Fatih Solak

yaw transfer yokken niye kimseyi almıyoruz diye bas bas bağırıyoruz, sonra Fatih gibi bir adamı aldığımızda ise başlıyoruz hemen kötülemeye.ya geçen sene 5 numaramız olmadan kaç maç boddicker ile oynamıştık.üstelik don little, jason keep gibi adamları gördükten sonra fatih e boş bir adam demek bence anlamsız kalıyor.
Bence bu sene her şey daha güzel olacak.eğer bir sorunumuz olacaksa bu halil üner'den kaynaklanabilir o kadar.
 
guzel bir haber

genc ve dinamik bir oyuncu
takima guzel katki saglayacagini dusunmekteyim

:atki hayirli olsun :claps
 
hayırlısı olsun açıkçası çok sevindim.bu sene pota altını karartıcak hayırlısıyla..
 
SPOR - (özel röportaj) FATİH SOLAK GALATASARAY'DA...

ÜLKERSPORLU MİLLİ FUTBOLCU SARI KIRMIZILI TAKIMDA 1 YIL KİRALIK OLARAK FORMA GİYECEK
MİLLİ BASKETBOLCU FATİH SOLAK: "TARAFTAR SPORCUYU ÇOK ETKİLİYOR. EN KÖTÜ ANINDA BİLE OYUNCUYA ÇOK İYİ ETKİLERİ OLUYOR"
"BU SENE LİG'DE ÇOK BÜYÜK SÜPRİZLER OLABİLİR"
"ÜLKERSPOR'UN BU SENE DE BANA İHTİYACI VAR AMA BEN BU YIL GALATASARAY'DA OYNAYACAĞIM"
"OYNAYABİLECEĞİM BİR TAKIM OLDUĞU İÇİN GALATASARAY'I SEÇTİM.YOKSA BANA YURT DIŞINDAN DA ÇOK TEKLİF VARDI"


Ülkerspor Kulübü, milli oyuncusu Fatih Solak'ı 1 yıllığına Galatasaray'a verdi. Yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray forması giyecek olan Fatih Solak , sezon bitiminde Ülkerspor'a geri dönecek.
Yaklaşık 6 yıldır Ülkerspor'da top koşturan genç oyuncu geçen yıl da Galatasaray'a transferinin söz konusu olduğunu ifade ederek "Geçen yıl Galatasaray'la anlaşmıştım fakat Ülkerspor bana ihtiyacı olduğu için beni bırakmadı.Tabiki üzülmüştüm ama yapacak birşeyim olmadığı için kararlarına saygı duydum" dedi.
2001-2002 sezonunda Beşiktaş Basketbol Takımı'nda oynayan miilli takım oyuncusu, kulüp takımında oynamanın bir ayrıcalık olduğunu da belirterek, "Taraftar sporcuyu çok etkiliyor. En kötü anında bile oyuncuya çok iyi etkileri oluyor" diye konuştu.
Bu yıl büyük bir camiada oynayacağını belirten Solak, hedeflerinin bu yıl Galatasaray'ı gelebileceği en iyi yere getirmek olduğunu söyledi. Solak bu sezon ligde çok büyük süprizlerin olabileceğini ifade ederek, "Bu sene ligde çok iyi basketbolcular var. Sponsorlar çok yatırım yaptı. Tek isteğimiz taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması" şeklinde konuştu.
Bir hafta önce Ülkerspor'a imza attıktan sonra bugün Galatasaray ile anlaşan milli oyuncu, "Ülkerspor'un bu sene de bana ihtiyacı var ama ben bu yıl Galatasaray'da oynayacağım. Halil Üner beni çok istiyor. Bir antrenörün sporcuyu istemesi çok önemli. Galatasaray'ın başarılı olcağına inanıyorum" dedi.
Basketbola biraz geç başladığını kaydenen Solak, "Ama kısa zamanda çok yol katettim. Tabiki maçlarda çok süre almam gerekiyor. Oynayabileceğim bir takım olduğu için Galatasaray'ı seçtim. Yoksa bana yurtdışından da çok teklif vardı. Ama benin gönlüm Galatasaray'da olduğu için bu takımı seçtim" diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Fatih Solak ile röportaj
-Fatih Solak'ın Galatasaray forması yanında poz vermesi
HABER: DİLEK KARAMAN - KAMERA: ERAY DURMUŞ - İSTANBUL / DHA
 
güzel güzel :) sevindim....

