Fatih Terim

Şunu kabul edelim ki başkan sıfatındaki adam Galatasaray'da başarılı olduğu zaman saygı görür taraftardan.''Başkandır yapar'' deniliyor bir kaç haftadır,saygı duymak lazım deniliyor.Aynı ''padişahım çok yaşa'' gibi.Bu başkancılar Adnan Polat'a ne kadar saygı gösterdi acaba ?
 
Başkan başarılarıyla duruyorsa o koltukta, başarısızlıkta da yolcu edilir.

Erdem´im duygusal halin hiç çekilmiyor, bilesin. Gün gelir de bir kıza aşık olup ayrılırsan ya da karşılık bulamazsan aşkına benden uzak dur. : )
 
"Eğer Fatih Terim varsa, adaletin olduğu yerde vardır." ( 9 maç ceza almasına sebebiyet veren Mersin idman Yurdu maçı sonrası )

Adaletin olduğu yer sanırım TFF binası. Verilen ceza da adaletin bir yüzü olmuş oluyor buna göre.. Ve suçluluğunu kabul etmiş oluyor sayın Terim.

Vay be ne günlere kaldık..
 
Her şeyi geçtim yönetimin ayak oyunlarını,Fatih Terim'in kararını.Milli Takımın hocası olmak,TFF'nin elemanı olmak mıdır? Kağıt üstünde öyle gözükse de duygusal olarak böyle mi düşünüyorsunuz? Türkiye bu yahu,Türkiye Futbol Takımı...

Affedersiniz ama AKP sizinde milli duygularınızı köreltmiş,bu düşünceyle milli takımıda tutmamak gerekiyor...
 
Ben Fatih Terim'in o koltukta oturduğu her an şike sürecini örtbas etmeye çalışan bu kokuşmuş yapıya doğrudan veya dolaylı olarak destek verdiği kanısındayım.3 yıllık yeni sözleşmeye imza attığı an benim için geçmişte yaşar.
Üzülerek şu son 3 ayda kulüpteki en doğru yönetici figürü Roberto Mancini.''Galatasaray'a nasıl zarar veririz?'' sorusuna her gün yeni cevaplar üretiliyor.
 
Tam Galatasaray düşmanı TFF´nin ve başkanının son kullanma tarihi geldi denildiği anda ilaç gibi geldi Fatih Terim.

Eğer başbakanın yoğun ısrarı (!) ile geldiyse göreve, masaya şartlar koymasını beklerdim; Galatasaray´ı, dolayısıyla kendisini bitirmeye çalışan mevcut Federasyon olduğu sürece görevi kabul etmem, Aslantepe´nin devir işlemleri için kulübümle bir an önce masaya oturulsun ve sonuca ulaşılsın...

Ama Terim ne yaptı, Demirören´le aynı masaya oturdu, resmi ya da gayrıresmi bir sözleşme imzaladı. Ve Demirören´in Galatasaray Başkanı´nı hedef alan küçültücü ifadelerine çanak tuttu. Dikkat edilirse Ünal Aysal demiyorum, Galatasaray SK Başkanı!
 
Arkadaşlar Terim milli takım teklifini ne Demir ören istediği için nede Aysal izin verdiği için kabul etti.Bu görev kendisine ve Aysal'a aynı zamanda Demirören'e (rica) edildi.Kim tarafından rica edildiğini varın siz tahmin edin kesin ve kati bilgidir Bu!!!
 
Fatih Terim'in yakın dostu Mehmet Ağar'ın şartlı tahliyesinin de atılan imzalarda payı olabilir mi diye düşünüyorum..

Ayrıca Buse Terim'in hesaplarından Galatasaray armasını, sözlerini kaldırması da pek bir hoş olmuş. Bundan sonra bizler de mi babamsporlu olsak..
 
