Ezel

Düzenli izlediğim, kaçırırsam internetten izleme gereği hissettiğim tek dizi.

Kamil gitse de olur ama Ali ölmemeli. Dizinin en önemli karakterlerinden birisi ne de olsa.

Madem sarı kırmızı anları yakalıyoruz dizideki; Bahar´la Ezel´in yer aldığı, okulda çekilen sahnede de arka planda iki Galatasaray formalı çocuk görünüp duruyordu ne hikmetse. : ) Her şey bir yana yıllar sonra sarı-kırmızıyı ön plana çıkaran bir dizi görmek güzel.

Yeni bölümde Kamil ölüyor, Ali büyük ihtimal yaşıyor.

Özetten ben bunu çıkardım, aha buraya da ekleyeyim..

Ezel, kaybının ardından Kenan'ın peşine düşer. Ancak ona ulaşmak kolay değildir. Kenan'a ulaşabilecek tek kişi vardır: Ramiz...
Ramiz, kendi usulüyle eski düşmanının peşine düşer. Son anda gelen yardım da elini kuvvetlendirir. Yalnız hesaba katmadığı bir şey vardır. Tüm olan bitenden sonra sıra, oyunun Kenan ve Ezel arasındaki kısmına gelmiştir. Ezel, yeni hasmının karşısına çıktığında, hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşacaktır.
Evi elinden alınınca ortada kalan Eyşan, her şeyini kaybettiğini düşünmektedir. Ama Ezel ona yanıldığını gösterecektir. Eyşan her şeyini kaybetmemiştir. Şimdilik?

İzleyemezsem uykum kaçıyor gece kalkıp internetten izliyorum :p
İnanılmaz bir dizi,her bölümü oscarlık film tadında çok keyif alıyorum izlerken..
Her bölüm final gibi,Barış abinin dediği gibi acaba sezon finalinde ne düşünüyorlar?

Sezon finalinin son sahnesinde Kenan'ı görmeyi istiyorum. Umarım, görürüz.Kenan rolünü Şener Şen oynayacak diye dedikodular var. İnşallah gerçektir. Ancak, Şener Şen kendisine teklif yapılmadığını söyledi.

Dün yine güzel bir bölümdü. Bahar, nedense bana antipatik geliyordu, iyi oldu diziden çıkması. Başka bir dizide rol alacakmış gelecek sezon.

Bence Kenan'ı yeni sezon göreceğiz Yiğit, çok fazla adı geçiyor bir de o rolü oynayacak oyuncu ile tam anlaşamamışlar galiba. Şener Şen'in yanında Çetin Tekindor ve Yetkin Dikinciler'in de adı geçiyor Kenan Birkan rolü için. Umarım Şener Şen olur ama o da dediğin gibi böyle bir teklif gelmedi demiş..

Bahar'ın öleceğini anlamıştım ama bu kadar erken olacağını düşünmemiştim, ya sezon finalinde ya da yeni sezonda ölür diye bekliyordum. Ayrıca bölüm yine güzeldi, şu anda tek başına ve rakipsiz bir dizi Ezel. Bir de Serdar da vuruldu galiba, sakallı psikopat Bahar'ı vurdu orada ki ise başka biriydi. O kişi Serdar'ı vurdu galiba, bana öyle geldi. :)

Barış, bence de orada bi ters köşe vardır gibime geliyor :)

2 bölümde 2 yardımcı karakter vurularak diziden ayrıldı.Sevmiyorum bu tür ayrılıkları diziden uzaklaştırıyor beni nedense.

Bahar'ın öldürülmesine üzüldüm. En çok sevdiğim kişi oydu dizide.

Kenan Birkan'ı bu sezon göremeyiz sanırım.

Ne zaman biteceği belli mi sezonun?

Bu hafta sezon finali yapıyormuş..

Fragman; http://www.youtube.com/watch?v=oKBdzVjxP2w

----------

Barış Falay Galatasaray Televizyonu'nda

O da Ezel?den beri Galatasaraylı... Milyonları ekran başına kilitleyen Ezel dizisinin oyuncuları, Bizim Dükkan?a konuk olmaya devam ediyor. Melisa Çizmeci?nin bu haftaki konuğu Kerpeten Ali rolüyle, duruşu ve kendine has tarzıyla oyunculuğuna hayran bıraktıran Barış Falay. Barış Falay?ın Galatasaray aşkını, Ezel dizisinden görüntüleri ve bilinmeyenlerini izleyeceğiniz programda keyifli dakikalar sizleri bekliyor.

Bizim Dükkan, Cumartesi 23.00'te Galatasaray TV ve galatasaray.com'da..

--------

Kaçmaz.. 8)

Konserde olduğum için izleyemedim dünkü bölümü.

Sezon finalini internetten izleyebileceğim linki verebilecek hayırseverler aranıyor. : )

Bilmiyorum, şok bir bölümdü. Her şey çok hızlı gelişti. Birden altı ay ileriye gittiler. O geçişleri başarıyla gerçekleştirdiler mi, orası biraz muallak.

Kenan Birkan kim acaba? En çok onu merak ediyorum..

