Fatih Solak

Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Zor bir dönemde ve antreman eksiğiyle gelmesine ragmen takıma kısa zamanda uyum sagladı.Bugünde hem mücadelesi hemde oyuna katkısıyla iyi oyun çıkardı..

Hep böyle olması dileğiyle,Hoşgeldin Fatih
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Fatih uzun vadede bizim oyuncumuz olmayabilir ama her türlü, Polat ve eski oyuncumuz Erdem gibi oyunculara tercih ederim.
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Alperen Kaplan' Alıntı:
Külhanbeyi üslubuyla yazamazsın burada bunu bil önce.

Yarın biri de senin benimsemediğin bir şeyler yazınca görürüm seni. Muhalefet olmak için muhalefet olmaymış. Farz et ki beğenmiyorum Fatih'i, sen kim olduğunu zannediyorsun da benimle ilgili 'ölsün' diye konuşabiliyorsun. Fatih'i sevmeyen bugün yüreğiyle oynayan kişiler içerisinde de mevcut, bunu da söyleyeyim de...

Sözlerine dikkat et demekle emri vakinin ilgisi yok, emri vaki başka bir manada kullanılır zaten de, şu ortamda bu pek de önemli değil zaten.

Sen deyim nedir bılıyormusun ??? Bilmıyosan ögren, sonra ben onu kendi adıma yazdım degimi kullanarak

Sen tribunlerde cosacaksın kupaları alıcaksın sen sampiyon olucaksın seni sevmeyen Ölsün MARSINI sölemedım dıyosan :) yorum bile yapıcam Hayırlı İşler sana...

Son bir sey cok fazla atar gider yaparak konusma tavsiye benden sana bir buyugun olarak ;)
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Bence Fatih Solak şampiyonluğa oynayacak bir takımın kadrosunda rahatlıkla olabilir. Dünkü performansını sürekli yapmasını tabiki beklemiyorum. Ama bence bu sene en parlak sezonunu yaşayacak.
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

abartmayalım fazla ...iyi oynadı bitti.önümüzdeki maçlarda nasıl oynayacağı önemli.

keşke hep böyle olsa..yanlız hiç steps yapmdı dün fatih..hele o orta mesafe şutu ,şaşırdım vallahi(cem hoca bile arkasını dönüp güldü)
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Fatihin gelmesine sevindim fakat eğer Murat hocayı sevmediğinden anlaşamadıgından dolayı bir maçlık performanssa dünkü oyunu..tebriklerimizi geri alırız..

Hep böyle kal Fatih..
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Fatih SOLAK geçen sene boy 2.16 cm. kilo 134 kg.

Fatih SOLAK bu sene boy 2.16 cm. Kilo 115 kg. İşte beyler aradaki fark geçen sene kımıldayamayan Fatih bu sene fala kilolardan kurtulduğu için daha hareketli,tabi yazın yaptığı çalışmalarla biraz daha geliştirdi.Ancak kepezden ayrılmadan son bir ay doğru dürüst çalışmadığı için başlarda çok zorlandı.Daha yeni,yeni kendine geliyor.
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Fatih iyidir kötüdür, yeteneklidir yeteneksizdir, hırslıdır hırssızdır... Telekom maçındaki oyununu izleyemedim; ama sevabıyla günahıyla katkısını takdir ediyorum.

Daha ligdeki durumumuzun bile ne olacağı belli olmadığı bir durumda, yapılacak en ufak bir katkı iyidir takımımız için.
 
Re: Fatih Solak Galatasaray Cafe Crownda

Fatihi daha ince ve hareketli gördüm. Basketboluna da olumlu yansımış bu. Eskiden birçok pozisyonda smaca gitmez ve turnki bırakırdı, Telekom maçında ise birini kaçırmasına rağmen müthiş smaçlar yaptı. Nihayet kendi gücünün farkına varıyor. Lütfen böyle devam Fatih.

Saygılar.
 
Re: 34 # Fatih Solak

Sınırlı yetenek yürekten mücadele acayip bir adam
 
Re: 34 # Fatih Solak

Kankam gene yaptın yapacağını,o topu panyaya yapıştırdığın an anladım bu maçın bizim olacağını,Hep böyle kal hep yürekten
 
Re: 34 # Fatih Solak

Telekom maçında bir yorum yapmıştım, tekrar yazıyorum :)

Fatih bugün gelen yabancı oyuncumuz olsa...
Adı da Faith Sloan olsa...
Birde teni siyah olsa...
Bu sayfa da şu an kimbilir ne kadar methiyeler düzüyorduk hakkında...
Evet devamlılığı yok belki ama 2.14'lük kalıplı bir oyuncunun kadroda olmasını her takım ister, eminim...Birde oyuncu savaşıyorsa...Eğer yetenek olsaydı zaten şu an Galatasaray da değil, NBA'de All-Stara aday olurdu...
 
Re: 34 # Fatih Solak

Her zaman söyledim yine söylemek lazım bu takımda Cemal Nalga tutulup Fatih gönderildiği zaman çok yanlış yapıldığını söylemiştik. Bugün bakıyoruz Fatih geleli 10 maç olmamış verdiği katkı Cemal'den 10 kat daha fazladır. Hem yürekten oynuyor hem iyi oynuyor umarım performansı artarak devam eder.
 
Re: 34 # Fatih Solak

Bugünde armanın hakkını verdın ,sen salonda armanı öptüm,bizde senı alnından öpüyoruz gösterdıgın performans için

Senın çok daha iyi olacagını biliyoruz!
 
Re: 34 # Fatih Solak

Şu blok olayını bugün abarttı ya :) .

Savunmada önceki senelerde yavaş ve zamanlamasız adımları yüzünden başımızı çok ağırıtmıştı.Kolay faul yapmıyor gibime geliyor artık.Simas ile beraber bir pozisyonda rakibi top kaybına zorladı çok hoşuma gitti orda ki oyun düşüncesi.Gelişme olduğu çok açık böyle devam etmesi ise çok daha önemli.
 
Re: 34 # Fatih Solak

Savunmasını çok geliştirmiş. Eskiden Pryzibilla misali her şeyi bloklamaya çalışırdı, ağır kaldığında veya zamanlamayı ayarlayamadığında bir ton goaltending ve faule sebep olurdu. Artık o huylarından vazgeçmiş. Hücumu olmasa da içeriyi çok iyi kapatıyor. İkili oyunlardan vurduğu harika smaçlar da cabası.

Yüreği kocaman bir aslan o, hep böyle devam et Fatih.

Cemal ile karşılaştıranlara katılmıyorum. Cemal Fatih'e göre çok daha iyi bir hücum oyuncusu ve çok daha genç. Fatih ise daha iyi bir savunmacı.
 

Üst