Fatih Terim

"Disiplin kurulu, Fatih Terim'e neden 4 maç ceza verdi ben anlamadım. Tahkim kurulu neden 3 maça indirdi onu da anlamadım. Futbol kamuoyunda şu tartışılıyor: "Fatih Terim, Fenerbahçe maçında kulübede olmasın" hesabı mı güdülüyor?"

Selçuk Dereli
 
Fatih Hoca'yı zerre sevmem, yalnız bu sezon üstüne yıkılacak kadar da suçlu değildir, suçludur ama kervanın başı değildir.

Yalnız hocadan bir kaç beklentim var, bu Hasan Şaş ve Umit Davala sana bir şey katıyor mu veya sen onlara birşey katabiliyor musun? Acil bu ikisinin değişmesi gerekiyor.

Kondisyoner ve fizyoterapi ekibi işlerini düzgün yabiliyor mu?

Bu takım neden koşmuyor HOCA?

Şampiyonlar Liginin en az koşu mesafesinde sondan 2. yiz bunda da mı transferin suçu var?


Kelle istiyoruz HOCA kelle!!!

Neredeyse 1 yıl geçti.
 
Levent, Ümit ve Hasan hocayı değiştirmemesini anlayabilirim. Ama hocam 1 tane teknik taktik işlerinden anlayan birisini al yanına. 2 sene de 15 maç kaçırdın ve biz hepsinde saha kenarında etkisiz elemanlarla bir şeyler yapmaya çalıştık.
 
Dün basın toplantısını izledim. Hoca oyunu övmedi. Tam tersi kötü oyunun farkındayım bende taraftar gibi memnun değilim dedi.
Fenerbahçe maçı ile ilgili bölüme katılmasam da orada maçtan ziyade taraftarın karamsarlığa kapılmamasına vurgu yaptı. Fün yaptığı açıklamalar uzun zaman sonra görmek istediğim Fatih Terim açıklamalarıydı. Artık saha dışından çok sahaya odakanan bir şekilde yoluna devam eder umarım.
 
Allah aşkına yanına seni gaza getirmeyecek, makul, kulübü bilen, teknik ve taktik kapasitesi yüksek antrenörler al.

Bir de şu Belhanda'yı takımdan kes artık ve satılmasına izin ver!
 
Arkadaslar siz neyin pesindesiniz ? 7 hafta sonunda sampiyon mu olacak ? Ya da birileri sampiyon oldu da onun icin bu kadar sinirliniz ? Uzun bir maraton gerekeni yapacaktir. Ama boyle agir konusmalara hic gerek yok.

Kotu futbol mucadele yok su bu, Hic birsey agir sozler sarfetmenizi gerektirmez.
 
En kötü gün bugünse bugünde Fatih Terim. Önce bunu söyleyeyim.

Eleştirilmesi sonuna kadar hakkı. Hoca her konuda rezil durumda. Toparlayacak. Toparlanmali.
başarısız olma kredisi diye bir şey varsa dunyada en çok krediyi hak eden adamlardan. O yüzden istifa filan bunlar doğru gelmiyor bana.
 
Vasat sevecek durumum yok benim 2000'lerde yaşamıyoruz, 2020'ye gireceğiz 3 ay sonra.

Benim için önemli olan Galatasaray.

136 Milyon Euro'luk kadro var elinde 8. haftada takıma sihirli değenek mi değecek? 6. Hafta 10 puan?
 
Yanlış varsa oturup hakkaniyetli değerlendirmesini yapar doğruyu yapmayı deneriz ama ısrarla yanlış yapıp, yanlışın üstüne yanlış yapanları küme düşürse de kalacak diye dikte ediliyor? Biz doğruyu yaparız, hakkaniyetli şekilde elimizden geleni yaparız başarısız oluruz. O zaman üstüne konuşuruz neyi yanlış yaptık diye. Ama göz göre göre yanlışa koşup "benim kredim var nasılsa" olayı ne demek oluyor? O zaman bu takıma başka hoca gelmez ki sonuçta hiçbirinin başarısız olma hakkı olmayacak. 2 mağlubiyette ıslık, küfür, kıyamet.

Yaz başında dedik ki bu takım bunu yapamıyor, yapamayacak. bu lazım. Gelen cevap "ya kardeşim siz galatasaraylı değilsiniz ya hocayı istemiyorsunuz tutmayın bu takımı hocaya tff karşı akp karşı o karşı bu karşı bilmem ne". Ortalama bi eleştiriyi partizanca kaotik hale getirip kötü zamanlarda sanki bunları söylememiş gibi davranılması.