Ben başından sonuna Terim'i haklı görüyorum ama Terim'le ilgili sürece girmeyeceğim 1.5 senedir Terim'in istenmediği belliydi...Bu noktada aksi görüşlerede saygım var kimi Terim'i suçlu bulur kimi yönetimi...ANCAK; Terim'in şikeci federasyonla anlaşma imzaladığı falan yazılırken, bu yönetimin göreve geldiği ilk günden beri, eski bir Galatasaray Başkanının şikeye karıştığı hakkında delil uydurarak medyaya ve savcılığa sızdıran bir kişinin sürekli Galatasaray futbolunun başına getirilmek istediğini unutmayalım... Hatta Floryaya oda yapılıyormuş galiba kendisine...Yanlışsa klübe yakın arkadaşlar düzeltsin....Bundan sonra demekki o işleri kendisi yapmamış diye düşünüyorum ben, yaptırılmış... O zaman kimse Aziz Yıldırım'a , Yıldırım Demirören'e falan sallamasın...Bizim yönetimde pasta kavgasında eski şampiyonluklarına pislik atıyor...Eğer böyle değilse, her transferde , her organizasyonda şov yaptırmasınlar bu adamada görelim...Hele Florya olayıda doğruysa rezalet...Ben bu noktada takıldım 2 senedir...
 
Fatih Terim : ''Şunu söyleyeyim, duyduğunuz ve okuduğunuz her şeyden şüphe edin. Yakın zamanda kimsenin aklında soru işareti kalmayacak. Divan kurulu üyesiyim. Ulu orta konuşmam doğru olmaz.Zamanı geldiğinde elbette konuşacağım. Mayıs'a kadar sözleşmem yok, sözüm var.''
 
Daha dune kadar federasyon hakkında atıp tutan bır ınsan onların tarafına gecıyorsa (BIRILERI İSTEDIĞI İÇİN) kendı ayna'ya bakmalı bence.
 
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın telefonlarına cevap vermeyen, sürekli ters düşen Fatih Terim; kendisinin yedek kulübesi yerine tribünlerde takım yönetmesine çanak tutan Yıldırım Demirören'in en büyük savunucusu, avukatı olmuştur. Başkanına(!) yeter diye bağırmak kendisini rahatsız etmiş.

Alın size imparatorunuz Fatih Terim, tepe tepe kullanın..
 
"Anında cezalandıran seyirci bize fayda sağlamaz. Oyunun 50. dakikasında başkana 'yeter" demenin bir manası yok. Bize fayda sağlamaz. Başkana ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizi koridorda karşılayıp teşekkür ettiler. Burası milli takım, kulüp sorunlarını başka tarafta hallederiz. Burak'ı tepkiler nedeniyle çıkarmadım. İsterse bir milyon kişi bağırsın. Hepimizin milli takımı. Her saniye hepimizin milli takımı olmalı. Bu şekilde davranmak bize oyuncu kazandırmaz. Maçı da kazandırmaz. Kaybı çabuklaştırır. Bunlar bizim evladımız. Milli takıma hizmet ediyorlar. Bu bayrağa hizmet ediyorlar. Bundan yola çıkarak davranırlarsa mutlu olurum.''

İyi ki basın toplantısı yazıp okumuşum,yoksa farklı düşünecektim...
 
Şikecilerle yaptığı işbirliği asla unutulmayacaktır. Geçen yıl, hatta ondan önceki yıl yoluna taş koyanlara karşı duracağını uzatılan her mikrofona beyan eden lakin bugün onlarla kolkola olan kişidir Fatih Terim.

3. döneminin ilk yılında, kazandığı şampiyonluk kupasını soyunma odası koridorlarında vermeyi layık görenlerin kader ortağı olmuştur.
3. döneminin ikinci yılında, şampiyon olmasını engelleyecek fahiş hakem hatalarında parmağı olanların ve kendisini kulübesi yerine tribüne hapseden zihniyetin kader ortağı olmuştur.

Başka söze gerek yoktur..
 

Üst