Yiğit'in dediği gibi şok bir bölümdü, bütün sahneler şok üstüne şok yarattı. Valla dün o kadar çok has... dedim ki acayip günaha girdim. :)

Bu kadar çok has. çektiğimi hatırlamıyorum Ezel'de. Dün harbiden manyak bir bölümdü. Onur Abi; sen bundan sonrasını okuma istersen, spoiler veririz muhakkak. :) Ayrıca vereceğim linke bir bak istersen. http://diziport.com/ezel-izle/33_bolum ;)

----------Spoiler----------

Kenan'ın adamı yine Ezel'i kandırdı diye bir ton laf etmiştim Ezel'e ancak görünen o ki boşa etmişim, o da bir planmış. Aslına bakarsan 6 ay meselesinden önce yine her zaman ki gibi ters köşeye yatırdılar bizi, hem de defalarca ama 6 ay sonrasını ise hiç birimizin aklına gelmezdi. Ezel'in Dayı'nın yanında ağlayarak gittiği sahnede "aha, yine salak gibi kandı. Sattı Dayı'yı" dedim, daha sonra Azad'ı tetikçinin yanına göndermeler, takım elbiseyi çekip plazaya gitmeler falan. Bir ton laf edecektim ki bir flashback'ler le bir güzel yedirdiler bana o kadar lafı. =)

Yeni sezonda da bu geride kalan 6 ayı işleyecekler gibi, öyle birkaç bölümde de geçiştirmezler. 6 ay?lık süreçte mutlaka bambaşka şeyler oldu, çünkü ekip tamamen Dayı?nın yanında yer aldı. Şebnem, Cengiz?e ?patron? dediğin de herhalde Cengiz?le anlaştı diye düşündüm ama masada her şeyi anladık. Bence, Eyşan Kenan Birkan?la birlikte değil daha doğrusu intikam için birlikte olacaklar. Cengiz, Serdar?a her şeyi anlatınca Serdar?da hemen Eyşan?ı aradı. Sanıyorum o altı aylık süreçte Serdar ve Eyşan?ın da bir planı ve oyunu var. O da Kenan Birkan?dan intikam almak.

İstiklal Caddesi?nde ki yürüyüşleri de mahşerin dört atlısı gibiydi. =)

Bir şekilde eski dostlar yine bir arada olacak gibi gözüküyor ama bu sefer Dayı?nın etrafında olarak. Yeni sezon çok şeylere gebe olacak, yine bütün bölümlerde ters köşeye yatacağız. Şu anda tartışmasız en iyi dizi, pazarlayabilirsek dünya?ya pazarlanması da gerekir böyle bir senaryo ve yapımı. Gerçekten takdir edilmesi gerekiyor, bize bir sezon boyunca ters köşe yapan ve bu kadar kaliteli bir yapımı izlettiren bütün ekibe sonsuz teşekkürler. Gerçekten ama gerçekten çaycısından yönetmenine kadar bütün herkesi tebrik ediyorum, yok böyle bir dizi büyüksün Ezel!

----------Spoiler----------

Son olarak Kenan Birkan'ın kim olacağı konusunda bugün çeşitli yerlerde kesin olarak kullanılan ifadeler çıkmış. Sanırım Kenan Birkan rolünü Selçuk Yöntem oynayacak, eğer kesin ise büyük bir hamle olur. Çünkü Selçuk Yöntem'in Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi performanslarını biliyoruz..

Bu konuda sanırım 3 ismin üzerinde durmuşlar. Selçuk Yöntem, Settar Tanrıöğen ve Sener Şen. Hatta Settar Tanrıöğen'le anlaşma noktasına gelmişler fakat son anda yapımcı Selçuk Yöntem'e dönmüş, Şener Şen ise para konusunda anlaşamamış..

Dayı, Kenan'ın adamı tarafından bıçaklandıysa İstiklal Caddesinde neden topal değildi?
Bahar'ı akşam vurdular sabah geldi ambulans? :p
Bazı saçmalıkları olmasına rağmen cidden çok başarılı ve kusursuz bir yapım..
Ezel Dayının yanından söylenerek ayrıldığında Tefonun Aliyi vurmadıktan sonraki hali aklıma geldi dedim yine oyun çizmişler :)
Beklediğim gibi çok iyi bir finaldi..
Gelecek sezon yine takibe devam..

Harbiden dizinin sonuna kadar heyecanı ayakta tutup, son 5 dakikada 6 ay ileriye gitmenin anlamını çözebilmiş değilim. Üstad söyleseydiniz son 5 dakikayı izlemezdim, güzel bir final olurdu benim açımdan. : )

Bana kalırsa burada bir suçlu varsa o da Barış. Her bölümü sezon finali gibi mükemmel, sezon finalinde ne yapacaklar merakla bekliyorum diye diye sezon finaline nazar değdirdi. : )

Yahu benim ne suçum var, adamlar öyle bir beklentileri yükselttiler ki ne yapsalar beğenilmiyor? :)

Aslında sezon finali güzeldi ama siz beğenmemişsiniz.. Diğer dizilerin sezon finallerine bakın bir de Ezel'e. Herkes gibi başrol oyuncularının başına bir şey gelecek mi, o ölecek mi gibi saçma sapan bir final yapmadılar, aksine insanı merakta bıraktıracak güzel bir final yaptılar. O 6 ay meselesi ise bir çok olaya gebe olabilir, yeni sezonun belli bir bölümünde o 6 ayda neler olup bittiğini öğreneceğiz büyük ihtimal.. Ayrıca muhakkak o arada bir şey var ki böyle yaptılar, her defasında bizi tersoya yatıran diziden bahsediyoruz abi. Merak etmeyin, gösterilmeyen aralıkta kim bilir neler olacak..

Bu arada eski arkadaşlar nasıl oldu da aynı masada tekrardan bir araya yani yan yana geldi onu düşünün, bırakın 6 ay meselesini. Nasıl olsa orada da bir ters köşeye yatacağız.. :) Eyşan, Kenan Birkan'ın yanında nasıl yer aldı mesela? Bunu düşünün, sonuçta o 6 aylık aradan bir çok olay çıkacaktır. Eminim..

Neyse ben yine aynı şekilde devam ederim, beni bırakın feriştahım gelse bu diziye nazar değdiremez.. :p