Re: 34 # Fatih Solak
Erdal Avcı' Alıntı:
Okan, Cemal bu sene gerçek bir pivot gibi oynuyordu.Eğer bu sene Cemal'i çıplak gözle izlemiş olsaydın Cemal'e bu kadar küçük görmezdin.Fatih Solak bugün iyide oynasa ben Cemal'i kendisine tercih ederim.Ayrıca Cemal'de en az Fatih kadar Galatasaray'lıdır bunu unutma.
Bu sene yaptıgı tek seyde savasmaktı birde vuramadıgı smacları vurmakdı...
Cemalınde en az 15 macını cıplak gözle izledim erdal
...evet haklısın bos turnıke kacırır,top kontorlu cok azdır bunları enaz 15 kere salonda canlı gözlerımle gordum, bir okadardan fazlda tv de !!!aynı cemalden bahsediyoruz dimi?
Onur yavuz bey sizin gelisime acık dedıgıniz adam hala galatasarayda forma kapmaya calısırken,karısındakı aynı yas rakipleri nba tarafından secildi ..
Bugun bakıyorum cemalın sutu yok ,sırtı donuk oynayamaz,ahım sahım blok tehtıtı yok,serbest atıs desen evlere senlık...
Uzun senelerdir galatasarayda oynuyor ama hala o yok bu yok dıyoruz elde tutulur hiç birsey yok ama nedense ,Yıldız ısıgı var deniliyordu zamanında simdide gelisim gösterecek deniliyor...
Gitsin yaz okulunu gelistırsın ozaman kendini hazırlık kampımı burası?Hem sampiyonluk bekliyoruz hemde Cemalin gelismesini,Muratın patlamasını,Tufanın sakatlıgının düzelmesini beklıyoruz böle giderse ömrümüz beklemekle gecer...
Not:Maliyeti fatihe göre düsük olabılır ama 4`cü senesinde hala bu formayı gıyınıp elde tutulur hiç birsey yapamıyorsa, aldıgı 100 dolar bile bir maliyettir...