Bilginer'in yerine Selçuk Yöntem girseydi Ezel'e sanki daha iyi olurdu gibi geliyor bana.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bu saatten sonra dizi daha keyifli olmaz malesef, Kıvanç Tatlıtuğ ciddi renk katmıştı ölmese iyiydi.
Burak Barut' Alıntı:Haluk Bilginer her hafta büyülüyor ya.