geçen senede duyduğumda sevinmiştim ama sonra eşşek ülker sevincimi kursağımda bırakmıştı :) ama bu sefer olmaz böyle bir şey heralde :)
 
gercek

ben bir programda duymustum fatıhın kendi azından galatasarylıyımdemişti o şimdi hem kendini gösterecek hemde tuttugu takım için mücadele edecek bu dahada önemli
 
maçlar hangi salonda oynanacak bilen varsa yazmasını rica ediyorum.ve bu yıl ilk maçtan başlayarak futbola olduğu gibi basketboldada herkesin imkanı dahilinde maçlara gelip destek olması şart.ligden önce edirnedeki kupa maçlarında da desteklemeliyiz takımı.
 
Re: gercek

ozvi' Alıntı:
ben bir programda duymustum fatıhın kendi azından galatasarylıyımdemişti o şimdi hem kendini gösterecek hemde tuttugu takım için mücadele edecek bu dahada önemli

Geçen yıl İpekçideki Tuborg maçında bizim bazı taraftarlar "Ne mutlu seni ....yav..k fenerbahçe" (iki gün sonra Samiyende Fener maçı vardı...)marşını söylerken bizden sonraki maç için sahaya çıkan Ülkerliler arasındaki Kerem Gönlüm ve Fatih Solak'da tempo tutup bize katılmıştı kenardan...
 
Bu çok güzel bir haber,ama bence her sene basketbolcu kiralamamalıyız.Bu arada kendi bünyemizden de oyuncu çıkarmalıyız.Örnek:Kerem Tunceli,Ersin Görkem.İlerisi için İsmet iyi bir aday olabilir.
 
Hayırlı olsun, hayırlısı olsun. :atki
Geçen sene sonlandıramadığımız olayı, bu sene bitirdik en azından bir seneliğine.
Fatih'in pota altına güç katacağına sonsuz inanıyorum. Fatih'in en azından mücadeleci ruhu yeter diye düşünüyorum.
Bu iyi oldu. Şu yönü eksikmiş, bu yönü eksikmiş. Önemli olan çıkıp sahaya mücadelesini vermesi.
 
evt o program sky turk'de basketbolcularin profillerinin anlatildigi bir programdi.kerem gönlum ve de fatih solak galatasarayli olduklarini sölemişlerdi. ender arslan da cok fanatik bi fener taraftariyim demişti.ayrica sezon basinda kerem gönlum bi röportajında fenerbahceden de cok ii bi teklif aldım ama duygusal yönden bu teklifi kabul edemedim demişti..! aslanım benm :claps
 
G.Saray'ın bu sezon yaptığı veya yapacağı en iyi transfer Fatih Solak olur. İlle de bir kusur bulacam diye bazı şeylerin hakkını vermekten kaçınmamak lazım. Tabi Fatih'i getirenler bundan önceki binbir türlü kusurunu affettirdiğini sanmasın.

FATİH'E EVET
ÜNER'E HAYIR
 
Fatih Solak Galatasaray'da

Evet bende duydum Fatih'in 1 yıllığına Galatasaray'a geldiğini. Bence çok iyi olmuş. Galatasaray'ın bu mevkide eksiği vardı. Böylece Ülker'de geçen yıl yaptığı hatayı düzeltmiş oldu. Ayrıca Halil Üner'in takımda kalmasına çok sevindim. Bence Halil hoca Fatih'ten çok iyi yararlanır. Tüm Galatasaraylılara hayırlı olsun...
 

Üst