Dedik ki Fener maçında takım kaleye gidemedi. Hoca çıktı 20 ile 65. dakika arasını çok iyi oynadık, 3 puanı kaçırdık. Şimdi böyle bi teşhisi koymuş hocanın, aynı 11'le oynaması kadar doğal bir şey olamaz heralde. Ama bu takım o maçta da kaleye gidemiyorsa sorun maç maç değişen oyuncular mı yoksa baştan yanlış konmuş teşhis mi?
 
Furkan zaten yok. Yarın başkası gelse yine 2 maçta ipini çekeceksiniz. Artık böyle işliyor.
Branş fark etmeksizin. Artık öğütme çağı. Herkes çok iyi biliyor ve herkes birilerini yeme peşinde. Bu Fatih Terim olur yarın Guardiola gelir o olur. Çünkü en ama en iyi biz biliyoruz. Hemde her sporu, sanatı, siyaseti.

Hocaya gelince eleştirilmesi çok doğal sonuna kadar da hak ediyor. Zaten bende eleştiriyorum. Ama 7. hafta başarısız hadi gitsin denilecek son adam benim gözümde. Bu da benim bakış açım.

Eleştiren kimseyi eleştirmem ona bir sıfat takmam. Yeter ki belli bir seviye de olsun.
 
Ne demek kardeşim Fatih Terim’in kendine gelmesini mi bekliycem ben, beklemek zorunda mıyım? Kendisini ben de çok severim canım hocamdır savunurum ederim ama bir ömür de kendine gelmesini bekleyeceğiz diye kaide yok. Kaldı ki biz iki günde ortaya çıkan yangın tayfa da değiliz. 2.5 senede adam gibi futbol oynadığımız 10 maç sayın okey diyelim. Yeni bir şey değil bu. Sürekli sinir hastası eden deplasman futbolu diyicem ama artık iç sahada da lanet pis rezalet bi görüntü çiziyoruz. 2 aydır takımın attığı gol sayısı 7-8 onun da yarısı rakip defansa çarparak mucize eseri.. Yeter ben artık sinir stres yaşamak istemiyorum. Herkes işini yapsın, yapamayan da bırakıp gitsin başkanından çaycısına.. Bu iş artık kötü futbol olmaktan da çıktı, düpedüz taraftarı enayi yerine koyup saygısızlık yapmaya giriyor bu.
 
Duzgun elestiri yapana amenna ama "Serefin varsa istifa edersin " gibi bir yaklasima, Hocayi elestirecek adam bile kizar ? Serefin varsa derken ?

Ne diycektim, ezilip büzülüp "Yha pardon Fatih bey 3 Milyon Euro maaşınız var lütfetsem istifa edermisiniz :D" mi diyecektim.

Bu forumda kimlere kimlere neler yazıldı.

Mancini Karabük maçında Ceyhun'u aldı diye küfür edildi adama, al sana Fatih Terim Andonne çıktı Emre Mor girdi kim küfür etti?

Terim sevicisiniz, realist düşünmüyorsunuz, objektif olamazsınız.

Ben iki yıldır takım kötü oynuyor diyorum, karşımda sen böylesin, şöylesin diyenler nerede?

Ben Galatasaray'ın kötü mü olmasını istiyorum arkadaş ya, aklınız var kullanın şunu.
 
"Belki yüreğini koyacak çocukları koymaliydim. kendime önemli bir eksi puan yazıyorum"

Hoca kendi kendine güzel tespit koymuş. İnşallah söylemde kalmaz
 
Bu sezon hiçbir şeye anlam veremiyorum.Fatih hoca Fenerbahçe maçında biz iyiydik diyor iyi olmadığımız halde.

Psg maçından sonra belkide önümüzdeki maçları kazandık diyor kalkıyor aynı kafa yapısı ile aynı kadro ile hiçbir şeyi değiştirmeden Gençlerbirliği maçına çıkıyor.Kadroyu gören çoğu taraftar maçı bile takip etmedi.

Beni bazı söylemleri artık tatmin etmiyor.Eskiden bazı söylemlerine oyuncumuz yok,forvetimiz yok,kadromuz yetersiz der kabullenirdik.

Bu sezon elinde iyi bir kadro var fakat kullanamadığı bir kadro.Sorun Fatih hocada.Fatih hoca kendinde bir şeyler değiştirmeli,takımdan önce.
 

Üst