Bence Haluk Bilginer'e uyar o rol.
Burak Barut' Alıntı:Haluk Bilginer'e her rol uyar ama Şener Şen olsaydı hiç kuşkusuz Türkiye'nin en efsane dizisi ve kadrosu olarak tarihteki yerini alırdı bu dizi.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Burak Barut":2xuoqp4g]Haluk Bilginer'e her rol uyar ama Şener Şen olsaydı hiç kuşkusuz Türkiye'nin en efsane dizisi ve kadrosu olarak tarihteki yerini alırdı bu dizi.
Abi ondan önce show tv geçmişide var dizinin..Uğur GÜVEN' Alıntı:Yeni başladım 4 bölüm izledim neden daha önce izlememişim dedim hedefim bu Ramazan ayında vakit varken 33 bölümü bitirmek Eylüldeki bölüme yetişmek daha sonra yorumları yapacağım.
Zaten atvdeki tekrar bölümlerinde reklam aralarından dönüşte bazı yerleri es geçmişler internet en iyisi..Uğur GÜVEN' Alıntı:Sefa yeni başladım dediysem yani en baştan başladım demek istedim netten izliyorum 1.bölümden başladım ortadan başlanırmı yahu
Zaten atvdeki tekrar bölümlerinde reklam aralarından dönüşte bazı yerleri es geçmişler internet en iyisi..Sefa Kadakal' Alıntı:[quote="Uğur GÜVEN":3j8hmcis]Sefa yeni başladım dediysem yani en baştan başladım demek istedim netten izliyorum 1.bölümden başladım ortadan başlanırmı yahu